QUOTE(cile @ 2015 04 29, 16:07)
Vat situo klausimu tikslaus atsakymo ir nera...tipo kaip ir negali uzkrest, bet jau dabar neber tokios tvirtos nuomones, jau paliekama nedidele uzsikretimo tikimybe su tais fipronilianiais preparatais...permetrininiai lygtai ant plauku erke dusina ar net atbaido kazkiek. bet jie ir pati suni gali alergizuot.
Uzknisantis reikalas...mano baltoji daug metu kentejo, nepadedavo nieks, kol galiausiais ryzausi sterilizuot. Nepadedavo jai nei badas, nei kruvis, nu tie vaistai brangus hormoniniai is bedos...
Margoji irgi ilgai piena tasko, tik jos nuotaika bent nekinta...Irgi verkiant reikia sterilizuot.
Siaip galima megint pamarint badu, ribot vandeni ir kruvio skirt...apie trys paros tokio sadizmo...o jei ne, geriau sterilizuot. Nes bedos senatvej vistiek beveik garantuotos su tokia kale.
Uzknisantis reikalas...mano baltoji daug metu kentejo, nepadedavo nieks, kol galiausiais ryzausi sterilizuot. Nepadedavo jai nei badas, nei kruvis, nu tie vaistai brangus hormoniniai is bedos...
Margoji irgi ilgai piena tasko, tik jos nuotaika bent nekinta...Irgi verkiant reikia sterilizuot.
Siaip galima megint pamarint badu, ribot vandeni ir kruvio skirt...apie trys paros tokio sadizmo...o jei ne, geriau sterilizuot. Nes bedos senatvej vistiek beveik garantuotos su tokia kale.
tai va bliamba,ir išlieka klausimas pasistojęs-kurių galų šunį nuodyt,jei poveikio nieks negarantuoja
apie advantix skaičiau,kad gali pakenkt stiprokai,o ir brangokas man šiuo metu
ale jetau, kiek reikalų su tom mergom...aišku,panų charakteris geresnis,bet su bernais paprasčiau...net čirkštelėjimas skalpeliu išorinis-nereik ten kažko draskyt