Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 04 29, 16:07)
Vat situo klausimu tikslaus atsakymo ir nera...tipo kaip ir negali uzkrest, bet jau dabar neber tokios tvirtos nuomones, jau paliekama nedidele uzsikretimo tikimybe su tais fipronilianiais preparatais...permetrininiai lygtai ant plauku erke dusina ar net atbaido kazkiek. bet jie ir pati suni gali alergizuot.

Uzknisantis reikalas...mano baltoji daug metu kentejo, nepadedavo nieks, kol galiausiais ryzausi sterilizuot. Nepadedavo jai nei badas, nei kruvis, nu tie vaistai brangus hormoniniai is bedos...
Margoji irgi ilgai piena tasko, tik jos nuotaika bent nekinta...Irgi verkiant reikia sterilizuot.
Siaip galima megint pamarint badu, ribot vandeni ir kruvio skirt...apie trys paros tokio sadizmo...o jei ne, geriau sterilizuot. Nes bedos senatvej vistiek beveik garantuotos su tokia kale.

tai va bliamba,ir išlieka klausimas pasistojęs-kurių galų šunį nuodyt,jei poveikio nieks negarantuoja g.gif
apie advantix skaičiau,kad gali pakenkt stiprokai,o ir brangokas man šiuo metu g.gif

ale jetau, kiek reikalų su tom mergom...aišku,panų charakteris geresnis,bet su bernais paprasčiau...net čirkštelėjimas skalpeliu išorinis-nereik ten kažko draskyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 27, 17:41)
Ir pas mane laisvalaikis pagrinde "gamtoj", tai be sunu netgi bais liudna butu..o jei kazkur no pets, tai tada man ta vieta  schmoll.gif
Esu syki viesbuty takse su aira palikus, 2 savaitem..gerai, kad mergos gerai sutardavo, tai zymiai linksmiau abiem, o kai budule airai gali duot snukin, tai jau reiktu atskiru patalpu  doh.gif

a mūsų hobis offroad'as... gaunasi arba šunį 12 valandų mašinoj laikyt per karščius vasarą, arba namie su tėčiu palikt... vakare kai palapines stoyvkloj pasistatom šunų kaip ir trūksta, bet visą dieną mašinoj kratyt nu žiauroka... o aplink varžybos, purvynai siaubingi, tik žiūrėk, kad ar pats neįmaklintum kur ar kad trasoj nepasimaišytum... tad nori nenori turi šeimos prašyt pagalbos smile.gif

QUOTE(jurateba @ 2015 04 29, 14:52)
O kaip sugaudyt kalytės čiurkšlę - dar ant pievutės ?

Pasidalinsiu patirtimi: imi plastikinę lėkštę - stovi šalia šuns biggrin.gif lauki kol ana pritūps. Kai tik pritūpia - kiši lėkštutę po dupce biggrin.gif visa matematika. Po to aišku į švirkštą be adatos viską sutraukiu.
Atsakyti
Siaip galima megint pamarint badu, ribot vandeni ir kruvio skirt...apie trys paros tokio sadizmo...o jei ne, geriau sterilizuot. Nes bedos senatvej vistiek beveik garantuotos su tokia kale.

Vandens ji labai nedaug išgeria, maitinau Brit care, bet Keturkojo vaistinėj po konsultacijos - perėjom ant Acanos. Su tuo krūviu įvairiai gaunasi, kada iki "šliaužimo pilvu", kada tik ratuką apie Šilainių bažnyčią. lotuliukas.gif
O kas senatvėj laukia? Senatvinis marazmas? Tada eisim pjauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 29, 16:38)
tai va bliamba,ir išlieka klausimas pasistojęs-kurių galų šunį nuodyt,jei poveikio nieks negarantuoja  g.gif

Man tas klausimas jau seniai "stovi". Esmė ta, kad nėra atlikta jokių tyrimų (arba aš apie juos nieko nežinau, nors abejoju, kad tokių būtų, nes jie juk visiškai nenaudingi farmacijos pramonei), ar apsaugo ir kiek apsaugo visos šitos priemonės nuo infekuotos erkės įkandimo.

QUOTE(Gorada @ 2015 04 29, 16:47)
Pasidalinsiu patirtimi: imi plastikinę lėkštę - stovi šalia šuns biggrin.gif lauki kol ana pritūps. Kai tik pritūpia - kiši lėkštutę po dupce biggrin.gif visa matematika. Po to aišku į švirkštą be adatos viską sutraukiu.

Per pastarąsias 2 savaites teko 2kart Borzos šlapimą tirt (siaubingai padidėjęs troškulys, na, ir, aišku, šlapinimasis, bet šlapimo, kraujo tyrimai geri, echoskopuojant irgi nieko nerado). Gaila, nežinojau tokio būdo - ūkiškai dariau (tiesiai į induką, kur žmonėms skirta, gaudžiau rolleyes.gif).

QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 09:24)

Nuo senatvinio marazmo nieks (nei žmogus, nei šuo) neapsaugotas hihihi.gif
Viena iš galimų blogybių - pieno liaukų augliukai, kuriuos mano "senei" ateinantį pirmadienį operuos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 04 30, 09:47)
Viena iš galimų blogybių - pieno liaukų augliukai, kuriuos mano "senei" ateinantį pirmadienį operuos sad.gif

Oi blogybė - visai nepradžiugino, nes prižadėjau dukrai kad šita kalytė gyvens 14 metų. Nes numiręs 8metis buldogas sukėlė baisų stresą ir ašarų pakalnę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 09:24)
Vandens ji labai nedaug išgeria, maitinau Brit care, bet Keturkojo vaistinėj po konsultacijos - perėjom ant Acanos. Su tuo krūviu įvairiai gaunasi, kada iki "šliaužimo pilvu", kada tik ratuką apie Šilainių bažnyčią. lotuliukas.gif

O ! Dar viena kaimynka thumbup.gif Dar Klopedija šalimais gyvena,tai čia jau troicė biggrin.gif

Šiandien šviečiausi pakartotinai apie šunų maitinimą K9 puslapy rolleyes.gif labiausiai koliojami "šratai",pirmoj vietoj eina RAW, antroj-naminis kokybiškas maistelis...net ir receptų knygų galima nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 09:53)
Oi blogybė - visai nepradžiugino, nes prižadėjau dukrai kad šita kalytė gyvens 14 metų. Nes numiręs 8metis buldogas sukėlė baisų stresą ir ašarų pakalnę verysad.gif

Dar kita blogybe, del kurios prevencijos verta sterilizuot, tai pulingas gimdos uzdegimas, kuris megsta pasirodyt 8-9 metu kalem...mano takse 8,5 turejo sita "malonuma", po to isgyveno dar 7,5 metu.
Atsakyti
jo,šitą "gėrį" mano draugės kalaitė apturėjo ant senatvės g.gif tik ten ne uždegimas,kaip paaiškėjo,buvo,o vėžiukas... unsure.gif Tiesa,išoperavus dar keletą metelių pragyveno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 30 balandžio 2015 - 10:24
QUOTE(lututė @ 2015 04 30, 10:51)
O ! Dar viena kaimynka  thumbup.gif Dar Klopedija šalimais gyvena,tai čia jau troicė  biggrin.gif

Šiandien šviečiausi pakartotinai apie šunų maitinimą K9 puslapy  rolleyes.gif labiausiai koliojami "šratai",pirmoj vietoj eina RAW, antroj-naminis kokybiškas maistelis...net ir receptų knygų galima nusipirkt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Šilainiovskos thumbup.gif
..o dėl maistuko - aš visom keturiom už "šratus", košes daviau ata rotveileriui, buldogą maitinau "šratais"
Nes sauso maisto rotvis neėdė. Ir dabar duodu sausą, bet tikriausiai dėl savo patogumo. Ale spanielio ausys košėj - labai tragiškai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 11:24)
drinks_cheers.gif  Šilainiovskos  thumbup.gif
..o dėl maistuko - aš visom keturiom už "šratus", košes daviau ata rotveileriui, buldogą maitinau "šratais"
Nes sauso maisto rotvis neėdė. Ir dabar duodu sausą, bet tikriausiai dėl savo patogumo. Ale spanielio ausys košėj - labai tragiškai atrodo ax.gif

drinks_cheers.gif

nu sausą ir maniškis atbulais dantim ėda...košėj kruopų simboliškai,bet ir tai sugeba mėsas išsirinkt,kai orai atšilo,visai nevalgus pasidarė. Man nesudėtinga jam gamint,galėčiau ir vakare tą patį duot...dar pasiskaitinėjau,kad geriau mėsinę košę ne su kruopom virt,o su daržovėm...ale kai tiek tų kruopų... irnesakyk.gif
Atsakyti
Bugis be jokiu chirurgiju budelej (jau antroj, nes ana tiek neatlaike) 18 metu tempia ir dar nepanasu, kad ryt reiks duobe kast biggrin.gif Nuo mazens ant 3 kojyciu, o vienintele invazija - karta i metus apkerpam. (Tuo paciu ir numaudom su blusu sampunu). (Beje, gerai, kad priminet!! jau kaip ir laikas kirpt; salnu, regis, nebenusimato? g.gif ). Siek tiek neprigirdi... jau pritingi "dainuot" kai baznycios varpai skambina... Bet ant panu tai tik palik plysiuka bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 30, 11:04)
Dar kita blogybe, del kurios prevencijos verta sterilizuot, tai pulingas gimdos uzdegimas, kuris megsta pasirodyt 8-9 metu kalem...mano takse 8,5 turejo sita "malonuma", po to isgyveno dar 7,5 metu.

maniškei gegužės 10 bus 2 metai...
kada geriau daryti operaciją? dabar ar rudenį?
Atsakyti