Šilainiuose dar ne. Vos keli lašai nukrito.
Pas mus, blyn, visa diena gaivu ir slapia.
QUOTE(cile @ 2015 04 28, 17:48)
zaibai suni nuo mokslu isgelbes
Mano blonde tik ka ismaudyta profesionalios kirpejos, tai irgi mum to vundenio visai nereik
Mano blonde tik ka ismaudyta profesionalios kirpejos, tai irgi mum to vundenio visai nereik
spėjom pasidresuot
čia tau bus kaip su nuplauta mašina
QUOTE(lututė @ 2015 04 28, 17:50)
nebijo, aš vondens bijau, visai nesinori sušlapti o ir žaibai man jaukumo nepriduoda
Lyja pas mus,jau ir atšalo.Baisiai Setukas bijo griaustinio.Lipa ant kelių arba lenda spinton.Žiemą vargstam su fejerverkais,o vasarą griaustinis gyventi ramiai neduoda.O taksui dzin visiškai,nebent virš namo trankosi,tada jau loja.
QUOTE(inga321 @ 2015 04 28, 20:14)
spėjom pasidresuot
Nesulijo ir musu, ir dargi pasivaiksciot spejom - lietus iki mano rajono pries 21val atejo
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 28, 21:02)
O taksui dzin visiškai,nebent virš namo trankosi,tada jau loja.
Mano senole rudoji irgi absoliuciai demesio nekreipdavo nei i griaustinius, nei i baisiausius fejerverkus - sutinkant 2000-tuosius buvau nusivedus i centrine miesto aikste..nors ten reikalas panesejo i III pasaulini, bet takses nervai geleziniai...
ryžas reaguoja į visokius pokšėjimus,bet nepasakyčiau,kad bijo...jaučiu,eitų "reikalų tvarkyt",nes vyras sakė,kad jei kažkur fejerverkus šaudo,eitų ton pusėn
Bliam,vakar 2 erkes nukabinau MIESTE ! praktiškai ant šaligatvio Pernai tokių cirkų nebuvo...vat,ką reiškia normalios žiemos nebuvimas
Vieną pagavau lipančią,kitą jau išsegt reikėjo nuo ausytės...tai dabar galvoju-lašai tai lašinti buvo (čia tie,kur "sudžiovina" įsisiurbusias),tai gal nervuotis nereikėtų ?
Nes pripasakojot čia visokių siaubų,dabar bijau...kaime tai būdavo parazitkas kaip karolius tekdavo nurankiot pripampusias,ant karto kokios 10-12 tik ačiūD,nepapuolė užkrėstų...
Bliam,vakar 2 erkes nukabinau MIESTE ! praktiškai ant šaligatvio Pernai tokių cirkų nebuvo...vat,ką reiškia normalios žiemos nebuvimas
Vieną pagavau lipančią,kitą jau išsegt reikėjo nuo ausytės...tai dabar galvoju-lašai tai lašinti buvo (čia tie,kur "sudžiovina" įsisiurbusias),tai gal nervuotis nereikėtų ?
Nes pripasakojot čia visokių siaubų,dabar bijau...kaime tai būdavo parazitkas kaip karolius tekdavo nurankiot pripampusias,ant karto kokios 10-12 tik ačiūD,nepapuolė užkrėstų...
QUOTE(lututė @ 2015 04 29, 11:11)
As Azuolyne daznai stabteliu po darbo valandziukei, tai kaskart po viena vieneta nuo abieju mergu nukabinu..vaikstom tik takuciais, bet kaskart "pagauna".
Labai reik sekt suns nuotaika ir pastoviai stebet "ciurksles" spalva...nieko cia daugiau nesugalvosi.
QUOTE(cile @ 2015 04 29, 13:01)
As Azuolyne daznai stabteliu po darbo valandziukei, tai kaskart po viena vieneta nuo abieju mergu nukabinu..vaikstom tik takuciais, bet kaskart "pagauna".
Labai reik sekt suns nuotaika ir pastoviai stebet "ciurksles" spalva...nieko cia daugiau nesugalvosi.
nu tai bliaške,kam tada tie lašai reikalingi jei ar taip ar taip š...tik šuns nuodijimas...
..ir aš nukabinau 3 vnt erkių, nors lašiukai ant sprando lašinti. Pavadinimo neatsimenu, kaina 4 eurai, bet erkės jau išpampusias radau.
O kaip sugaudyt kalytės čiurkšlę - dar ant pievutės ? man gal ir vaidenasi, bet lygtai tokia mieguista pasidarė ir nosis šilta, bet šlapia.
Beto valgo gerai, man po darbo gryžus skaniuko būtinai reikalauja, kakaliukai normalūs - nes irgi nuosavoj pievutėj guldo.
vežti pas vetus ar nevežti?
O kaip sugaudyt kalytės čiurkšlę - dar ant pievutės ? man gal ir vaidenasi, bet lygtai tokia mieguista pasidarė ir nosis šilta, bet šlapia.
Beto valgo gerai, man po darbo gryžus skaniuko būtinai reikalauja, kakaliukai normalūs - nes irgi nuosavoj pievutėj guldo.
vežti pas vetus ar nevežti?
jei 4 eurai,gali būti fypryst. Vetė sakė,kad veikia ne daugiau 25 dienas,įsisiurbusi erkė apsinuodija sudžiūna ...bet tik įdomu,ar jinai kenksminga,ar nekenksminga šituo atveju...išnaršiau internetą-nu nieko neradau...
taip šitie fyst-pyst
jau buvom pas vetus
mums įsivaizduojamas nėštumas
gyvos ir sveikos, jeigu nepraeis - važiuosim vaistų susileisti
kad fantazijos apie leliukus išnyktų
Papildyta:
http://vetlt1.vet.lt...df/RV1919-2.pdf
Nepalankios reakcijos (dažnumas ir sunkumas)
Jei gyvūnas nulaižo tirpalą, dėl vaisto sudėtyje esančio nešiklio prigimties trumpą laiką gali sustiprėti
seilėtekis. Labai retais atvejais įtartos šios nepalanki
os reakcijos (apie jas praneša po vaisto
naudojimo): laikinos odos reakcijos užlašinimo vietoje (odos spalvos pokytis, vietinis plaukų
išslinkimas, niežulys, paraudimas) ir bendras niežulys bei plaukų išslinkimas. Išimtiniais atvejais po
vaisto naudojimo p
astebėtas seilėtekis, laikini neurologiniai požymiai (hiperestezija, depresija,
nervingumo požymiai
)
,
vėmimas
ar kvėpavimo sutrikimas
.
Vengti perdozavimo
jau buvom pas vetus
kad fantazijos apie leliukus išnyktų
Papildyta:
http://vetlt1.vet.lt...df/RV1919-2.pdf
Nepalankios reakcijos (dažnumas ir sunkumas)
Jei gyvūnas nulaižo tirpalą, dėl vaisto sudėtyje esančio nešiklio prigimties trumpą laiką gali sustiprėti
seilėtekis. Labai retais atvejais įtartos šios nepalanki
os reakcijos (apie jas praneša po vaisto
naudojimo): laikinos odos reakcijos užlašinimo vietoje (odos spalvos pokytis, vietinis plaukų
išslinkimas, niežulys, paraudimas) ir bendras niežulys bei plaukų išslinkimas. Išimtiniais atvejais po
vaisto naudojimo p
astebėtas seilėtekis, laikini neurologiniai požymiai (hiperestezija, depresija,
nervingumo požymiai
)
,
vėmimas
ar kvėpavimo sutrikimas
.
Vengti perdozavimo
QUOTE(lututė @ 2015 04 29, 13:50)
nu tai bliaške,kam tada tie lašai reikalingi jei ar taip ar taip š...tik šuns nuodijimas...
Na, mes dabar be lasu...lasinsiu advantix, zesiu koks bus poveikis.
QUOTE(jurateba @ 2015 04 29, 13:52)
O kaip sugaudyt kalytės čiurkšlę - dar ant pievutės ?
Nu matosi vistiek, mano irgi kalyte ir zema, ta kuri sirgo..isitikinimui dar prispaudziau balta servetele prie jau islaistyto slapimo..buvo tamsoka spalva.
QUOTE(lututė @ 2015 04 29, 13:59)
jei 4 eurai,gali būti fypryst. Vetė sakė,kad veikia ne daugiau 25 dienas,įsisiurbusi erkė apsinuodija sudžiūna ...bet tik įdomu,ar jinai kenksminga,ar nekenksminga šituo atveju...išnaršiau internetą-nu nieko neradau...
Vat situo klausimu tikslaus atsakymo ir nera...tipo kaip ir negali uzkrest, bet jau dabar neber tokios tvirtos nuomones, jau paliekama nedidele uzsikretimo tikimybe su tais fipronilianiais preparatais...permetrininiai lygtai ant plauku erke dusina ar net atbaido kazkiek. bet jie ir pati suni gali alergizuot.
QUOTE(jurateba @ 2015 04 29, 14:42)
jau buvom pas vetus
Uzknisantis reikalas...mano baltoji daug metu kentejo, nepadedavo nieks, kol galiausiais ryzausi sterilizuot. Nepadedavo jai nei badas, nei kruvis, nu tie vaistai brangus hormoniniai is bedos...
Margoji irgi ilgai piena tasko, tik jos nuotaika bent nekinta...Irgi verkiant reikia sterilizuot.
Siaip galima megint pamarint badu, ribot vandeni ir kruvio skirt...apie trys paros tokio sadizmo...o jei ne, geriau sterilizuot. Nes bedos senatvej vistiek beveik garantuotos su tokia kale.