Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Labas rytas 4u.gif

Nu jo, dabar pagalvojau, pvz mano Belą vaikai vedžioja su džiaugsmu. O va, didelį šunį jau nepavedžiotų. Bent man tai labai nepatinka, jei špingalietai vaikai vedžioja didžiaveislius šunis. Man baisu pvz.

Bet didelis šuo labai faina-kaip ateina, kaip prisiglaudžia thumbup.gif kaip jį apkabint gali wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 28, 09:23)
Labas rytas 4u.gif

Nu jo, dabar pagalvojau, pvz mano Belą vaikai vedžioja su džiaugsmu. O va, didelį šunį jau nepavedžiotų. Bent man tai labai nepatinka, jei špingalietai vaikai vedžioja didžiaveislius šunis. Man baisu pvz.

Bet didelis šuo labai faina-kaip ateina, kaip prisiglaudžia thumbup.gif kaip jį apkabint gali wub.gif  thumbup.gif

na dabar pabusiu pikta bambeklė biggrin.gif o man išvis nepatinka kai vaikai vieni šunis vedžioja, ir man neidomu jų vedžiojamas šuo didelis ar mažas. gal pasakojau jau, kaip per paskutinę Kiros rują, pas ją atlėkė vestukas su mergaite ant pavadžio PER GATVĘ ir kiek "smagumo" aptūrėjau su lipančiu ant rujojančios Kiros šuniu, tą šunį už tai bandančius suėsti Kirą su Bartu ir dar verkiančia mergaite, nes užkliuvus už bordiūro nusibalnojo kelius... nes matai mama sakė jokiais būdais nepaleisti pavadžio gun_bandana.gif ir dar kažkokia bobulka mane aprėkė, kad va tiek šunų laikau, kad nesugebu vaiku pasirūpint, nors VAIKAS NE MANO umn.gif

Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 28, 09:28)
na dabar pabusiu pikta bambeklė biggrin.gif o man išvis nepatinka kai vaikai vieni šunis vedžioja, ir man neidomu jų vedžiojamas šuo didelis ar mažas.

Kazkuria prasme pritarciau...man ne tai, kad nepatinka, bet visapusiskai tai labai nesaugu...netgi paties mazojo seimininko atzvilgiu...prisiminkim ta kraupia istorija su ale kaukazais..nu jei ten vaiko suneli but sudraske, tai vaiko psichika tikrai liktu siaubingai traumuota...na ir suturet nesugeba, ir tie gamtos sauksmai ir pan...tik protingam ugtelejusiam paaugliui galima ciucki patiket. Zinoma, ta amziaus riba ir atsakomybes jausmas labai varijuoja.
--------------------------
Siandien is ryto pyzdako gavom nuo kapiniu sargo, kode su sunimis... doh.gif veiksmas vyko senose Eiguliu kapinaitese, zmoniu ten ne per sventes vos vienas kitas. zodziu uzmate sunes tyliai ant musu suolelio sedincias ir israse velniu...zinoma, formaliai jis teisus...uzsirovem pirma karta...siaip nuo senu laiku megdavom su mama eit gera smota kelio pestute iki kapiniu ir atgalios, tai kur jau ta suni paskui ten desi...As kai viena einu i tas kapines, tai jau vien del drasumo pasiimu, nes kai ne gyvos dvasios, baisoka, kad koks pilietis tykiai is uz krumu neislystu biggrin.gif
Atsakyti
Jo,iš vaiko vedžiotojas tai nelabai koks...nebent tą "stirniuką",kurį tikrai suvaldyt gali.Bet ir tai garantijos nėr,kad iš pašalies kitas aršus sabakėnas didelio kalibro nepribėgs ir neišgąsdins arba dar blogiau g.gif
Į kapines šuns nesivedu-nepriimtina man. Patupi mašinoj pririštas,nemiršta. Bet prie kapinių galėtų būt kaip prie pardžių šunim rišt kabliukai rolleyes.gif
Nors pati vistiek nesivesčiau ir neriščiau ax.gif
Atsakyti
o per mano sesutės vestuves Italijoj, jos šuo zagse dalyvavo, net lojo ir niekas nė pusės žodžio nepasakė ax.gif
Atsakyti
Aš irgi kaip sena bambeklė sakyčiau, kad šuo yra atsakomybė. O atsakomybės vaikai prisiimti negali.
Prisižiūriu krūvom tokių "vedžiojamų" ale jorkų, kai šunys skraido, nes vaikas jo paleist negali (mama neleido), o su dviračiu ar riedučiais važiuot nori. Arba išvestų ir parištų prie tų sovietinių kilimų daužymui skirtų strypų. Nes reikia vaikui žaist. O šuo pusę dienos be vandens ant saulės kepa.
Apie užpuolimus ir vaikų sužalojimus jau panos pasisakė.
Mano galva, vaikai negali būti atsakingi už gyvūną. Tai yra tėvų atsakomybė.
Atsakyti
Aš kapinėsna einu su šunim. Jiems ten labai smirdėt turėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 04 28, 12:12)
Aš kapinėsna einu su šunim. Jiems ten labai smirdėt turėtų  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif manau,kvepėt...šuva dvėselieną mielai ėda doh.gif
Atsakyti
Gal ir kvepėt biggrin.gif Bet maniškės labai rimtai elgėsi ir gražiai. Buvom naktį, prie šviež\io kapo žmogaus, kuris Mažą su Kate glostė kai paskutinįkart matėmės. Tai Mažas kaip žinodama sdėjo pusvalandį ramiai ir erzelio nekėlė. Daugiau nelabai kada aš ją matau ramią - nebent miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 28, 09:28)
na dabar pabusiu pikta bambeklė biggrin.gif o man išvis nepatinka kai vaikai vieni šunis vedžioja, ir man neidomu jų vedžiojamas šuo didelis ar mažas. gal pasakojau jau, kaip per paskutinę Kiros rują, pas ją atlėkė vestukas su mergaite ant pavadžio PER GATVĘ ir kiek "smagumo" aptūrėjau su lipančiu ant rujojančios Kiros šuniu, tą šunį už tai bandančius suėsti Kirą su Bartu ir dar verkiančia mergaite, nes užkliuvus už bordiūro nusibalnojo kelius... nes matai mama sakė jokiais būdais nepaleisti pavadžio  gun_bandana.gif ir dar kažkokia bobulka mane aprėkė, kad va tiek šunų laikau, kad nesugebu vaiku pasirūpint, nors VAIKAS NE MANO  umn.gif

Nu zinok, sutinku pilnai su tavim drinks_cheers.gif
Pvz fokses nei kalbos, kad vaikas imtu vedzioti. Musu ta stirniuke, kuri kol kas super mazute, tai matau, mano desimtmete puikiai susitvarko. Na, bet ji ir atsakinga labai. Pvz sesute is darzelio parveda. Tai kur jau Belos ant pievelės nepavedžios... Bet kai Bela užaugs, tada tai nzn, ar leisiu viena ja. Matysim, kai laikas ateis.

I kapines šunis vestis draudžiama lyg tai, tai todėl sargas ir barėsi.
O vestuvėse ką turėti - katinus, šunis, chameleonus, ir ttt, čia jau įstatymas nesikiša 😃
Atsakyti
tai ne tik šunis vedžioti kapinėse draudžiama-apskritai visus gyvūnus. rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo 13,5 metų patikėjau sūnui vokiečių aviganį. Be abejo, šuo buvo dresuotas. Jokių problemų - ir nuo kitų, prilėkusių apsaugojo ir kitus. Ta prasme tikrai ne blogiau negu aš.
O atsakomybė tai tikrai labai gerai išsiugdė.
manau daug nuo šuns, nuo vaiko amžiaus ir pačio vaiko priklauso.

Atsakyti