Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 04 27, 13:17)
Lutute, ale gi nemegsta jis labai vandens... Eina sau, jei gasdina  unsure.gif

net nežinau,ar nemėgsta.Vasarą upėj maudėm-nu irgi su pasispyriojimais,bet nepanašu,kad buvo nepatenkintas.Toks įtarimas,kad jis vonios bijo ir paties įkėlimo proceso,o paskui jau kai nervai išgadinti-viskas nebegerai.
Nieks ten jo nebijo irnesakyk.gif ...tik įdomu,kaip sukoreguot tokį elgesį. Stengiuos nestresint-vonioj ir skaniukų gauna,visko,bet vistiek ryža makaulė nedirba... g.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 04 27, 13:21)

Nesupratau ? bigsmile.gif Aš čia eilėn nestoju,man tik juokinga pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
O mano Bela nenulupo tapetu kol buvo viena thumbup.gif Gal veikia tas priminimas, ko daryt negalima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 27, 13:52)
O mano Bela nenulupo tapetu kol buvo viena thumbup.gif Gal veikia tas priminimas, ko daryt negalima bigsmile.gif

mokslai savo duoda mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 27, 13:38)
net nežinau,ar nemėgsta.Vasarą upėj maudėm-nu irgi su pasispyriojimais,bet nepanašu,kad buvo nepatenkintas.Toks įtarimas,kad jis vonios bijo ir paties įkėlimo proceso,o paskui jau kai nervai išgadinti-viskas nebegerai.

Svarbu, kad suva neslydinetu vonioj, nes tada jau panika. Badis pirmakart bijojo, bet tvirtai laikiau, daviau suprast, kad pasirinkimo cia nebus, dabar tai iprato, stovi ramiai ir pucia burbulus is ismuiluotos nosies. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 balandžio 2015 - 13:09
QUOTE(linamog @ 2015 04 27, 14:08)
Svarbu, kad suva neslydinetu vonioj, nes tada jau panika. Badis pirmakart bijojo, bet tvirtai laikiau, daviau suprast, kad pasirinkimo cia nebus, dabar tai iprato, stovi ramiai ir pucia burbulus is ismuiluotos nosies. biggrin.gif

man kilo tokia mintis ... rolleyes.gif kitąsyk mėginsiu patiest rankšluostį. Bet gi ir pati įlipu,atsisėdu ant krašto, tai turėtų jaustis saugus... g.gif
galvą vengiu plaut-ir taip baimės pilnos kelnės... lotuliukas.gif

užtat šiandien koks minkštas po švarinimosi akcijos... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 27, 10:59)
O jei isvaziuojat, tai ar kartu veztis, ar tikrai nesunku kam tokia pupa itaisyt, svarbu, kad tinkamai isaukleta butu wink.gif

O pas mus susiklostė taip, kad draugai geriau paimtų Gralį pasaugot, kol mes išvažiavę, negu Pepę. Ypatingai tie, kurie "paragavo" to saugojimo. Va tau ir patogumas mažo šuns... Vienaip ar kitaip, man su šunimis lygiai taip pat patogu/nepatogu, ar tai Pepė su savo 12 kg, ar Gralis su 50 - vedžiot reikia abu vienodai, užsiimt ir auklėt irgi vienodai, kakius rinkt vienodai, pavadžius, amuniciją pirkt vienodai, skiepyt irgi vienodai. Mašinoj tik vietos skirtingai užima ir maisto kiekis skirtingas. Na, dar nuo kirminų vaistai ir blusinis antkaklis brangiau Graliui.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2015 04 27, 14:14)
man kilo tokia mintis ...  rolleyes.gif kitąsyk mėginsiu patiest rankšluostį. Bet gi ir pati įlipu,atsisėdu ant krašto, tai turėtų jaustis saugus... g.gif

Guminį kilimuką įsigyk. Būna jų po kelis litus kokioj Humanėj. Esu užtaikius kažkada.
Nors ir rankšluostis gal nečiaužys labai, kai sušlaps.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 14:17)
Guminį kilimuką įsigyk. Būna jų po kelis litus kokioj Humanėj. Esu užtaikius kažkada.
Nors ir rankšluostis gal nečiaužys labai, kai sušlaps.

o,irgi gera mintis thumbup.gif nes man tos jo agresijos visiškai netinka... schmoll.gif

Tarp kitko,pamenat,kai pasakojau,kad kai vyras vedžiojo,buvo kaulą pasigriebęs ir susipyko ten abudu...tai va užpraeitą savaitę irgi kažkokį tai š...mėgino pasiimt. Bet su manim kalba trumpa-nenorėjo atiduot, bet atėmiau be jokių burzgimų ir kniaukimų ax.gif Turbūt esu bjauresnė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 27, 14:14)
man kilo tokia mintis ...  rolleyes.gif kitąsyk mėginsiu patiest rankšluostį. Bet gi ir pati įlipu,atsisėdu ant krašto, tai turėtų jaustis saugus... g.gif

Man tai keltu nesauguma. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 27, 11:37)
na jau apkalbėjai vokietukus  bigsmile.gif
bet šiaip VA nėra pigi veislė norint ja užsiimti rimtai, o ne tik ant sofkės laikyt. ėda daug, šeriasi irgi neblogai, bet nu...

Nu apsnekejau, ale draugiskai wink.gif, bet kaip suprantu visiskai sutinkam drinks_cheers.gif
QUOTE(inga321 @ 2015 04 27, 11:37)
o dėl palikimo atostogų metu... na kas laikys Kirą stojasi eilė, su Bartuku taip nebūdavo biggrin.gif tiesiog įsigijus Kirą, plius gavau labai fainų draugių vokietisčių, tai dabar be problemų ir lengva širdim išdalinu šunis, tikrai žinau, kad jais bus gerai pasirūpinta  wub.gif

Va va, sita "pridetine" veisles verte labai didele thumbup.gif Kazkuriuo metu galvodama kokios veisles noreciau, gana svarbiu faktorium laikiau tam tikros, man patinkancios veisles laikytoju bendravima ir pan.

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 14:17)
O pas mus susiklostė taip, kad draugai geriau paimtų Gralį pasaugot, kol mes išvažiavę, negu Pepę. Ypatingai tie, kurie "paragavo" to saugojimo. Va tau ir patogumas mažo šuns... Vienaip ar kitaip, man su šunimis lygiai taip pat patogu/nepatogu, ar tai Pepė su savo 12 kg, ar Gralis su 50 - vedžiot reikia abu vienodai, užsiimt ir auklėt irgi vienodai, kakius rinkt vienodai, pavadžius, amuniciją pirkt vienodai, skiepyt irgi vienodai. Mašinoj tik vietos skirtingai užima ir maisto kiekis skirtingas. Na, dar nuo kirminų vaistai ir blusinis antkaklis brangiau Graliui.

Nu matai, tavo Pepe mes pazistam, ten truputi isimtis wink.gif Be to ne tokia jau ir mazyte, lyginant su Bela, tik uz Grali gerokai mazesne.
---------------------------
As cia ta palikima turejau omeny bendrai - isaukleto/be zalingu iprociu mazycio suns (pincerio, grifono ar ju gabaritu misruniuko)
Nu nezinau, mano galva priimt isaukleta, be zalingu iprociu suneli su boksiuku/narveliu galetu beveik bet kas, toleruojantis sunis, o jau tuos didesnius, tai pagal aplinkybes.
Tarkim koki mazgi keliom dienom as laisvai paimciau, o jau nei vokietuko, nei kokio panasaus prie geriausiu noru...nebent zmogus kaiminystej gyvena, tada galeciau pavedziot 2 kart dienoj, arba apsigyvent savininko namuose jo isvykimo laikotarpiui (cia turiu omeny kai gana artimi santykiai ir zmogus neturi jokios iseities (isskyrus viesbuti))
Kai sunys mazi, sukisi po viena ar po pora i boksa ir keliauji kur nori, o su dideliais jau sudetingiau...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 27, 14:34)
As cia ta palikima turejau omeny bendrai - isaukleto/be zalingu iprociu mazycio suns (pincerio, grifono ar ju gabaritu misruniuko)
Nu nezinau, mano galva priimt isaukleta, be zalingu iprociu suneli su boksiuku/narveliu galetu beveik bet kas, toleruojantis sunis, o jau tuos didesnius, tai pagal aplinkybes.
Tarkim koki mazgi keliom dienom as laisvai paimciau, o jau nei vokietuko, nei kokio panasaus prie geriausiu noru...nebent zmogus kaiminystej gyvena, tada galeciau pavedziot 2 kart dienoj, arba apsigyvent savininko namuose jo isvykimo laikotarpiui (cia turiu omeny kai gana artimi santykiai ir zmogus neturi jokios iseities (isskyrus viesbuti))
Kai sunys mazi, sukisi po viena ar po pora i boksa ir keliauji kur nori, o su dideliais jau sudetingiau...

Požiūrio reikalas smile.gif Aš tikriausiai imčiau gerai išauklėtą su savo boksu bet kokio dydžio smile.gif bile ne rujojanti kalė smile.gif Man kažkaip dydis minimaliai rūpesčių kelia. Gal dėl to, kad aš įpratus? O tu įpratus prie smulkesnių?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 27, 14:26)
Man tai keltu nesauguma. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vo bliamba...tai gal ir ryžam taip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 14:40)
Požiūrio reikalas smile.gif Aš tikriausiai imčiau gerai išauklėtą su savo boksu bet kokio dydžio smile.gif bile ne rujojanti kalė smile.gif Man kažkaip dydis minimaliai rūpesčių kelia. Gal dėl to, kad aš įpratus? O tu įpratus prie smulkesnių?

As siuo metu disponuoju kambariu iki 20kv, gal net maziau, tai man elementariai nebetilptu didelis zverius biggrin.gif
Turejus as ir ryzena, ir ale VA ir bokseri, tai aisku tie dickiai labai faini..nu bet kai gyveni ekonominiu rezimu, tenka prisitaikyt rolleyes.gif O ir su mano ugiu kur kas parankesnis butu didelis suo, su maza trasoj turi saugot, kad nesumintum lotuliukas.gif
Atsakyti