QUOTE(inga321 @ 2015 04 27, 11:37)
na jau apkalbėjai vokietukus
bet šiaip VA nėra pigi veislė norint ja užsiimti rimtai, o ne tik ant sofkės laikyt. ėda daug, šeriasi irgi neblogai, bet nu...
Nu apsnekejau, ale draugiskai
, bet kaip suprantu visiskai sutinkam
QUOTE(inga321 @ 2015 04 27, 11:37)
o dėl palikimo atostogų metu... na kas laikys Kirą stojasi eilė, su Bartuku taip nebūdavo
tiesiog
įsigijus Kirą, plius gavau labai fainų draugių vokietisčių, tai dabar be problemų ir lengva širdim išdalinu šunis, tikrai žinau, kad jais bus gerai pasirūpinta
Va va, sita "pridetine" veisles verte labai didele
Kazkuriuo metu galvodama kokios veisles noreciau, gana svarbiu faktorium laikiau tam tikros, man patinkancios veisles laikytoju bendravima ir pan.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 14:17)
O pas mus susiklostė taip, kad draugai geriau paimtų Gralį pasaugot, kol mes išvažiavę, negu Pepę. Ypatingai tie, kurie "paragavo" to saugojimo. Va tau ir patogumas mažo šuns... Vienaip ar kitaip, man su šunimis lygiai taip pat patogu/nepatogu, ar tai Pepė su savo 12 kg, ar Gralis su 50 - vedžiot reikia abu vienodai, užsiimt ir auklėt irgi vienodai, kakius rinkt vienodai, pavadžius, amuniciją pirkt vienodai, skiepyt irgi vienodai. Mašinoj tik vietos skirtingai užima ir maisto kiekis skirtingas. Na, dar nuo kirminų vaistai ir blusinis antkaklis brangiau Graliui.
Nu matai, tavo Pepe mes pazistam, ten truputi isimtis
Be to ne tokia jau ir mazyte, lyginant su Bela, tik uz Grali gerokai mazesne.
---------------------------
As cia ta palikima turejau omeny bendrai - isaukleto/be zalingu iprociu mazycio suns (pincerio, grifono ar ju gabaritu misruniuko)
Nu nezinau, mano galva priimt isaukleta, be zalingu iprociu suneli su boksiuku/narveliu galetu beveik bet kas, toleruojantis sunis, o jau tuos didesnius, tai pagal aplinkybes.
Tarkim koki mazgi keliom dienom as laisvai paimciau, o jau nei vokietuko, nei kokio panasaus prie geriausiu noru...nebent zmogus kaiminystej gyvena, tada galeciau pavedziot 2 kart dienoj, arba apsigyvent savininko namuose jo isvykimo laikotarpiui (cia turiu omeny kai gana artimi santykiai ir zmogus neturi jokios iseities (isskyrus viesbuti))
Kai sunys mazi, sukisi po viena ar po pora i boksa ir keliauji kur nori, o su dideliais jau sudetingiau...