Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 04 26, 12:09)
Nu lygiai tokis pat tarnybinis buvo erdelterjeras...ir dargi koks populiarus...betgi rupuze jis terjeras gana inoringas, tai kokia jau ten su juo begali but tarnyba  g.gif 

Cia irgi zodzio is teisybes neismesi lotuliukas.gif Eldelterjeras puikus pukuotukas, draugiskas, geras, neitin stiprus ir neitin variotas lotuliukas.gif Be to is visu tu senoviniu turejo nuostabybiskiausia nosi! lotuliukas.gif Tik kontrabanda tuomet irgi nebuvo madoj, tai taip ir numire tas gerasis bruozas su visa veisle. (Rajone vienas panasus dar yra, bet vizualiai atrodo, kad per aukstas dokumentams) verysad.gif g.gif
Pats xujoviausias eldeterjero buozas sutampa su Zoses: jis per daug taikiai atrodo, kad kazkas pamanytu, jog cia yra PIKTAS suo bigsmile.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 26, 18:18)
Mmmm, nesupratau? g.gif  smile.gif

Abiem kaliuze (nuo skambucio iki...) iki gyvos galvos be teises i apeliacija, depiliacija ir manikiura. Nu aba... aba natura ax.gif rolleyes.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 26 balandžio 2015 - 19:09
Arvydai, tau vėl savaitgalio šventė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 26, 20:06)
Abiem kaliuze (nuo skambucio iki...) iki gyvos galvos be teises i apeliacija, depiliacija ir manikiura. Nu aba... aba natura  ax.gif  rolleyes.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Čia man ir dar kam? ir vis tiek nesuprantu-UŽ KĄ? blink.gif
Tai meti mane iš temos, ar kaip čia bus? Normaliai paaiškink UŽ KĄ? unsure.gif
Ką tu imsi natūra, nematęs realiai. Nu kaliūzė tai kaliūzė. Tik va, nesuprantu, ką aš prisidirbau g.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 26, 20:19)
Arvydai, tau vėl savaitgalio šventė? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 26 balandžio 2015 - 19:43
Abiem kaliuze (nuo skambucio iki...) iki gyvos galvos be teises i apeliacija, depiliacija ir manikiura. Nu aba... aba natura ax.gif rolleyes.gif blush2.gif biggrin.gif
[/quote]

Nieko tokio,žmogus gal per savaitgalį fantastikos prisiskaitė.Praeis(nors kai kam nepraeina) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 26, 20:42)
Nieko tokio,žmogus gal per savaitgalį fantastikos prisiskaitė.Praeis(nors kai kam nepraeina) mirksiukas.gif

Ar prisiskaitė, ar kitaip tą fantastiką suvartojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 26, 20:44)
Ar prisiskaitė, ar kitaip tą fantastiką suvartojo lotuliukas.gif

... ir nereik cia pavydelkint! biggrin.gif
A man visos dienos kaip svente! 4u.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Ne taip daug drinks_cheers.gif ir liko! blink.gif
Nu blim, Feja, tai Tau kaliuze nepatinka, tai natura, tai puseseres kaliskas xarakteris, tai dar ka nors sugalvosi verysad.gif
Burt tai lengva, o paskum man pyzdulei nuo visu is eiles srebt manai orgazmas?? blink.gif bigsmile.gif biggrin.gif
-----------------------------
Nepykit senosios! Jei pagausiu,- zuvies duosiu biggrin.gif 4u.gif
O kol kas -
BUCKIS wub.gif
Atsakyti
Aš nieko nepribūriau.
ko tu myki, sakyk tiesiai šviesiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 26, 21:16)
Aš nieko nepribūriau.
ko tu myki, sakyk tiesiai šviesiai.  4u.gif

... mmmmm g.gif mmmmmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 26, 21:54)
... mmmmm  g.gif mmmmmm  blush2.gif

Arvydai, po velnių, eik gult. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 26, 21:54)
... mmmmm  g.gif mmmmmm  blush2.gif

Ale rimtai, Arvydai - zuvu temoj idomiau parasot, o cia tai jau totalus sudo malimas is tamstos puses gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
Nu gi labas rytas 4u.gif

Man vis tiek idomu, kurioj vietoj as "papuoliau" 😃 Rytas uz vakara protingesnis, jauciu dasuto man. Arvydas manė, kad fokse mano turbut 😃 Bet as niekad nesakiau, kad ji mano. Sakydavau "musu draugė", arba "atvaziavo i svecius". Niekad nesakiau "mano". smile.gif
Kai pasakojau apie save, sakiau, kad laikiau spanieli, kurio jau beveik 10metu neturiu. O antroji mano gyvenime Bela, kuriai pasirizau sunkokai, bet kai isitikinau, kad noriu gyvunelio labiau, nei baugina atsakomybe-pasiemiau 4u.gif

Isvaziavau i darbus. Parodziau Belai ta siena, kuria lupa- priminiau, kad neluptu - iskarto pabruko uodega ir palindo po lova biggrin.gif Gal nelups.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 27, 09:11)
O antroji mano gyvenime Bela, kuriai pasirizau sunkokai, bet kai isitikinau, kad noriu gyvunelio labiau, nei baugina atsakomybe-pasiemiau  4u.gif

nu kokia jau cia gali but bauginanti atsakomybe su tokio "kalibro" ir vaizdo wub.gif suneliu bigsmile.gif
Atsakyti