Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 25, 21:28)
Va būtent. Jei pakelsi ant šuns balsą - jis sustings lygiai taip pat, nors nebus nieko padaręs. Aš visad stebiu Pepę ir, jei esam lauke, stengiuos ją ant pavadžio prisegt, kai reikia Gralį baust. Kitu atveju galimas net toks variantas, kad nieko neprisidirbusi Pepė dės į kojas dėl neaišku kokios priežasties.
O iš jų kokia nauda? wink.gif
Mažiau naudos ieškokit, naminis gyvūnas - emocinis pasitenkinimas ir vieta, kur sukišti pinigus biggrin.gif

Nu tai gal trobą saugotų biggrin.gif Rimtai biggrin.gif

Tai apie ką ir kalbu, aš tai jos neieškau lotuliukas.gif Įdomiai SM kartais būna. Na, išsireikšti raštu aš gal ir nemoku biggrin.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 25, 21:46)
Žodžiu, įvykis ketvirtadieninis. Sėdžiu po darbo vakare pas manikiūristę, gražinuos. Mano vyras vaikšto po parką su šunimis. Supypsi mano telefonas - gaunu žinutę. Cituoju: "tavo šuo užsispoksojo į mano kalę ir rovė visa jėga į medį. Prakirstas antakis  lotuliukas.gif "  Žvengiau balsu smile.gif Randai vyrus puošia, ane?  smile.gif Grįžtu, sėdi ponas patenkintas, antakis užtinęs, kaip po gerų muštynių klube. Va tau ir subrendęs...  doh.gif
Būna, pasitaiko-ir patyręs nepataiko biggrin.gif Lengvai ir greitai jam sugyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 25, 22:33)
Nu tai gal trobą saugotų biggrin.gif Rimtai biggrin.gif

Tai apie ką ir kalbu, aš tai jos neieškau lotuliukas.gif Įdomiai SM kartais būna. Na, išsireikšti raštu aš gal ir nemoku biggrin.gif

Arba šunį reikės saugot, kad nepavogtų biggrin.gif
Neimk į galvą, aš juokais wink.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 04 25, 22:33)
Būna, pasitaiko-ir patyręs nepataiko biggrin.gif Lengvai ir greitai jam sugyt  4u.gif

Iki vestuvių sugis biggrin.gif o aš jų dar neplanuoju, tai spės tikrai smile.gif Dėkui smile.gif
Atsakyti
atidarėm maudynių sezoną šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 25, 18:46)
Žodžiu, įvykis ketvirtadieninis. Sėdžiu po darbo vakare pas manikiūristę, gražinuos. Mano vyras vaikšto po parką su šunimis. Supypsi mano telefonas - gaunu žinutę. Cituoju: "tavo šuo užsispoksojo į mano kalę ir rovė visa jėga į medį. Prakirstas antakis  lotuliukas.gif "  Žvengiau balsu smile.gif Randai vyrus puošia, ane?  smile.gif Grįžtu, sėdi ponas patenkintas, antakis užtinęs, kaip po gerų muštynių klube. Va tau ir subrendęs...  doh.gif

Gerai, kad tavo italas kietakaktis lotuliukas.gif O kalbant apie zioplus atsitrenkimus i medzius - kaip tik vakar skaiciau australu grupeje kaip vienos veisejos 7 menesiu kalyte atsitrenke i medi... skilusi kaukole verysad.gif
Atsakyti
Mano blonde buvo i zalia tinklo tvora isiplojus, bet taip nuo dusios..galvojau i kelnes prileisiu is juoko...nu taip zioplai ji ten trenkesi...laimei viskas baigesi be suzeidimu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano Katka kartą užsižioplinus į kamuoliuką plojo akį į akmeninį stulpą, akis mėlyna mėlyna buvo porą dienų doh.gif
Atsakyti
user posted image

Sustingę laukime.Gal tuoj šeimininkė parvažiuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 balandžio 2015 - 06:25
QUOTE(k_azu @ 2015 04 25, 23:46)
Gerai, kad tavo italas kietakaktis lotuliukas.gif

Koks tas kietakaktis... Antakis tai kiauras, apsikraujavo, paskui dar pasivartė, nes, matyt, kažkiek skaudėjo. Užtraukė tą žaizdą, vakar pasivartė, vėl kraujuotas grįžo. Patinęs tas antakis. Gal koks centimetras nuo akies - galėjo pažeist... Akis pakraujavus, matyt, nuo sutrenkimo kokia vidinė kraujagyslė trūko. Gal reikėjo vežt siūt, nežinau. Neatrodo, kad didelė žaizdelė, tačiau kraujuoja iš jo tų raukšlių nemenkai. Gal dėl to kraujo ir baisu. Vakar pavaliau su peroksidu, nes galvą kiša į visokius dumblus, maudosi, nardo. Užgis.

O dėl šuns jėgos ir smūgio į medį... Nu *****, žiaurokai, anot mano vyro, atrodė tas smūgis. Sako, medis sudrebėjo. Nu jėga tai didelė, greitis dar, atitinkamai ir paties šuns svoris. Pilnai tikiu, kad gali būt ir kaukolės traumų...
Blem, o šunims gali būt smegenų sutrenkimai? g.gif
Atsakyti
Kai vilka veziodavom i jo "agility" tais laikais tarnybiniu nebuvo didele ivairove: koks 20 vilku, poras koliu, dar koks eldeterjeras ir tie rupuzes bokseriai! doh.gif Susirinkdavom pusvalandi iki trenirofkes, kad apsiuostytu, palakstytu ir t.t. Tai kol tik vilkai - viskas ramu lotuliukas.gif Ale kai tik paleidzia bokseri... Jis sukes apsukes is pasalu jau ir kerta kuriam nors suniui i pakinklius. Ir duj begt!! biggrin.gif Vilko ir bokserio greiciai kaip 1 prie 3, bet kur gi tu, naslaiti, is tos aiksteles pabegsi?! Ypac kai visa ruja vilku vejas. O tie (daugiskaitoj, nes visi jie vienodi) bokseriai gi be vuodegu, tai ant pavarotu uzmeta biggrin.gif Nu ir jobninas tiesiu taikymu ar i tinklus, ar i konstrukcijas... Visa gaudanti sutve ant virsaus ir prasideda "linksmoji dalis". Kaltininkas kazkaip issprusta, bet negi svarbu? biggrin.gif O paskui isskirk, kad gudras ta kaltuna! Jauni tai jauni, bet pabandyk, kad ir metinuka besipjaunanti nugriebt blink.gif Aisku budavo ir zaizdu ir visokiu kitokiu nemalonumu. Bet uz 5 minuciu vel paleidzia bokseri ir... Pasaka be galo biggrin.gif
Svarbiausia, kad is viso to jovalo sveikiausias likdavo butent BOKSERIS!! Dzin jam tie atsitrenkimai! Nixai iprates lotuliukas.gif O i vilku mustynes ans nesivelia ir is karto sprunka pas seimininka. Uz vuodegos irgi nenutversi tai vilkams tenka tarpusavy razborkes vystyt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 26, 09:02)
Blem, o šunims gali būt smegenų sutrenkimai?  g.gif

O kaip negales...
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 26, 09:52)
Svarbiausia, kad is viso to jovalo sveikiausias likdavo butent BOKSERIS!! Dzin jam tie atsitrenkimai! Nixai iprates  lotuliukas.gif 

O kodėl jie vadinami bokseriais?
Anyway, mano Gralis ne bokseris smile.gif Jis greičiau tankas...
Šiandien vėl grįžom su kraujuojančiu antakiu. Tikriausiai teks neleist vartytis...
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif

Lisitėja2, Fainiai laukia wub.gif

Arvydai biggrin.gif geras su tais šunim biggrin.gif

O pas mus nuo vakar foksė svečiuose. Šeimininkus į balių išleidom. Nu tai iš kart, nuo pirmos minutės parodžiau, kad jokių Belos apžiojimų nebus. Tai tada ji iš viso nežaidžia, kenčia doh.gif Lipa jai ant galvos vos ne mano Bela, provokuoja bile kaip. O foksė guli tik ir stebi špingalietą.. Ir tokiu žvilgsniu į mane pasižiūri, tipo ar matai, ką ana daro. Tai drausminu Belą, ale ta taip labai neklauso. Žodžiu, nėr teisybės pasaulyje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 26, 10:48)
O kodėl jie vadinami bokseriais?
Anyway, mano Gralis ne bokseris  smile.gif  Jis greičiau tankas...
Šiandien vėl grįžom su kraujuojančiu antakiu. Tikriausiai teks neleist vartytis...

Agnnyte, o gal jam visgi, reiktų sukabinti žaizdą? g.gif būna tokie pleistrai, kurie sukabina odą... Bet šuo su kailiu... Na, žo, gaila, kad taip... Čia kai pagalvoji menkniekis, bile viskas gerai jam-nesulūžo, nėr galvos sutrenkimo... unsure.gif
Atsakyti