QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 25, 21:28)
Va būtent. Jei pakelsi ant šuns balsą - jis sustings lygiai taip pat, nors nebus nieko padaręs. Aš visad stebiu Pepę ir, jei esam lauke, stengiuos ją ant pavadžio prisegt, kai reikia Gralį baust. Kitu atveju galimas net toks variantas, kad nieko neprisidirbusi Pepė dės į kojas dėl neaišku kokios priežasties.
O iš jų kokia nauda?
Mažiau naudos ieškokit, naminis gyvūnas - emocinis pasitenkinimas ir vieta, kur sukišti pinigus
O iš jų kokia nauda?
Mažiau naudos ieškokit, naminis gyvūnas - emocinis pasitenkinimas ir vieta, kur sukišti pinigus
Nu tai gal trobą saugotų Rimtai
Tai apie ką ir kalbu, aš tai jos neieškau Įdomiai SM kartais būna. Na, išsireikšti raštu aš gal ir nemoku
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 25, 21:46)
Žodžiu, įvykis ketvirtadieninis. Sėdžiu po darbo vakare pas manikiūristę, gražinuos. Mano vyras vaikšto po parką su šunimis. Supypsi mano telefonas - gaunu žinutę. Cituoju: "tavo šuo užsispoksojo į mano kalę ir rovė visa jėga į medį. Prakirstas antakis " Žvengiau balsu Randai vyrus puošia, ane? Grįžtu, sėdi ponas patenkintas, antakis užtinęs, kaip po gerų muštynių klube. Va tau ir subrendęs...
Būna, pasitaiko-ir patyręs nepataiko Lengvai ir greitai jam sugyt