Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvė

QUOTE(regal @ 2016 08 29, 22:49)
4u.gif
Papildyta:
Parduodu vieną kartą dėvėtus, visgi pasirodė maži, Polo Ralph Lauren Vaughn Chambray Herringbone sneaker'iukus, dydis US7,5 tiktų 39-40 dydį nešiojančiam, spalva Denim, kaina 29 eurai, Kaunas, rašyti až 4u.gif

user posted image
Apžiūrėti galite čia

Parduoti 4u.gif
Atsakyti

Siuntimas mano sąskaita :4u:

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Keisčiau naujus Australia Luxe Collective Women's Foxy Boot, Beva, 38 M EU/7 M į mažesnius dydžiu ar puse tokius ar kažką panašaus. Rašykite až

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti

Parduodu labai gaila, bet man netikusius naujus Used firmos odinius batus, oda tokia kaip sendinta, (apžiūrėti galite puslapyje) kokybė puiki, dydis 7. bet didinti , atitinka 38-38.5 dydį, kaina 69 eur (kainavę 307 $), Kaunas, rašyti až 4u.gif

Apžiūrėti galite čia:
Used ankle boots
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 08 22, 21:45)
Keisčiau naują labai fainą ir puikios kokybės man per didelį Cole Haan pūkinį paltą S dydį į XS arba parduodu . Paltas labai šiltas, medžiaga neblizgi, apykaklė pasidaro į kapišoną, dydis S, spalva juoda, kaina  150eur (pradinė 428$), Kaunas, rašyti až 4u.gif
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat

Parduotas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 06 08, 10:11)
Parduodu ką tik gautas, bet man netikusias naujas VS maudymosi kelnaites, spalva Black/white Diamonds Colorblock,  tinkančias ir prie balto, ir prie juodo maudomuko viršaus, dydis XS, kaina tik 6 eur, Kaunas, rašyti až 4u.gif .

Prie šių kelnaičių galėčiau pasiūlyti tinkamą naują jcrew juodą liemenuką XS, kaina tik 6 eur, Kaunas , rašyti až 4u.gif

Toks Rezervuotas

Mano išaprduotuvėlė

Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
Parduodu Jcrew keletą kartų vilkėtą, puikios būklės Allie dres in festival blue, su kišenėmis, (išvalyta valykloje), sudėtis: šilkas, vilna, dydis 2, kaina 49Eur, Kaunas, rašyti až 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Apie Allie dress
Atsakyti