Parduodu ką tik gautas, bet man netikusias naujas VS maudymosi kelnaites, spalva Black/white Diamonds Colorblock, tinkančias ir prie balto, ir prie juodo maudomuko viršaus, dydis XS, kaina tik 6 eur, Kaunas, rašyti až .
Prie šių kelnaičių galėčiau pasiūlyti tinkamą naują jcrew juodą liemenuką XS, kaina tik 6 eur, Kaunas , rašyti až
Toks
Mano išaprduotuvėlė
QUOTE(regal @ 2016 03 15, 20:25)
Parduodu Factory suiting blazer in linen, 0 dydis, spalva pearl, kaina 39Eur . PARDUOTA
Suiting blaser
Papildyta:
Parduodu Jcrew keletą kartų vilkėtą, puikios būklės Allie dres in festival blue, su kišenėmis, (išvalyta valykloje), sudėtis: šilkas, vilna, dydis 2, kaina 49Eur, Kaunas, rašyti až
Apie Allie dress
Suiting blaser
Papildyta:
Parduodu Jcrew keletą kartų vilkėtą, puikios būklės Allie dres in festival blue, su kišenėmis, (išvalyta valykloje), sudėtis: šilkas, vilna, dydis 2, kaina 49Eur, Kaunas, rašyti až
Apie Allie dress
Parduodu naują labai gražią Vero moda suknutę su atskiru apatinuku, dydis 36 (man su 163 cm ūgiu suknutė iki kelių), kaina tik 20 eur, Kaunas rašyti až
Daugiau apie suknutę
Papildyta:
Parduodu naują Kenneth Cole pūkinį paltą, dydis XS, juoda spalva, kaina 65Eur, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galima čia
Papildyta:
Parduodu naują GF FERRE' suknelę, spalva Lead, medžiaga labai graži, neplona, su prabangiai subtiliu žvilgesiu, dydis 40 (Italian Size), kainavusi 420$, kaina 93 eur, Kaunas, rašyti až
GF Ferre suknelė
Papildyta:
Keičiu Factory tall pencil skirt in double-serge wool, spalva PINOT NOIR, dydis 2Tall, į dydį 2 Regular , kad ir kitos spalvos arba parduodu 45eur:
Pencil skirt in double- serge wool
Daugiau apie suknutę
Papildyta:
Parduodu naują Kenneth Cole pūkinį paltą, dydis XS, juoda spalva, kaina 65Eur, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galima čia
Papildyta:
Parduodu naują GF FERRE' suknelę, spalva Lead, medžiaga labai graži, neplona, su prabangiai subtiliu žvilgesiu, dydis 40 (Italian Size), kainavusi 420$, kaina 93 eur, Kaunas, rašyti až
GF Ferre suknelė
Papildyta:
Keičiu Factory tall pencil skirt in double-serge wool, spalva PINOT NOIR, dydis 2Tall, į dydį 2 Regular , kad ir kitos spalvos arba parduodu 45eur:
Pencil skirt in double- serge wool
Keisčiau naują labai fainą ir puikios kokybės man per didelį Cole Haan pūkinį paltą S dydį į XS arba parduodu . Paltas labai šiltas, medžiaga neblizgi, apykaklė pasidaro į kapišoną, dydis S, spalva juoda, kaina 150eur (pradinė 428$), Kaunas, rašyti až
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Parduodu naują labai fainą ir puikios kokybės Cole Haan pūkinį paltą S dydį (arba keisčiau į XS dydį). Paltas labai šiltas, medžiaga neblizgi, apykaklė pasidaro į kapišoną, dydis S, spalva juoda, kaina 150eur (pradinė 428$), Kaunas, rašyti až
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Papildyta:
Parduodu vieną kartą dėvėtus, visgi pasirodė maži, Polo Ralph Lauren Vaughn Chambray Herringbone sneaker'iukus, dydis US7,5 tiktų 39-40 dydį nešiojančiam, spalva Denim, kaina 29 eurai, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galite čia