Praeito mėn atradimai

Viskas pirkta Martinoje
Saflora Apelsinų žiedų vanduo
Man labai patinka gamintojas Saflora

Iki šio vandens naudojau kūdikių aliejų ir nėštumo metu kremą nuo strijų. Abu produktai labai patiko. Seniai vaikščiojau aplink hidrolatus. Pagaliau išsirinkau apelsinų. Koks buvo mano nusivylimas, kai namuose perskaičiau, kad jis tinka bet kokiai odai, išskyrus sausą

Nes manoji būtent sausa ir yra

Bet žinokit, naudoju jį mėnesį laiko kasdien ir išsausėjimo nepastebėjau. Šis produktas suteikia gaivos, švaros ir drėgnumo pojūtį. Veidas mažiau blizgą per karščius. Patogu naudoti, transportuoti.
Bielita Viteks SPA koncentratas nuo celiulito
Susidomėjau dėl neįprastos tekstūros - tai skystis, buteliukas mažytis su nosyte - dozatoriumi. Koncentratas šiek tiek vėsina, greitai įsigeria, nelipnus, neriebus. Veiksmingumas 10 balų
Zelenaja Apteka šaldomasis dezodorantas kojoms
Oi, kokia didelė nuotrauka gavosi
Nežinau, kaip aš anksčiau gyvenau be šaldomojo dezodoranto

Šaldomasis kremas -
must have kiekvienai vasarai- tai kitas dalykas, labiau tinkantis prieš nakties miegą. O dezodorantas - dienos bėgyje. Įsigeria momentaliai. Iš tikrųjų šaldo, poveikis laikosi apie 10-15 min. Kažkada kažką panašaus bandžiau iš Avon - ten tai šlamštas buvo, atidaviau mamai. Lipnus, nieko nedarė. Galbūt dėl to net nenorėjau bandyti kitų dezodorantų, galvojau nelabai reikalingas produktas. Bet šis pranoko visus mano lūkesčius
Lirene prausimosi gelis
Šiuo metu mane labai domina Lirene produkcija
Išbandžiau prausiklį, susidomėjau, nes tinka ir akims valyti. Na aš bet kokiu prausikliu plaunu visą veidą, įskaitant ir akių sritį, bet visgi pagalvojau, kad bus įdomu išbandyti kažką spec. Gerai nuvalo makiažą, gaiviai kvepia, nesausina. Bet labai nepatogi pakuotė. Atsukinėt kas kart kamštelį, šlapiom rankom užsukinėt...Imsiu į keliones, nes kompaktiška pakuotė ir mažas kiekis.
Eveline Argan oil nuplaunamas kondicionierius kūnui
Nelabai tikėjau, kad sausai odai gali padėti nuplaunama priemonė, kuri bus laikoma gal tik porą min. Bet klydau

Minusai: papildomos kelios minutės duše; žiemą gali būti šalta juo tepliotis užsukus vandenį; rimto kūno kremo/sviesto neatstoja, jei oda iš tikrųjų sausa. Ir vis dėlto patiko, kaip papildoma priemonė, šalia šiaip kūno kremo

Tik kiek pabodo toks kvapas - rankų kremą su tokiu kvapu ką tik turėjau, kūno kremą, dabar dar ir kondicionierių...