Senokai nieko nerašiau temoje
Šiandien tvarkydama savo kosmetinį stalelį sugalvojau atrinkti labiausiai nusisekusius ir tuo pačiu nebrangius pernai metų atradimus. Nuotraukos mano pačios 
1 dalis.

*paakių maskuoklis Catrice Liquid camuflage, 020 light beige - gerai maskuoja tamsius paakius, gerai laikosi dienos bėgyje, nepabrėžia raukšlelių. Vienas iš nedaugelio maskuoklių, kurių man užtenka vieno sluoksnio.
*paletė antakiams Rimmel Brow this way, 003 Dark brown - paletėje yra spalvotas vaškas ir spalvoti šešėliai, taip pat 2 šepetėliai, vienas skirtas pašukuoti antakius, kitas dvipusis - vaškui ir šešėliams. Nėra veidrodėlio, šepetėliai smulkoki, patogiau naudoti atskirus "normalius", bet kaip kelioninis variantas tiks ir pridėti. Kas patinka - šaltas, pakankamai tamsus rudas atspalvis (taip sunkiai randamas parduotuvėse), gerai laikosi dienos bėgyje, gan nebrangiai kainavo (5 eur, su nuolaida 3 eur)
*šešėlių pagrindas Bell Perfect skin - nustebino alyvinė spalva, bet ant odos jis permatomas. Pagerina bet kokių šešėlių kokybę - jie mažiau byra tepami, geriau sklaidosi, gaunasi ryškesnė spalva ir žinoma viskas ilgiau laikosi.
*išsukami kreminiai šešėliai Bell Secretale nude, 02 - naudoju vidiniam akies kampučiui pašviesinti kiekvieną dieną, absoliučiai prie bet kokio makiažo, must have
*šešėlių paletė Make up revolution, Iconic 2 - ilgai ignoravau Make up revolution, kažkaip neatrodė, kad būtų vertas dėmesio gamintojas. Galų gale pribaigė milijonai gerų atsiliepimų internete, pasidaviau
Šešėliai puikūs, nors pažvelgus į paletę neįtartum
Pigmentacija, tekstūra, viskas puiku. Vienareikšmiškai pirksiu dar. Šiemet planavau pirkti 3 Sleek paletes, bet ko gero bent jau 2 iš jų pakeisiu Make up revolution (geresnė kokybė, nei Sleek, o atspalvių deriniai labai panašūs). Kainos ir kokybės santykis neįtikėtinas. Už šią paletę su nuolaida mokėjau apie 4 eur. Būtent šis spalvų derinys tiks šaltam tipui.
*šešėlių paletės Gabriella Salvete, 01 Rose ir 02 Nude - Gabriella Salvete aplamai yra vienas mano mėgstamiausių gamintojų, ir jis kažkoks
nepelnytai nepopuliarus gal
Puikūs nebrangūs šešėliai, labai gera pigmentacija ir visa kita. Populiarūs spalvų deriniai. Šimtą kartų geresnė kokybė, nei kokių maybelline, l'oreal ir pan (bet kiek nusileidžia aukščiau minėtam Make up revolution. Bet tik šiek tiek
). Mano skoniui kiek vienodokos šios paletės, užtektų man ir vienos, 01 Rose. Ją rekomenduočiau visoms šalto tipo moterims, paletėje yra tik 1 šiltas atspalvis. Dalis šešėlių matiniai, dalis satininiai (02 nude matinių daugiau)
*akių pieštukai Essence, Catrice, Gabrielal Salvete - jau eilę metų šitie gamintojai yra mano favoritai
Geliniai Essence pieštukai brėžia taip, lyg skystu pravedimu. Visi pieštukai tiesiog puikūs. Nuotraukoje yra tokie atspalviai:
Essence gel eye liner 04 Blue lagoon ir 03 Urban jungle
Catrice Kohl kajal 240 My dream of Caribbean, 230 Living in Browntown Manhattan
Catrice Longlasting 060 Moss Undercover
Gabriella Salvete Eyeliner 22