Sis tusas blakstienas padaro tokias glamurines,storesnes, bet su juo dazau tik virsutines blakstienas,sepetelis gana storas,apaciai jo nenaudoju, nusivalo nesunkiai.
Ilga laika naudojau sita :
http://www.catrice.e...rproof-010.html ir dabar ji turiu,sepetelis gerai atskiria,ilgina,maziau storina nei pirmasis ir sunkiau nusivalo.
Turiu ir sita : http://www.catrice.e...rproof-010.html jis labai graziai atskiria ir ilgina blakstienas, duoda maziau apimties blakstienom nei pirmasis,taciau jas pailgina, lengvi nusivalo.
O va sitas yra grynas nesusipratimas, dar neismeciau, tikiuosi,gal kiek padzius ir dazys normaliau,sepetelis taip pat nepatinka: http://www.catrice.e...-24h-010-1.html
Apibendrinimui galiu pasakyti,kad visada uzrieciu blakstienas pries dazant, valau makiaza vandeniui vandeniui atspariu akiu valikliu ir kiek save pamenu visada naudojau vandeniui atsparius turus,nes man kitaip nesilaiko uzriestos blakstienos. Kaip jau minejau, turu esu isbandziusi labai daug,o likau prie pigiausiu ir esu jiems jau keleta metu istikima
<div>
<p>o gal galit palygisti su tos pacios serijos abrikosiniu sveitikliu? Kurio pilingo kauliukai didesni (kuris astresnis) ?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ne manęs klausėt, bet įsiterpsiu </p>
<p>abrikosinis šveitiklis - labai šiurkštus, bet asmeniškai man geresnio nėra, naudoju jį jau gal 10 metų ar net daugiau. Karts nuo karto išbandau ką nors kitą, bet vis grįžtu prie šio. Taip gerai nenušveičia joks kitas, bet taip, jis šiurkštus ir tiks ne kiekvienai...Aš jį naudoju ir kūnui, ir veidui, visada perku kelionėms... </p>
<p>Avietinis šveitiklis yra švelnesnioji jo versija, man asmeniškai per švelnus ir ne toks veiksmingas. Kažkam (va Sanraiz jau apie tai rašo) net per šiurkštus. Viskas priklauso nuo to, kokio jautrumo jūsų oda ir kokio poveikio iš šveitiklio tikitės </p>
APIE SVEITIKLIUS.is visu mano bandytu,sito populiaraus abrikosinio,cotage,cheminiu plabeta organica,mosa,man geriausias naminis.medus sumaisytas su malta kava,ne tirsciais po uzplikymo o nenaudota kava🙂,pasidarau kose,galima dar citrinos ilasinti ir kai maudausi vonioje isitrinu ir palieku kol uzsiimu depiliacija ir pan reikaliukais,nuo silumos ta medaus kavos kosė apdziusta,palaikau kokias iki 10min,prausiu ja islipus is vonios,virs kriauklės,nes kai pasklinda po visa vonia,daug vargo atvalyt.oda svelnutė,minkstutė,elastinga,pirstai tiesiog slysta,po sio medaus kavos pylingo visada prasiplaunu veida prausikliu,nes mano oda riebi.
Gal esate bandę šiuos šampūnus ,balzamus?Dabar naudoju su chna(nedažančius,be sls),tai tikrai labai tinka.
http://fitocosmetic....i-khna-natural/
Senokai nieko nerašiau temoje Šiandien tvarkydama savo kosmetinį stalelį sugalvojau atrinkti labiausiai nusisekusius ir tuo pačiu nebrangius pernai metų atradimus. Nuotraukos mano pačios
1 dalis.
*paakių maskuoklis Catrice Liquid camuflage, 020 light beige - gerai maskuoja tamsius paakius, gerai laikosi dienos bėgyje, nepabrėžia raukšlelių. Vienas iš nedaugelio maskuoklių, kurių man užtenka vieno sluoksnio.
*paletė antakiams Rimmel Brow this way, 003 Dark brown - paletėje yra spalvotas vaškas ir spalvoti šešėliai, taip pat 2 šepetėliai, vienas skirtas pašukuoti antakius, kitas dvipusis - vaškui ir šešėliams. Nėra veidrodėlio, šepetėliai smulkoki, patogiau naudoti atskirus "normalius", bet kaip kelioninis variantas tiks ir pridėti. Kas patinka - šaltas, pakankamai tamsus rudas atspalvis (taip sunkiai randamas parduotuvėse), gerai laikosi dienos bėgyje, gan nebrangiai kainavo (5 eur, su nuolaida 3 eur)
*šešėlių pagrindas Bell Perfect skin - nustebino alyvinė spalva, bet ant odos jis permatomas. Pagerina bet kokių šešėlių kokybę - jie mažiau byra tepami, geriau sklaidosi, gaunasi ryškesnė spalva ir žinoma viskas ilgiau laikosi.
*išsukami kreminiai šešėliai Bell Secretale nude, 02 - naudoju vidiniam akies kampučiui pašviesinti kiekvieną dieną, absoliučiai prie bet kokio makiažo, must have
*šešėlių paletė Make up revolution, Iconic 2 - ilgai ignoravau Make up revolution, kažkaip neatrodė, kad būtų vertas dėmesio gamintojas. Galų gale pribaigė milijonai gerų atsiliepimų internete, pasidaviau Šešėliai puikūs, nors pažvelgus į paletę neįtartum Pigmentacija, tekstūra, viskas puiku. Vienareikšmiškai pirksiu dar. Šiemet planavau pirkti 3 Sleek paletes, bet ko gero bent jau 2 iš jų pakeisiu Make up revolution (geresnė kokybė, nei Sleek, o atspalvių deriniai labai panašūs). Kainos ir kokybės santykis neįtikėtinas. Už šią paletę su nuolaida mokėjau apie 4 eur. Būtent šis spalvų derinys tiks šaltam tipui.
*šešėlių paletės Gabriella Salvete, 01 Rose ir 02 Nude - Gabriella Salvete aplamai yra vienas mano mėgstamiausių gamintojų, ir jis kažkoks nepelnytai nepopuliarus gal Puikūs nebrangūs šešėliai, labai gera pigmentacija ir visa kita. Populiarūs spalvų deriniai. Šimtą kartų geresnė kokybė, nei kokių maybelline, l'oreal ir pan (bet kiek nusileidžia aukščiau minėtam Make up revolution. Bet tik šiek tiek ). Mano skoniui kiek vienodokos šios paletės, užtektų man ir vienos, 01 Rose. Ją rekomenduočiau visoms šalto tipo moterims, paletėje yra tik 1 šiltas atspalvis. Dalis šešėlių matiniai, dalis satininiai (02 nude matinių daugiau)
*akių pieštukai Essence, Catrice, Gabrielal Salvete - jau eilę metų šitie gamintojai yra mano favoritai Geliniai Essence pieštukai brėžia taip, lyg skystu pravedimu. Visi pieštukai tiesiog puikūs. Nuotraukoje yra tokie atspalviai:
Essence gel eye liner 04 Blue lagoon ir 03 Urban jungle
Catrice Kohl kajal 240 My dream of Caribbean, 230 Living in Browntown Manhattan
Catrice Longlasting 060 Moss Undercover
Gabriella Salvete Eyeliner 22
2 dalis.
*strobingo paletė Essence Ligh up your face luminazer palette, 10 Ready, set, glow! - įvertinau ne iš karto, iš pradžių nepatiko. Prireikė laiko, kad pastebėčiau, kad pats pirmas iš kairės paletės atspalvis duoda sunkiai pastebimą tą "švytėjimo iš vidaus" efektą, be jokių ten blizgučių ir pan. Aaplamai nesimato, kad kas nors būtų tepta ant odos. Labai geras variantas dieniniam makiažui, ofisui, tiks net griežčiausiam dress kodui
*skaistalų paletės Catrice Blush artist, 020 CorAll I Ned ir 030 Rock'n'Rose - įsigijusi šitas dvi paletes aš atidėjau visus kitus turimus skaistalus į šalį. Tai viskas, ko man reikia kasdieniam dieniniam makiažui. Paletės sudarytos taip, kad kiekvienoje yra viena satininė, viena matinė spalva ir highlighter'is. Itin neutralūs atspalviai, tinkantys kiekvienai. Pigmentacija nėra super aukšta, bet dieniniam makiažui tikrai pakankama. Manau, patiks daugeliui
*lūpdažiai Essence Sheer & Shine, 03, 09, 16 - mėgstamiausi mano lūpdažiai iš Essence. Jie tokie balzaminiai, rieboki, labai malonūs ant lūpų, skaniai kvepiantys. Ne super pigmentuoti ir ne super ilgai laikosi, jei kam tai svarbu (man ne)
*lūpdažis Catrice Luminous lips, 070 What's AP-ricot? - analogiška balzaminių lūpdažių serija iš Catrice ir taip pat mano mėgstamiausia iš Catrice Aš dievinu tokius drėgnus, su blizgesio efektu, mmm, norisi tepti ir tepti Kažkaip pamiršau nufotografuoti, bet tokius turi dar ir Gabriella Salvete , serija Al Bacio Watershine lipstick. Jie irgi fantastiški, laukiu kada pasirodys nauji atspalviai, nes iš dabartinio asortimento išpirkau visus man tinkamus!
*na ir lakai Nail system. Ne pernai metų atradimas, naudoju jau seniai seniai. Bet pernai metais sužinojau, kad Nail system yra lietuvių gamintojas Na nieko sau Puiki kokybė už labai mažą kainą. Rimi nuolat būna akcijų "2 už 1 kainą". Turiu jų daug daug...Nuotraukai atrinkau iš skirtingų serijų: paprastą, metalo efekto Metal Mirror, smėlio efekto Sand texture, ilgalaikį su spec top sluoksniu UVAlution weekly hybrid...jie turi net spec liniją nuotakom Atspalvių paletė labai plati
Tai tiek šiam kartui
Dėl Essence pieštukų galiu paminėti, kad ant apkritusių vokų iš viso ne kažką, tepliojasi kaip pasiutę
Man dar Catrice lūpdažis Ultimate Stay labai super
dontstop aciu uz aprasymus
Nėra už ką, kad tik kas skaitytų
Man dar Catrice lūpdažis Ultimate Stay labai super
Turiu, mano skoniui kiek sausokas, bet aišku tai skonio reikalas Aš tik tokius minkštus, drėgnus, balzaminius linkusi naudoti
Gal esate bandę šiuos šampūnus ,balzamus?Dabar naudoju su chna(nedažančius,be sls),tai tikrai labai tinka.
http://fitocosmetic....i-khna-natural/
Kur pirkote?
Elevita Vilkpėdėje,ten didžiausias pasirinikimas.