Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2016 11 01, 09:10)
Natur boutique veido kremas

Rimi pirkote ar kitur yra dar?
Atsakyti
QUOTE(balta-lelija @ 2016 07 19, 12:36)
Laba diena 4u.gif

Ieškau šampūno ir balzamo/kaukės sausiems, šiurkštiems, besipučiantiems plaukams.
Dėkoju kas patars 4u.gif

o pati savo ruožtu naudojau ir likau patenkinta šiais gaminiais :

Jau n-taji karta perku Nivea sampuna ir kondicionieriu dazytiems plaukams - mano metu atradimas biggrin.gif Po ju mano plaukai buna glotnus, neissipute, neluzineja ir neskilineja galiukai (tfu, tfu, tfu!). Pabandykit, gal ir Jums tiks!
user posted image
https://www.barbora....-protect-250-ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 02 lapkričio 2016 - 16:23
QUOTE(F_A @ 2016 11 02, 16:20)
Jau n-taji karta perku Nivea sampuna ir kondicionieriu dazytiems plaukams - mano metu atradimas biggrin.gif Po ju mano plaukai buna glotnus, neissipute, neluzineja ir neskilineja galiukai (tfu, tfu, tfu!). Pabandykit, gal ir Jums tiks!
user posted image
https://www.barbora....-protect-250-ml

Ačiū!!!
Atsakyti
Puikios, nebrangios kosmetikos apzvalga
skaityti
Atsakyti

Rimi pirkote ar kitur yra dar?

Rimi, taip  :) 

skaityti

Man nepavyksta atidaryti, kaip kitom?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 11 03, 10:20)

Senoje versijoje atidaro 4u.gif
Lotta23, ar galiu pavogti iraso ideja savo blogui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2016 11 02, 23:18)
skaityti

Nesutinku, kad tas Aussie lakas vertas įssigyti. Neatlieka funkcijos. Dar kai orai tokie. Turėjau, daugiau nepirksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2016 11 02, 22:18)
skaityti

perskaičiau. Diskutuotina.
ar 7 eur labai jau mažai? tai 24 litai senais pinigais.
Pvz.mano atradimai : Lidl kremai su UREA-Šlapalu, kainuojantys vos po 2,49eur arba šampūnai, kaukės Ciel po 2,99eur. Net kvepalai Lidle labai faini ir gerai laiko 3.99eur.
Tai tie 7-10eur nėra jokia piguma ar kažkas tokio.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 11 01, 09:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimi88" data-cid="71166019" data-time="1477672105">
<div>
<p>o man syoss kaip tik nepatika user posted imagenepadeda man jis, tai paprastai perku batiste. cia apie sausa sampuna

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na va, o man Batiste taip neišpurina, kaip Syoss, o kas užvis blogiausia, palieka baltus dryžius ant juodų plaukų. Žinau, kad Batiste yra ir tamsiaplaukėm skirtas, bet tas dažo rankšluostį, rankas ir rūbus  dry.gif  Žodžiu, irgi ne variantas...</p>
<p> </p>
<p>Seniai nebuvau palikus jokių atsiliepimų, kažkaip paskutiniu metu daug ką perku Lenkijoje, tai jei tų priemonių neįmanoma rasti Lietuvoje, nėr prasmės ir rekomenduoti  mirksiukas.gif  Na bet visgi štai vienas labai sėkmingas pastarojo meto pirkinys:</p>
<p> </p>
<p>Natur boutique veido kremas</p>
<p> </p>
<p>user posted image</p>
<p> </p>
<p>Neįtikėtina, Lietuvoje pagamintas, natūralus drėkinamasis veido kremas, sudėtis be blogiukų, vykusi pakuotė su patogiu dozatoriumi, puiki lengva greito įsigerimo tekstūra, bekvapis. Labai gerai drėkina sausą odą. Kaina tik 2,09 eur blink.gif  Uoga uoga, mokykitės  tongue.gif</p>

Ar nieko nesumaišėt? Žiūrėjau kremą Rimi, tai kaina apie 10 eur.
Atsakyti
QUOTE(vestaj @ 2016 11 08, 19:47)

Aš šiandien ta skyriu ziurejau tai apie 3 buvo... 4u.gif
Atsakyti

Aš šiandien ta skyriu ziurejau tai apie 3 buvo... 4u.gif

Nieko nesumaišiau, 2,09 mokėjau praeitą mėnesį  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(va va @ 2016 11 08, 10:53)
perskaičiau. Diskutuotina.
ar 7 eur labai jau mažai? tai 24 litai senais pinigais.
Pvz.mano atradimai : Lidl kremai su UREA-Šlapalu, kainuojantys vos po 2,49eur arba šampūnai, kaukės Ciel po 2,99eur. Net kvepalai Lidle labai faini ir gerai laiko 3.99eur.
Tai tie 7-10eur nėra jokia piguma ar kažkas tokio.

ciel kaukes bandziau, tai labai nekazka, po tu kaukiu jokios kitos ciel kosmetikos nenoriu net bandyti
Atsakyti