Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(odriana @ 2016 07 02, 18:16)
Margarita drėkinamasis kremas su medetkomis ir avižų pieneliu  thumbup.gif

O man nuo šio kremo veidą pūlingais spuogais išmeta verysad.gif
Atsakyti
GAL KAS GALIT REKOMENDUOTI SAUSA SAMPUNA NEBLOGA
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 07 07, 10:00)

Iš visų patinka tik Syoss smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 07 07, 08:00)

Man patinka Margaritos.. Nors pastebėjau, kad reikia jo kiek daugiau papurkšti nei pvz Batiste, bet aš nesu jiems išranki, pats poveikis geras, plaukai švarūs smile.gif

http://www.biok.lt/b...uoliu-ekstraktu
Atsakyti
idomu, kaip idomu, aciu kad siulote
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2015 05 15, 16:03)
Eurokose essence antakiu seseliai 1.95 eur, kainave kazkur 2.75 eur.
Gabriella Salvete tusai, piestukai, lupdaziai, nagu lakai 2 uz 1 kaina, bet bent jau CUPe liepe imt ta pacia spalva, tai durravotai kazkaip, galvojau, uztenka tos pacios rusies. Kur det 2 raudonus lupdazius. Tusa gal dar kaip nors sudazyciau...
Ir Babuskos Agafes sampunai, kaukes plaukams ir veidui uzsukamuose maiseliuose buvo pamazinta kaina, kazkada norejau pamegint, bet siam  omentui visko turiu, tai susilaikiau...
Ieskau lupdazio/blizgesio piestuko tipo. Turiu bourjois, bet nebepirksiu, kaina neatitiko kokybes.

Man irgi essence antakių tvarkymo oriemonės labai geros smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ieškau šampūno ir balzamo/kaukės sausiems, šiurkštiems, besipučiantiems plaukams.
Dėkoju kas patars 4u.gif

o pati savo ruožtu naudojau ir likau patenkinta šiais gaminiais :

user posted image

user posted image

perku Eurovaistinėj 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors, kas naudojate Sleek šešėlius, turite apkritusius vokus? Ar gerai laiko šie šešėliai su šešėlių baze ant apkritusių akių vokų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 07 19, 17:38)
Gal kas nors, kas naudojate Sleek šešėlius, turite apkritusius vokus? Ar gerai laiko šie šešėliai su šešėlių baze ant apkritusių akių vokų?  4u.gif

Sakyčiau labiau įtakoja voko odos riebumas. Aš turiu apkritusį voką ir bet kokie šešėliai man puikiai laikosi net be bazės, tame tarpe ir Sleek. Bet mano sausa vokų oda... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 07 19, 15:38)
Gal kas nors, kas naudojate Sleek šešėlius, turite apkritusius vokus? Ar gerai laiko šie šešėliai su šešėlių baze ant apkritusių akių vokų?  4u.gif

as turiu matinius sleek V2 Darks, oda voku rieboka.Be bazes iki pietu istempiu.Su baze visa diena puikiai, vokai irgi uzkrite
Atsakyti
QUOTE(balta-lelija @ 2016 07 19, 13:36)
Laba diena 4u.gif

Ieškau šampūno ir balzamo/kaukės sausiems, šiurkštiems, besipučiantiems plaukams.
Dėkoju kas patars 4u.gif

o pati savo ruožtu naudojau ir likau patenkinta šiais gaminiais :

user posted image

user posted image

perku Eurovaistinėj 4u.gif

Labai gera plaukų kaukė thumbup.gif
http://www.corinedef...mes-500-ml-1298
Tik problema pasidarė ją nusipirkt doh.gif Būdavo "Eurokose", bet paskutiniu metu tik šampūnai iš tos serijos yra. Šampūnas, tai šiaip sau, bet kaukė, tai labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taweli: 19 liepos 2016 - 22:08
Ateinu vel su atsiliepimais apie Ecolab, tikiuosi jau paskutini karta (regis, isbandziau viska bigsmile.gif )
Esu apie sia produkcija rasiusi anksciau

Siam kartui:

saldantis koju gelis

user posted image

Patiko, nes is tiesu puikiai saldo. Nelipnus. Greitai isigeria.
Tiesa, vis delto labiau saldantis produktas butu Zelenaja apteka 6aldantis dezodorantas kojoms. Bet ir sis gelis labai neblogas 4u.gif

dieninis kremas-serumas

user posted image

Is pradziu nusipirkau naktini seruma, jis man taip patiko, kad dasipirkau ir dienini. Naudojau tik juos apie 2.5 men (tokiam laikui uzteko). Vasarai, sausai odai, buvo pats tas. Naudojau butent kaip krema, ne kaip seruma. Gal tik dieniniam noretus SPF...

Na ir nepatiko/netiko rutulinis dezodorantas, jis be tu kenksminguju aliuminio drusku, bet deja, jei kamuoja per didelis prakaitavimas, nepades...
Atsakyti