Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Rekomenduokite lengva drekinanti krema jautriai odai 4u.gif Oda taip pat misri.
Atsakyti
Natura Siberica veido kremas SPF 20, yra keli variantai, misriai ir jautriai odai. Tai galiu pasakyti, kad man kazkaip labiau prie sirdies jautriai, nors oda irgi misri.
Atsakyti
merginos, kur kaune galeciau isigyti flormar nagu laku? 4u.gif
Atsakyti
Įdomios naujienos Martinoje:
http://www.kosvila.l...uko-anglimi.htm
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 06 21, 09:18)

Akropolyje yra salele Flormar prie Reserved lyg, pasiziurekit :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 24 birželio 2016 - 21:35
QUOTE(**Gin** @ 2016 06 24, 23:33)
Akropolyje yra salele Flormar prie Reserved lyg, pasiziurekit :-)

Jau seniai tos salelės nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 06 15, 13:38)
Švaros prekėse GR Express 60s nagų lakas tik 1,15eur. pasiėmiau dvi spalvas - koralinę ir žėrinčią baklažano. Tai va, turiu bėdą - nedengia man tas lakas gražiai. Matosi ruožai, perėjimai. Rankas dar dar kažkaip nulakavau, o kojų nagus niekaip negaliu sutvarkyt - jie maži - negali daug lako paimt, o jei nubrauki šepetėlį, tepasi labai negražiai.
Ar aš kažko nemoku, ar čia lakas toksai?
ir tamsi spalva nuo odelių sunkiai nusivalo. dabar atrodau kaip purvinais kojų nagais smile.gif
O gaila, nes spalvų tikrai daug ir kaina gera, ir nudžiūna tikrai greitai....

Turiu du atspalvius: 66 (zydra) ir 78 (violetine), abu puikus lakai, vieni geriausiu mano kolekcijoje unsure.gif Is tikruju greitai dziusta, su jais nenaudoju dzioviklio. Ilgai laikosi. Labai lygiai dengiasi. Sepetelis platus, patogus man, megstu tokius, man neuzlenda ant odeliu, nereikia nieko tvarkyti po to. Naudoju tik rankom, ant koju pirstu nagu nebandziau...Gal priklauso nuo atspalvio? unsure.gif

user posted image

user posted image

Nuotraukos skolintos is interneto, bet ir man gaunasi ne prasciau rezultatas...
Atsakyti
isbandziau lidl'o cien veido kauke bigsmile.gif anti-wrinkle, berods su vynuogem ant pakelio. nereali, labai patiko biggrin.gif sudetis nebloga, yra visokiu alieju. uzsitepus ant veido tikrai malonus jausmas. pirma karta gyvenime maciau, kad per 20min uzteptas ant veido baltas kaukes sluoksnis susigertu i oda- liko tik permatomas aliejaus sluoksnelis. oda svytinti, pamaitinta, sudrekinta, atsigavusi po pakepimo ant saules. tikrai bandysiu dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 06 21, 09:18)

cascadoj 4u.gif

QUOTE(wer @ 2016 06 21, 16:51)

tikrai domios, su anglimi turejusi kitos firmos sveitikli, buvo nuostabus, gaila iseme is prekybos, bandyciau sias bet gaila pas mus MArtinos nera sad.gif
Atsakyti
Prismoj 30% nuolaida Golden Rose kosmetikai.
Atsakyti
Na, su koraliniu GR laku ant kojų susidraugavau - laiko 2 sav. Šiaip ne taip gražiai užtepiau baklažaninį ant rankų nagų. Dėjau pagrindą ir topą, tai visumoj džiuvo 3 val. Bet nieko - vakare TV žiūrėjau, nepergyvenau. Užtat ryte jau po 1o kavos puoduko gėrimo atšoko vieno nago galiukas, po piet buvo visi atsilaupę.... nebemėginau be pagrindo, nes dar pagalvojau - gal čia jis nelabai tiko nagui, o lakas nei prie ko. nes iš tiesų buvau užtepus vieną Top'ą - GR gel look, lyg taip vadinasi - nelaikė visiškai.
Taigi, išvadoje, šią vasarą naudosiu tik Eveline 8in1, nes jam dabar Eurokose akcija, tik 1,49eur ir laiko 2 sav, jei nieko namuos nedirbu.
O aš išbandžiau Lidlo išgirtąjį SOS rankų kremą. kažkaip buvau įsitikinusi, kad jis su taukmedžių, bet sudėty jo neradau. Tepu odeles aplink nagus. Visai nieko.
Gal kuri bandėte Martinoje parduodamą kremų liniją su sraigių gleivėmis?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 06 18, 16:11)
Rekomenduokite lengva drekinanti krema jautriai odai  4u.gif Oda taip pat misri.

Margarita drėkinamasis kremas su medetkomis ir avižų pieneliu thumbup.gif
Atsakyti