Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Neisivaizduoju, kas gero gali buti is Cien. Bet va akys uzkliuvo uz Norfos Soft be parabenu, ten ir ranku, koju kremai, kuno kremai, ir sudetis pusetina. Bet dar neatsikeliau laimingoms valandoms....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 06 04, 22:03)
Neisivaizduoju, kas gero gali buti is Cien. Bet va akys uzkliuvo uz Norfos Soft be parabenu, ten ir ranku, koju kremai, kuno kremai, ir sudetis pusetina. Bet dar neatsikeliau laimingoms valandoms....

Ar bandėt bent vieną produktą iš Cien, kad iškart nuteisiat? Nežinau, kokia jų sudėtis, bet daugeliui moterų prieinama kaina ir geras, greitas poveikis svarbiau už gražiai atrodančią sudėtį.
Atsakyti
cien ranku kremus apziurejau, na sudetis glicerinas, silikonai ir saulegrazu aliejus.. nesuviliojo. saldanti koju tepala nusipirkau, tai saldancio poveikio labai minimaliai ten
Atsakyti
As kartas nuo karto nusiperku Cien Med sampuna,sudetis nebloga,savo darba atlieka 4u.gif
Atsakyti
Delfiuka- nebandziau, bet patyrinejau kaina ir sudeti ir nutariau, kad gali buti ir geriau, ypac, akciju metu.
O vat iklotai pasirode gera kaina, ir pasirinkimas yra- kvepiantys, svelnus, su tinkleliu...
Is plauku prieziuros labai sudomino Eurokos parduotuveje Big`e esanti profesionali salele
Atsakyti
Aš skaičiau daug pagyrų skutimosi peiliukams, dezodorantams ir rankų kremui, kurį lygino su Neutrogenos. Ir Lidl kvepalai išgirti, kad tik 4eu kainuoja, bet prabangiai kvepia ir gana ilgai laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 06 birželio 2016 - 05:33
O man labai patiko dzintars kvepaliukai. Tik kiek laiko- nžnau, bet anot pardavėjos, gerai. Tačiau namie pilna spintelė kvepalų ir bandau susilaikyti nuo pigiųjų.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 06 06, 19:31)
O man labai patiko dzintars kvepaliukai. Tik kiek laiko- nžnau, bet anot pardavėjos, gerai. Tačiau namie pilna spintelė kvepalų ir bandau susilaikyti nuo pigiųjų.

Dzintars kvepalų yra labai įdomių,bet Latvijoje... Keista,kad į LT tik seniai žinomus importuoja....Opera serija prabangi ,įsigijau Opera Night.Žinoma,Latvijoje nuolaidos jiems super geros bigsmile.gif
http://dzintars.lv/e...fume/by-series/
Atsakyti
Švaros prekėse GR Express 60s nagų lakas tik 1,15eur. pasiėmiau dvi spalvas - koralinę ir žėrinčią baklažano. Tai va, turiu bėdą - nedengia man tas lakas gražiai. Matosi ruožai, perėjimai. Rankas dar dar kažkaip nulakavau, o kojų nagus niekaip negaliu sutvarkyt - jie maži - negali daug lako paimt, o jei nubrauki šepetėlį, tepasi labai negražiai.
Ar aš kažko nemoku, ar čia lakas toksai?
ir tamsi spalva nuo odelių sunkiai nusivalo. dabar atrodau kaip purvinais kojų nagais smile.gif
O gaila, nes spalvų tikrai daug ir kaina gera, ir nudžiūna tikrai greitai....
Atsakyti
Laba diena,
gal kas rekomenduotų drėkinantį kremą/losjoną kūnui po deginimosi saulėje?
Kokie atsiliepimai apie Margaritos drėkinamuosius kremus kūnui?
Atsakyti
Ieskau geru nebrangiu priemoniu nuo saules ir po saules voniu
Karstoms atostogoms
Laukiu pasiulymu
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2016 06 15, 16:14)
Ieskau geru nebrangiu priemoniu nuo saules ir po saules voniu
Karstoms atostogoms
Laukiu pasiulymu

Thomas Phillips'e pirkdavau, spf 30 ar 35, labai geras buvo tikrai, visą vasarą pernai naudojom, šiemet vėl ten pirksiu, jei tik bus, reikės nuvažiuoti pasižiūrėti.
Atsakyti