Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Mrs. R @ 2016 05 23, 11:24)
Esu isbandziusi daug pedu dildziu, bet tik titania svitrines mane tenkino (kur is abieju pusiu svitras) .Nes kiek turejau- tai kazkas atsiklijuoja, tai perluzta, tai nieko nebruzina, tai tik dar labiau kulna susiausia

o dildinat ismirkytus slapius ar sausus kulnus? blush2.gif
Atsakyti
Ir taip, ir taip. Jei tik vos šerpetas pašlifuoti reikia, tai nuplaunu ar sušlapinu dildę ir pašveičiu. Kartais praeinu ir per sausus. paskutinį kartą dariau pedikiūrą su rūgštimi - puikiai nubrūžino (gal net persistengiau vietomis...)
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 05 23, 14:40)
Ir taip, ir taip. Jei tik vos šerpetas pašlifuoti reikia, tai nuplaunu ar sušlapinu dildę ir pašveičiu. Kartais praeinu ir per sausus. paskutinį kartą dariau pedikiūrą su rūgštimi - puikiai nubrūžino (gal net persistengiau vietomis...)

o kas tai per rugstis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2016 05 23, 13:30)
o dildinat ismirkytus slapius ar sausus kulnus? blush2.gif

Off topic, bet noriu pasidalinti savo patirtim, kuri manau bus kam nors atradimas kaip buvo kažkada ir man smile.gif . Anksčiau kulnus brūžindavau arba sausus arba šlapius. Finalas visada toks - arba persistegdavau ir nuzulindavau iki skausmingų odos išplonėjimų, arba nedazulindavau ir oda būdavo pasišiaušusi ir šiurkšti. Akmenukas ar tarkutė mano kulnams būdavo per agresyvūs, o dildė nei sausų nei šlapių kulnų neįveikdavo... kol neišmokau ja tinkamai naudotis. Dabar po dušo, kai kojos būna gerai atmirkusios, jas nušluostau sausai ir tada su sausa dilde (beje, pačia pigiausia pirkta Švaros prekėse mirksiukas.gif ) pradedu šveisti. Vat būtent tada nuo kulnų ima byrėti tokie odos voleliai, oda nusišveičia tiek kiek yra senos odos ir ne daugiau. Niekada nenusibrūžina iki skaudulių ir po tokio nusliuoksniavimo oda būna labai švelni ir minkšta. Patepu kremu ir vualia bigsmile.gif
Atsakyti
Man patinka Titania dildė, kur iš vienos pusės metalinė tarka, iš kitos - švitrinio popieriaus dildė. Šiūruoja tikrai stipriau, nei pemzos akmenukai. Keramikinių dildžių nesu bandžiusi.
Aš tvarkau sausus kulnus, pradedu nuo tarkos, ant galo nušlifuoju dilde. Pirkti jų yra Maximoje ir Iki. Nepasakyčiau, kad itin pigiai kainuoja - ~5 eur su nuolaida, o keisti rekomenduotina kas 3 mėn. Bet rezultatas to vertas, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Man dilde tarnauja metus ir taip trumpai tik todel, kad man ja kas nors sulauzo, tada trinu su suluzusia, kol sulaukiu akcijos, o kainuoja apie 2-3 eur.
Taip pat teinu ir po duso, voliojasi odos rotineliai, arba, tuomet, kai kojos suprakaitupja, bet ilgai tenka pabuti batuose- irgi isbrinksta.
Rugstini pedikiura atlieka salonuose. Namams galima isigyti spec priemoniu su rugstimi. Skaiciau atsiliepima, kad moterys ismirko kojas ir patrina jas citrina, palaukia ir bruzuoja.
O as noriu pasidalinti sios dienos atradimu- maximoj kosmetikai -30proc, norejau isigyti savo megstamos bielenda parafinines ranku/ koju naktines kaukes, taciau gaila, jos nebuvo. Taciau buvo to paties gamintojo, tos pacios serijos dieninis kremas- antiperspirantas kojoms. Fantastika. Su aliuminio druskomis, iv aliejukais ir ekstraktais- maloniai vesina ir sausina kojas. Man aktualu, nes vasara tiesiog teku upeliais ir kojos batuose slidineja.
Nusipirksiu dar viena, kol akcija.user posted image
Atsakyti
Merginos, patarkite, kokias nebrangiais bet geras priemones naudojate spuogams naikinti?
Pastaruoju metu ant veido vis atsiranda spuogų, ir tokių giluminių net būna....
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 05 26, 07:06)
Merginos, patarkite, kokias nebrangiais bet geras priemones naudojate spuogams naikinti?
Pastaruoju metu ant veido vis atsiranda spuogų, ir tokių giluminių net būna....

Visų laikų man ir MB geriausia priemonė nuo spuogu yra arbatmedžio EA 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pasisakymus apie dildes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 05 26, 11:35)
Visų laikų man ir MB geriausia priemonė nuo spuogu yra arbatmedžio EA 4u.gif

Ačiū 4u.gif
reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 06 01, 13:57)
Ačiū  4u.gif
reiks pabandyti

neblogas yra Anna Lotan sausinantis žolių losjonas - Universiteto vaistinėje galima nusipirkti, po nediduką kiekį supilstyti būna. Tikrai nebrangu ir veikia gerai.
Atsakyti
Skaičiau nemažai teigiamų atsiliepimų apie Cien kosmetiką iš Lidl, kad pigi, bet tikrai verta dėmesio. Gal kuri jau esat bandžiusi?
Atsakyti