Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Apie lietuviskaja Melisa ir as galiu pasisakyti. Sampunas ir kauke nelabai patiko- plaukai velesi.
user posted image
Dabar turiu purskiama kondicionieriu ir purskiama plauku seruma nuo slinkimo. Kondicionierius mazai kondicionuoja, tad pripyliau papildomai plauku aliejuko.
user posted image

Seruma naudoju pries plovima ir po plovimo- gal kazkiek riebaluoja plauka, bet, kai juos plaunu kasdien, nera labai didele beda.
user posted image
Pliusas- man patinka levandu kvapas. Ir dar patinka siu priemoniu sudetis.

Turiu ir dezodoranta- antiperspiranta, kadangi su aliuminio druskomis, savo funkcija atlieka. O kaina Rimi muges metu buvo labai gera.
user posted image
Dar mano megstami antiperspirantai- Margaritos su salavijais,
user posted image

o tie patys su alijosiumi prakaito man nestabde. Melisa turi ir dezodoranta be aliuminio, tik su ramunelemis, bet tokie manes neveikia, kaip ir visokie akmeneliai.

O atsakant Malenai, mano nuomone, sie produktai yra gaminami didziausioje propagandos ir isverstaskuriu salyje. Taciau salis salimi, o gaminiai gaminiais smile.gif jei patinka ir tinka, lai gamina nors ir patvorio laboratorijoje
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 05 08, 23:37)
Gal yra bandžiusių Mesauda kosmetiką? Pardavinėjama Martinoje, bet nėra iš pigiųjų ax.gif

aš naudoju smile.gif dažnai būna nuolaida šiai kosmetikai, labai patiko nagu lakai, super greitai džiūsta, labai gerai pigmentuoti ir mano "popieriniams" nagams keturios-penkios dienos tai rekordinis rezultatas, turiu lupdaži, bet kaip retai naudoju tai negaliu pasakyti geras ar blogas, man asmeniškai pliusas kad nedžiovina, neturi jokio kvapo (turiu tamsiai raudona matini) ir favoritas (nes jau trečias indelis (mano vienas iš rekordu biggrin.gif ) PERFECT SKIN krempudra wub.gif labai gerai maskuoja, nėra jokios kaukės, laikuosi niekur nedingstama visa diena nuo iki turi tik viena trukuma biggrin.gif su 010 numeriu kaip paršelis rožinė su 020 numeriu idealiai, bet tikrai netiks šviesaodėms, aplamai spalvos paleteje tamsintos , turiu dar BB crem šviesiausio atspalvio tai aš kaip riebiaodė jau po pietu plaukiu , manau labiau tiktu sausos odos savininkems, maskuoja gerai, abi pudros man nekemša porų.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 05 08, 23:37)
Gal yra bandžiusių Mesauda kosmetiką? Pardavinėjama Martinoje, bet nėra iš pigiųjų ax.gif

Naudoju tusa Volumissime,laaabai patinka,gerai dazo,tankina,netepa paakiu smile.gif Anksciau mano favoritas buvo Eveline pilkoj pakuotej,bet Mesauda nugalejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mesaudos kosmetikai Martinoje -30%
O man reikia tikrai vesinancio kremo kojoms. Turiu Organic shop organic mint& wormwood bei B&V Foot care
user posted image
user posted image
Vesina, bet neypatingai. Kazkada esu bandziusi nepamenu koki eklogiska, tai kojos bent val maloniai vesinosi.
Dar pasiemiau bonkute aerozolinio purskalo su metomis, nupiestos snaiges, tikiuosi, atgaivins pavargusias ******...
O dar labai sudomino purskiamas kondicionierius su argano aliejumi, kur arganas sudety eina 3iu nr, 2u keratinas. Dabar kaina tik apie 1,5 eur Dr. Sante argan oil hair spray

user posted image
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti kokį pigų gerą shimerį ( veido švytėjimui) 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Melisos micelinį vandenį - niekuo nenusileidžia mano bandytiems Garnier ir L'Oreal. Oda lieka švelni ir sudrėkinta, puikiai nuvalo net akių makiažą (waterproof priemonių nemėgstu ir nenaudoju, tad nežinau, ar susitvarkytų ir su vandeniui atspariu tušu). Naudoju savaitę, priekaištų neturiu. Beje, kaina juokinga, dabar Martinoje vos 99 centai (galiojimas iki 2018 02). Bėgsiu pirkti dar į sandėliuką smile.gif
Atsakyti
Ir aš užsuksiu į martina - praeitą sav nebuvo ne tik akcijos, bet ir pačio micelinio melisos, man jis - nuostabus. Valau sunkiai nuvalomą tušą (neatsparus vandeniui, bet nenusiplauna net su muilu).
Ir spuogelius patrinu, jei skausmingi keliasi - kažką jiems padaro, ryte jau nebebūna tokie patinę
Atsakyti
Rekomenduokit prasau koki sausu pedu krema ir kokia dilde kulnams? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pedoms turiu krema- kauke, is maximos , bielenda, rece i nogi, parafinowa maska. Jau trecia naudoju, nes kaina tenkina. Butinai apsimaunu kojines, ant ranku- pirstines. Siaip labai geras genwol ( ar panasiai), na tas, is vaistines, balta tutele, su melyna peda kremas.
O dilde tik titania su svitriniu popieriumi, jokie akmeneliai, metalines tarkutes, pemzos taip nepadeda, kaip si dilde, pedos formos, su rankenele.
Dar labai gerai pedoms paprasti kiauliu taukai.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 05 20, 21:34)
Pedoms turiu krema- kauke, is maximos , bielenda, rece i nogi, parafinowa maska. Jau trecia naudoju, nes kaina tenkina. Butinai apsimaunu kojines, ant ranku- pirstines. Siaip labai geras genwol ( ar panasiai), na tas, is vaistines, balta tutele, su melyna peda kremas.
O dilde tik titania su svitriniu popieriumi, jokie akmeneliai, metalines tarkutes, pemzos taip nepadeda, kaip si dilde, pedos formos, su rankenele.
Dar labai gerai pedoms paprasti kiauliu taukai.

Aciu labai 4u.gif o Titania dildes kur pirkti? matytas brendas, bet nepamenu maximoj ar droge cia kokiam?

O gal kas gali palyginti tas vadinamas svitrines dildes su keramikinem dildem kulnams? kurios kazin geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2016 05 23, 11:04)
Aciu labai  4u.gif o Titania dildes kur pirkti? matytas brendas, bet nepamenu maximoj ar droge cia kokiam?
O gal kas gali palyginti tas vadinamas svitrines dildes su keramikinem dildem kulnams? kurios kazin geriau? g.gif

Titania Maximose tikrai yra, bet gal ir kitur turėtų būti. Ir gana nebrangiai kainuoja.
Atsakyti
Esu isbandziusi daug pedu dildziu, bet tik titania svitrines mane tenkino (kur is abieju pusiu svitras) .Nes kiek turejau- tai kazkas atsiklijuoja, tai perluzta, tai nieko nebruzina, tai tik dar labiau kulna susiausia
Atsakyti