Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2016 04 17, 10:29)
Golden rose kosmetikos iš tiesų yra Droge, bet būtent šių pieštukų nėra (na, tuose, kur man arčiausiai namų), taip pat nerandu Golden rose lūpdažių iš serijų Matt ir Sheer shine stylo... seniai jau ieškau...
Eurokosuose nėra Golden rose.
Dar yra Martinoje, bet taip pat toj Martinoj, kur apsiperku, nėra nei pieštukų, nei tokių serijų lūpdažių sad.gif
Neradau jų ir Lenkijoj, Suvalkuose  doh.gif  biggrin.gif

Pabandyk Švaros Prekėse paieškot. Arba galima pirkti internetu iš ceryx.lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 17, 09:29)
Golden rose kosmetikos iš tiesų yra Droge, bet būtent šių pieštukų nėra (na, tuose, kur man arčiausiai namų), taip pat nerandu Golden rose lūpdažių iš serijų Matt ir Sheer shine stylo... seniai jau ieškau...
Eurokosuose nėra Golden rose.
Dar yra Martinoje, bet taip pat toj Martinoj, kur apsiperku, nėra nei pieštukų, nei tokių serijų lūpdažių sad.gif
Neradau jų ir Lenkijoj, Suvalkuose  doh.gif  biggrin.gif

keista g.gif nors gal ir ne - pirkau prieš keletą mėnesių Vilniuje Big'e, gali ir nebebūti..
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 04 17, 10:52)
Pabandyk Švaros Prekėse paieškot. Arba galima pirkti internetu iš ceryx.lt

Ui, koks geras puslapis, ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 19, 09:50)
Ui, koks geras puslapis, ačiū  bigsmile.gif

As vakar sita Svaros prekese uz 1,8 euro pirkau http://ceryx.lt/lupu...estukas_gr_ma-3
Atsakyti
Neblogų dalykėlių čia pasiūlote 4u.gif
Šešėlius tikrai pirksiu sleek, sudomino ir GR lūpų pieštukas.
O dar gal žinote kokį neblogą akių pieštuką, kad ilgai laikytusi ax.gif Dabar bandysiu rinktis kokį sidabro spalvos, anksčiau naudojau, gražus makiažas gaudavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2016 04 19, 12:36)
As vakar sita Svaros prekese uz 1,8 euro pirkau http://ceryx.lt/lupu...estukas_gr_ma-3

Čia ne tas ax.gif Aš ieškau GR Dream lips lūpų pieštukų. Na gal ir šitas puikus, nežinau smile.gif Visgi ceryx puslapyje kelių produktų nebuvo sandėly, užsakymo nepadariau... keliausiu kurią dieną į Švaros prekes, niekad nesu buvus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man Martinos parduotuvėje atrasta Dr. Sante argano linija plaukams labai patinka. Kaina nėra didelė, bet plaukai daug lengviau šukuojasi, švelnūs. Šiaip žiūrėdavau skeptiškai, bet pabandžiusi likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 20, 06:54)
Čia ne tas  ax.gif  Aš ieškau GR Dream lips lūpų pieštukų. Na gal ir šitas puikus, nežinau  smile.gif Visgi ceryx puslapyje kelių produktų nebuvo sandėly, užsakymo nepadariau... keliausiu kurią dieną į Švaros prekes, niekad nesu buvus  bigsmile.gif

Gal ir ne tas, bet man kol kas naujiena ir superinis... Begu siandien seimos damu apipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2016 04 20, 08:24)
Sveikos smile.gif
Man Martinos parduotuvėje atrasta Dr. Sante argano linija plaukams labai patinka. Kaina nėra didelė, bet plaukai daug lengviau šukuojasi, švelnūs. Šiaip žiūrėdavau skeptiškai, bet pabandžiusi likau patenkinta smile.gif

sutinku, bet man atrodo, jog plaukus riebina, ne? užtat po jo pleiskanos dingo thumbup.gif
Atsakyti
Man riebina, jei pasitepu tą dieną plaukai gražiai gula, o kitą dieną jau reikia plaukus plaut, nebent nereikia niekur eit smile.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu gera nebrangia saules linija?
Neintensyvaus kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 20, 07:54)
keliausiu kurią dieną į Švaros prekes, niekad nesu buvus  bigsmile.gif

Neradau Švaros prekių unsure.gif Gal kaunietės pasufleruos? Pažiūrėjau internete jų adresą, artimiausias nuo manęs Pramonės 16, čia gi bazėse turėtų būt? g.gif Apėjau visas bazes, bet neradau ir tarp kitko, neradau ir Martinos g.gif Pernai vasarą tikrai buvo Martinos filialas bazėse... unsure.gif
Atsakyti