Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(fuchia @ 2016 04 09, 21:37)

Kurią paletę naudojate? Man Oh so Special tokia praktiška pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 04 09, 22:37)

Ir as pritariu Sleek, turiu Storm palete, spalvytes gerai pigmentuotos,issilaiko puikiai,nesubega. thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi giriu Sleek šėšėlius, turiu limituoto leidimo paletę Arabian nights, spalvos pigmentuotos, ypač tos tamsiosios, gerai laikosi, nenuplaukia nuo vokų thumbup.gif
Atsakyti
o kur perkat Sleek?
Atsakyti
Turiu dvi paletes iš Sleek:
Vintage Romance - daugiau vakariniam makiažui tinkami atspalviai, labai tamsūs ir blizgūs;
Garden of Eden - žali ir alyviniai atspalviai, naudoju dieninaims makiažams, ypač pavasarį norisi kažko spalvoto wub.gif
Mėgstu labai šias savo paletes, nors ir ne super kokybė, kai kuriuose atspalviuose yra pavienių blizgučių, kurie labai byra...
Pirkau iš oficialaus puslapio ir nepasakyčiau, kad tai pigūs šešėliai - abi paletės litais kainavo po 40 lt, įskaitant siuntimo išlaidas. Gal yra kur nors pigiau, nežinau...

Pigūs ir geri - tai Essence ir Catrice, tik prieš perkant reikia testuoti konkrečius atspalvius, nes kokybė nuo atspalvio priklauso LABAI mirksiukas.gif Varijuoja nuo visiškai prastos iki superinės 4u.gif
Atsakyti
labai patiko ir nustebino Golden Rose waterproof lupu piestukas sp.51 minkstas, bet ne per minkstas, lb maloniai slysta per lupas, ideali nude pink spalva. Graziai ir ilgai laikosi padengus visas lupas. Dar niekada neturejau tokios geros papiguskes 4u.gif kitu spalvu neturiu , todel nezinau kaip laikosi ir dengiasi kitos, bet giriu sita . mirksiukas.gif
user posted image apatinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 12 balandžio 2016 - 11:23
...Dune..., seniai jo ieškau (labai giriamas youtubėje), kur gi galima rast? smile.gif
Atsakyti
Dune, o sakykit gal gyva pavyzduką ant lupų galėtumėt įkelti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2016 04 12, 08:27)
o kur perkat Sleek?

As Vinted pirkau. :-)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 12, 16:37)
...Dune..., seniai jo ieškau (labai giriamas youtubėje), kur gi galima rast?  smile.gif

aš tai Golden Rose pirkau, jei nesumeluosiu, Droge, bet galiu painioti su Emily pieštukais - man jie ir vieni, ir kiti nepamainomi.. Arba Drogas, arba Eurokosas - kitur negalėjau pirkt g.gif

Man dar įdomu - o kur perkate "įperkamus" pieštukus vadinamajai vaterlinijai - šviesinančius akį.. Ir kokius?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 04 16, 14:56)
Man dar įdomu - o kur perkate "įperkamus" pieštukus vadinamajai vaterlinijai - šviesinančius akį.. Ir kokius?

Naudoju Catrice automatinį. Jis su blizgučiu. Iš seniau turiu Rimmel nude matinį. Irgi patinka, kad ne baltas, galima daryti no makeup makeup mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 04 16, 15:56)
aš tai Golden Rose pirkau, jei nesumeluosiu, Droge, bet galiu painioti su Emily pieštukais - man jie ir vieni, ir kiti nepamainomi.. Arba Drogas, arba Eurokosas - kitur negalėjau pirkt g.gif 

Golden rose kosmetikos iš tiesų yra Droge, bet būtent šių pieštukų nėra (na, tuose, kur man arčiausiai namų), taip pat nerandu Golden rose lūpdažių iš serijų Matt ir Sheer shine stylo... seniai jau ieškau...
Eurokosuose nėra Golden rose.
Dar yra Martinoje, bet taip pat toj Martinoj, kur apsiperku, nėra nei pieštukų, nei tokių serijų lūpdažių sad.gif
Neradau jų ir Lenkijoj, Suvalkuose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti