Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2016 03 14, 15:56)
Dar neatradau geresnių, nei Eveline ir Bell, nei tarp pigių, nei tarp brangių, aplamai geresnių neteko turėt, nors nuolat bandau kažką, bet visad grįžtu prie vieno iš šių (kuriam akcija tuo metu  biggrin.gif )

user posted image

thumbup.gif paakiams nebandžiau, bet demelėm ir spuogeliams nieko geresnio nesu radus, man jis jau eilė metų favoritas
Atsakyti
Catrice maskuoklis - sitaip isgirtas bet man visiskai nieko stebuklingo.. paakius pasviesino bet mazu spuogeliu neuzmaskavo unsure.gif
Dar pradejo oda labai sauseti, gal atradote koki TIKRAI DREKINANTI krema? g.gif
Atsakyti
Net nepaskaičiusi atsiliepimų nusipirkau Eveline maskuoklį - patiko mėginukas. bet nelabai patiko produktas. pasirodė keista, kad niekaip neužplombuotas - nei dėžutė, nei maskuoklis. Įtarimą sukėlė tai, kad jis buvo toks sausokas, o mėginukas pakankamai skystas ir tirštas kartu ir jo daug, o čia vos vos kažkas ant šepetėlio tebuvo. Kadangi pirkau ne savo mieste, patingėjau aiškintis, kodėl taip nutiko.
Ėmiau ivory spalvą, bet galvoju, gal pajuodusiems paakiams reikėjo gelsvesnio nei šis?
Atsakyti
Gal kas rekomenduos gerą tušą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 03 19, 21:35)
Net nepaskaičiusi atsiliepimų nusipirkau Eveline maskuoklį - patiko mėginukas. bet nelabai patiko produktas. pasirodė keista, kad niekaip neužplombuotas - nei dėžutė, nei maskuoklis.  Įtarimą sukėlė tai, kad jis buvo toks sausokas, o mėginukas pakankamai skystas ir tirštas kartu ir jo daug, o čia vos vos kažkas ant šepetėlio tebuvo. Kadangi pirkau ne savo mieste, patingėjau aiškintis, kodėl taip nutiko.
Ėmiau ivory spalvą, bet galvoju, gal pajuodusiems paakiams reikėjo gelsvesnio nei šis?

Sausokas? g.gif Turbūt pasenęs kliuvo unsure.gif O dėl spalvos individualus dalykas, aš sau imu tamsiausią. Dar viena priežastis, dėl ko jis man taip patinka - nes yra kokių 6 atspalvių, tame tarpe ir kiek tamsesnių yra thumbup.gif Daugumos gamintojų, kurie turi 1-2 atspalvius, man per šviesūs paprastai...
Atsakyti
http://eshop.elevita...24_fitokosmetik

Bandėt kažką iš tos serijos? Kažkaip nematyta atrodo smile.gif pavyzdžiui, nagams stiprinti priemonės, arba tie ledo kubeliai veidui arba kūnui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2016 03 31, 18:08)
http://eshop.elevita...24_fitokosmetik

Bandėt kažką iš tos serijos? Kažkaip nematyta atrodo  smile.gif  pavyzdžiui, nagams stiprinti priemonės, arba tie ledo kubeliai veidui arba kūnui?  smile.gif

Bandžiau priemones nagams:
QUOTE(dontstop @ 2015 12 22, 12:51)

Fitokosmetik kaukės nagams - augimui ir nuo sluoksniavimosi

user posted image user posted image

Įdomūs produktai, sunku kažką panašaus rasti prekyboje  smile.gif
Poveikis yra, bet aš daug ką naudoju dar: voneles, vašką, aliejų. Naudotis patogu, greitai įsigeria, nelipni, neriebi tekstūra. Kvapai savotiški... Pirksiu dar ką nors iš šios serijos, nes kainos leidžia drąsiai eksperimentuoti (o nepatikusius produktus tiesiog mesi lauk) - 1,35 eur. 9 balai, nes kvapas galėtų būti malonesnis  smile.gif 

Kai nuvalau nagų laką, jei neturiu laiko iškart daryti vonelę, pasitepu nagus ir odeles aplink viena iš šių kaukių. Pamaitina, nuima sausumą. Naudoju nereguliariai, nes nepatinka kvapai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 14, 14:56)
Dar neatradau geresnių, nei Eveline ir Bell, nei tarp pigių, nei tarp brangių, aplamai geresnių neteko turėt, nors nuolat bandau kažką, bet visad grįžtu prie vieno iš šių (kuriam akcija tuo metu  biggrin.gif )

Man tai visiškas š... šitie buvo ir tas pats su GabrielSalvati maskuoklis toks pat prastas. Mano paakiai žiauuuriai tamsūs, tai jokio maskavimo, baisiai subėgdavo tie maskuokliai, atrodžiau kaip panda, nekartojami.
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2016 03 23, 13:18)
Gal kas rekomenduos gerą tušą?  4u.gif

Labai pamėgauPacifica tušus. Mano akys jautrios, tai ieškojau kažko natūralaus ir tikrai saugaus. Jei tas aktualu, rekomenduoju smile.gif Kaip ir nėra labai pigus, bet natūtalių produktų kontekste ne baisiai brangus

user posted image
Atsakyti
O čia apie ką temutė? Kaip suprantu apie pigesnę, bet neprastą kosmetiką?
Gal kas parekomenduos kokius šešėlius ne iš brangiausių, bet kad laikytų neblogai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 09, 20:41)
O čia apie ką temutė? Kaip suprantu apie pigesnę, bet neprastą kosmetiką?
Gal kas parekomenduos kokius šešėlius ne iš brangiausių, bet kad laikytų neblogai?  ax.gif

Sleek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 04 09, 21:37)

Ačiū 4u.gif Jau ne pirmą kartą apie juos girdžiu, reikės išbandyti smile.gif
Atsakyti