Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(FoxLady @ 2016 03 09, 11:44)
Gal zinote gera skysta maskuokli? CATRICE Liquid camouflage lyg neblogas? smile.gif

Man jis patinka thumbup.gif Pamaskuoja, nesubėga, lengvas, malonus, išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2016 03 09, 12:28)
Man jis patinka  thumbup.gif  Pamaskuoja, nesubėga, lengvas, malonus, išsilaiko  thumbup.gif

Viename Youtube video jį kaltino, kad jis yra matomas, na, kitaip sakant, pastebimas ant odos. Kokia jūsų nuomonė? Ar jis gerai atrodo dienos šviesoje ir prie dirbtinio apšvietimo?

Aš turiu apvaliame indelyje maskuoklį, tai žiauriai labai labai super patinka biggrin.gif Jau toks "nulaižytas" jis pas mane. Patikimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 09, 15:14)

Aš turiu apvaliame indelyje maskuoklį, tai žiauriai labai labai super patinka biggrin.gif Jau toks "nulaižytas" jis pas mane. Patikimas wub.gif

Catrice? Koks tikslus pavadinimas, spuogus gerai maskuoja?
Atsakyti
Viename Youtube video jį kaltino, kad jis yra matomas, na, kitaip sakant, pastebimas ant odos. Kokia jūsų nuomonė? Ar jis gerai atrodo dienos šviesoje ir prie dirbtinio apšvietimo?

Aš savo bloge demonstravau maskavimo galimybes, nes aprašyme rašo, kad net tatūškes užmaskuoja http://www.venividi....uid-camouflage/
Šiaip jei spalva idealiai tiktų, manau nebūtų labai matomas, bet yra tikrai sunkokas, todėl ant paakių netepu, kažkaip per sunku, matau aš jį... Tačiau dėmelėms, spuogeliams, randeliams maskuoti tai liuks.
Atsakyti
As butent paakiams ieskau maskuoklio g.gif
Atsakyti
o aš iš pirmo karto įsimylėjau klasikinį Mama&Baby kremuką.
tepu veidą, kaklą, nučiumpų ir rankoms.
šiemet atradau ir drėkinantį - visai lengvas, tiesa, kvapas stipresnis, gal ten alijošius taip kvepia.
Ir šampūnas patiko. Glotnūs ir švelnūs plaukai be balzamo, bet nepatiks norinčioms pūstos šukuosenos

user posted image

o paakius kolei kas maskuoju GB korektorium - jis man tiko, tik į pabaigą jau sausokas pasidarė, reik prieš tai paakius padrėkint.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 03 09, 21:35)
o aš iš pirmo karto įsimylėjau klasikinį Mama&Baby kremuką.
tepu veidą, kaklą, nučiumpų ir rankoms.
šiemet atradau ir drėkinantį - visai lengvas, tiesa, kvapas stipresnis, gal ten alijošius taip kvepia.
Ir šampūnas patiko. Glotnūs ir švelnūs plaukai be balzamo, bet nepatiks norinčioms pūstos šukuosenos

Kokios kainos ir kur yra pirkti?
Atsakyti

Naudoju jį paakiams, ant mano odos jis nematomas, bet darbą atlieka. O tą apvaliam induke naudoju dėmelėms ar spuogeliams pamaskuoti, jis sakyčiau stipresnio maskavimo smile.gif
Atsakyti
Delfiuka - perku Mama and Baby elevitoj, ten sandėliuose Vilniuje ties savanorių pr. (pamiršau kaip tas kraštas vadinasi)

O sesuo pirkdavo assorti, tik elevitoj kainuoja 1,45eur, o assorti apie 10 Lt mokėdavo
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2016 03 10, 19:33)
Delfiuka - perku Mama and Baby elevitoj, ten sandėliuose Vilniuje ties savanorių pr. (pamiršau kaip tas kraštas vadinasi)
O sesuo pirkdavo assorti, tik elevitoj kainuoja 1,45eur, o assorti apie 10 Lt mokėdavo

Gera ta serija,dukrytė naudoja tą muilą prausimuisi,patogu ,nes su dozatoriumi ir vaikišką balzamą plaukams.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 03 09, 18:52)
As butent paakiams ieskau maskuoklio g.gif

Dar neatradau geresnių, nei Eveline ir Bell, nei tarp pigių, nei tarp brangių, aplamai geresnių neteko turėt, nors nuolat bandau kažką, bet visad grįžtu prie vieno iš šių (kuriam akcija tuo metu biggrin.gif )

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 14, 14:56)
Dar neatradau geresnių, nei Eveline ir Bell, nei tarp pigių, nei tarp brangių, aplamai geresnių neteko turėt, nors nuolat bandau kažką, bet visad grįžtu prie vieno iš šių (kuriam akcija tuo metu  biggrin.gif )

Kokios visgi skirtingos nuomonės biggrin.gif . Aš bandžius ir šiuos, ir Catrice, tai Bell ir Eveline seniai šiukšlinėj, Catrice man daug geresnis, neatrodo sausai ant paakių kaip kiti du smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 14 kovo 2016 - 15:12