Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(delfiuka @ 2016 02 15, 08:14)
Kitoj temoj pradėtas masiškas pirkimas ir gyrimas šių šveitiklių, gal ir čia atsirastų naudojusių? smile.gif Parduodamas Martinoje, kaina iki 2€.
user posted image

aš turiu tik geltonos splavos, tai kvapas tikrai patinka, o dėl šveitimo, tai jis švelnus, nėra daug šveitimo dalelių ir kojų blauzdoms ar rankoms puikiai tinka...O nugarai man patinka aštresni. Šiaip kaip už tokią kainą galite pabandyti juk nevisiems patinka stiprus šveitimas. Dar norėčiau pastebėti, kad sudėtyje yra sls, tai putoklis, aišku jis ne antroje vietoje, kaip daugelyje šampūnų ir dušo žele, bet 6 gal, tiksliai nepasakysiu.
O naudojimo prasme, užtektų iki 10 kartų, nes pakankamai skalsus.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 15, 10:05)
Aš naudojau, bet man tai nebent kvapas patiko, nešiurkštus tas šveitiklis  smile.gif (kurioj temoj masiškai perka pigią kosmetiką?  biggrin.gif  Gal ir man ten reikia?  blush2.gif )

O aš kaip tik čia supermamose buvau radus atsiliepimą, kad labai šiurkštus smile.gif Gal skystesnė partija pasitaikė biggrin.gif
Martinos lobiai
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 15, 09:30)
O aš kaip tik čia supermamose buvau radus atsiliepimą, kad labai šiurkštus smile.gif Gal skystesnė partija pasitaikė biggrin.gif

Aš turėjau dviejų rūšių, kvapas patiko, labai švelnūs, nekartočiau, yra labiau patinkančių.
Atsakyti
QUOTE(L.O @ 2016 02 16, 15:44)
Aš turėjau dviejų rūšių, kvapas patiko, labai švelnūs, nekartočiau, yra labiau patinkančių.

O kokie labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 16, 13:47)
O kokie labiau patinka?

Dabar pasinešiau ant Banka Agafji skrabų, su cukrum patinka, grikiais ir k.t.
http://eshop.elevita...05_banka-agafji
Atsakyti
Išbandžiau ir pati Fresh Juice šveitiklį. Taip, gana švelnus, bet nušveičia tikrai neblogai, ko negalėčiau pasakyti apie anksčiau bandytus tikrai šiurkščius šveitiklius. Plius skalsus, maloniai kvepia ir neišsausina odos.
Atsakyti
Sveikos,
mano plaukai riebaluojasi, galvos oda ir plaukų galiukai sausi... Kiekvieną dieną tenka plauti galvą ir džiovinti džiovintuvu.
Gal patartumėte kokias priemones naudoti galvos plovimui? ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko Maybelline Fit Me makiažo pagrindo mėginukas, vis dairiausi nusipirkti, bet kaina kandžiojosi, o dabar eurokose -40 proc ir kainuoja apie 8 eur. taip pat patiko ir Gosh Foundation Drops - labai skalsu ir smagiai dengiasi, bet ryškiau matomas ant veido, gal labiau tiktų vakarui.

Norėjau pasiteirauti gal kas matė kiek kainuoja ir yra išbandę Golden Rose bronzatą (a la egipto žemė)?
Atsakyti
Pastebėjau Eurokose naują seriją Ecolab. Yra visko ir plaukams, ir veidui, ir kūnui. Be SLS, silikonų, parabenų ir kt. Kainos nesikandžioja (2-4 eur) Gal kas ką bandė iš šios serijos? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 23, 19:05)
Pastebėjau Eurokose naują seriją Ecolab. Yra visko ir plaukams, ir veidui, ir kūnui. Be SLS, silikonų, parabenų ir kt. Kainos nesikandžioja (2-4 eur) Gal kas ką bandė iš šios serijos?  smile.gif

user posted image

Vienos blogerės atsiliepimas apie plaukų kaukę, komentaruose irgi giria muilus. http://venividi.lt/s...i-plauku-kauke/
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 23, 17:05)
Pastebėjau Eurokose naują seriją Ecolab. Yra visko ir plaukams, ir veidui, ir kūnui. Be SLS, silikonų, parabenų ir kt. Kainos nesikandžioja (2-4 eur) Gal kas ką bandė iš šios serijos?  smile.gif

Taip.Kūnui -dušo gelis,kvepia panašiai kaip Light Blue DG IR dušo kremas-aliejus,taip pat labai malonus kvapas.Viliojo ir sudėtis,bet ir kvapai fantastiški.
Daug atsiliepimų yra rusiškame irecommend.ru
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 23, 21:14)
Vienos blogerės atsiliepimas apie plaukų kaukę, komentaruose irgi giria muilus. http://venividi.lt/s...i-plauku-kauke/

QUOTE(wer @ 2016 02 23, 22:44)
Taip.Kūnui -dušo gelis,kvepia panašiai kaip Light Blue DG IR dušo kremas-aliejus,taip pat labai malonus kvapas.Viliojo ir sudėtis,bet ir kvapai fantastiški.
Daug atsiliepimų yra rusiškame irecommend.ru

Ačiū, Delfiuka, Wer 4u.gif

Belaukdama atsiliepimų išbandžiau ir pati 3 produktus iš Ecolab, deja, visi nuvylė sad.gif
Rožinis muilas-šveitiklis - jei būtų tiesiog muilas, būtų puikus, skaniai kvepia, bet kaip šveitiklis - joks, šveičiamųjų dalelių beveik nėra...
Drėkinamasis šveitiklis sausai odai - visai nieko nešveičia, itin švelnus.
Drėkinamosios prausimos putos veidui - nesausina, nedirgina, dozatorius geras, bet nenuplauna makiažo, teks atiduoti mamai...

Na ir kadangi tema apie gerą, o ne apie blogą kosmetiką biggrin.gif , pažymėsiu, kas pastaruoju metu mane džiugino smile.gif

Dr. Sante kremas-balzamas kojoms -
neįprastai lengva tekstūra, greitai įsigeria, maloniai kvepia, poveikis sausom probleminėm kojom, tiksliau nuolat skilinėjantiems kulnams, puikus smile.gif

user posted image

Dr. Sante šampūnas -
paprastas skaidrus šampūnas visų tipų plaukams. Daug vilčių neturėdama pirkau aliejams išplauti (paprastai skaidrūs gerai išplauna), bet šampūnas pranoko mano lūkesčius. Jis ne tik gerai išplauna, bet ir nevelia, nesausina, kartais naudoju ir be balzamų/kaukių, jei labai skubu. Plaukai ilgai išlieka švarūs smile.gif

user posted image

Černyj žemčug prausiklis - aliejus - puikiai nuplauna makiažą, be jokio riebumo. Iš dozatoriaus išlenda putų pavidalu. Neįkyriai kvepia, nesausina, nedirgina. Puikus produktas, aš retai kada ką nors kartoju, bet šitas tiesiog wow, būtinai pirksiu dar bigsmile.gif

user posted image

Sto receptov krasoty kremas-serumas nuo 35 metų -
geniali pakuotė bigsmile.gif su dozatoriumi, bet tuo pačiu tūtelė, leidžia išspausti visą kremą iki paskutinio lašo thumbup.gif Kaip ir kiti Sto receptov kremai nuostabiai kvepia vaisiais, yra lengvos tekstūros, greitai įsigeria. Naudojau būtent kaip kremą, sausai odai žiemą per pačius šalčius pakako ir drėkinimo, ir maitinimo smile.gif

user posted image
Atsakyti