QUOTE(delfiuka @ 2016 02 23, 21:14)
Vienos blogerės atsiliepimas apie plaukų kaukę, komentaruose irgi giria muilus.
http://venividi.lt/s...i-plauku-kauke/
QUOTE(wer @ 2016 02 23, 22:44)
Taip.Kūnui -dušo gelis,kvepia panašiai kaip Light Blue DG IR dušo kremas-aliejus,taip pat labai malonus kvapas.Viliojo ir sudėtis,bet ir kvapai fantastiški.
Daug atsiliepimų yra rusiškame irecommend.ru
Ačiū, Delfiuka, Wer
Belaukdama atsiliepimų išbandžiau ir pati 3 produktus iš Ecolab, deja, visi nuvylė
Rožinis muilas-šveitiklis - jei būtų tiesiog muilas, būtų puikus, skaniai kvepia, bet kaip šveitiklis - joks, šveičiamųjų dalelių beveik nėra...
Drėkinamasis šveitiklis sausai odai - visai nieko nešveičia, itin švelnus.
Drėkinamosios prausimos putos veidui - nesausina, nedirgina, dozatorius geras, bet nenuplauna makiažo, teks atiduoti mamai...
Na ir kadangi tema apie gerą, o ne apie blogą kosmetiką
, pažymėsiu, kas pastaruoju metu mane džiugino
Dr. Sante kremas-balzamas kojoms -
neįprastai lengva tekstūra, greitai įsigeria, maloniai kvepia, poveikis sausom probleminėm kojom, tiksliau nuolat skilinėjantiems kulnams, puikus
Dr. Sante šampūnas -
paprastas skaidrus šampūnas visų tipų plaukams. Daug vilčių neturėdama pirkau aliejams išplauti (paprastai skaidrūs gerai išplauna), bet šampūnas pranoko mano lūkesčius. Jis ne tik gerai išplauna, bet ir nevelia, nesausina, kartais naudoju ir be balzamų/kaukių, jei labai skubu. Plaukai ilgai išlieka švarūs
Černyj žemčug prausiklis - aliejus - puikiai nuplauna makiažą, be jokio riebumo. Iš dozatoriaus išlenda putų pavidalu. Neįkyriai kvepia, nesausina, nedirgina. Puikus produktas, aš retai kada ką nors kartoju, bet šitas tiesiog
wow, būtinai pirksiu dar
Sto receptov krasoty kremas-serumas nuo 35 metų -
geniali pakuotė
su dozatoriumi, bet tuo pačiu tūtelė, leidžia išspausti visą kremą iki paskutinio lašo
Kaip ir kiti Sto receptov kremai nuostabiai kvepia vaisiais, yra lengvos tekstūros, greitai įsigeria. Naudojau būtent kaip kremą, sausai odai žiemą per pačius šalčius pakako ir drėkinimo, ir maitinimo