Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 01 19, 12:21)
Anadien vaistinej priciupau sita, bet sualergizavo . Ryta atsikeliau nieztinciu ir patinusiu paakiu  unsure.gif
Dabar jau isitikinau,kad mano paakiai ziauriai jautrus ir kas jiems tinka net neisivaizduoju.Pries tai buvau pirkusi brangu Biotherm kremuka, tai irgi buvo lygiai tas pats doh.gif

Turbūt esat alergiška kažkuriam ingredientui, patyrinėkit abiejų sudėtį.
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 01 19, 10:21)
Anadien vaistinej priciupau sita, bet sualergizavo . Ryta atsikeliau nieztinciu ir patinusiu paakiu  unsure.gif

user posted image

Dabar jau isitikinau,kad mano paakiai ziauriai jautrus ir kas jiems tinka net neisivaizduoju.Pries tai buvau pirkusi brangu Biotherm kremuka, tai irgi buvo lygiai tas pats doh.gif

Mano ta pati problema drinks_cheers.gif bet kas tiko - tai Rasos kremukas su dvigubu drekinimu. Pastebejau, kad net nuramina kitu priemoniu suerzinta oda smile.gif
Atsakyti
Kadangi tema apie nebrangią kosmetiką, noriu paklausti, gal kas žino, kur Šiaulių mieste galima nusipirkti Ruby Rose šešėlių? Taip pat kur be Eurokos dar prekiauja kvepalais gamintojo Novaya Zarya? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 12 22, 11:51)
Babuška Agafja, medetkų šveitiklis veidui

aš tai ant Agafijos irgi "pasinešiau" - tik pirkau ne medetkų, o ramunėlių pudros veido šveitiklį ir kadagių kūno šveitiklį, plius šampūnų ir kaukių plaukams.

Galiu drąsiai sakyti - man tinka ir patinka visa Agafjos serija, patinka, nebrangu, veiksminga, odos nealergizuoja. Ypatingai patinka plaukų priemonės - man, sakyčiau, net geriau už Natura Siberica seriją. Apskritai, už daugelį brangesnių produktų veikia geriau.. Dabar pagalvoju, kad gaila išleistų pinigų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 21, 17:11)
aš tai ant Agafjos irgi "pasinešiau" - tik pirkau ne medetkų, o ramunėlių pudros veido šveitiklį ir kadagių kūno šveitiklį, plius šampūnų ir kaukių plaukams.

drinks_cheers.gif Man tie Agafijos šveitikliai veidui tiesiog puikūs, medetkų šveitiklio naudoju jau antrą pakuotę ir galiu titiluoti metų atradimu, nes kainos ir kokybės santykis daugiau nei geras smile.gif Dar labai patinka Agafjos šampūnai, kurie būna tuose dideliuose (500 ml. man rodos) beteliuose, ilgam užtenka, plauna puikiai, o kaina tiesiog juokinga smile.gif Kiti produktai, kuriuos teko naudoti, neįsiminė, bet džiaugiuosi ir tais mažais atradimais.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 20, 17:32)
Mano ta pati problema  drinks_cheers.gif bet kas tiko - tai Rasos kremukas su dvigubu drekinimu. Pastebejau, kad net nuramina kitu priemoniu suerzinta oda smile.gif

Man irgi dauguma alergizuoja. Dbr naudoju Vichy Aqualia thermal, tai viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 01 13, 00:29)
Ar verti dėmesio Eveline BB ir CC kremai?

Verti smile.gif Bet jie rieboki ir tamsoki. Sausai, ne pačio šviesiausio atspalvio odai susinaudojo smagiai. Bet labiau rekomenduočiau Bell CC cream 4u.gif

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 01 13, 02:47)
Sveikos!  Gal pražiūrėjau, o gal neuzfiksavau- ar dalinotes kokiu geru ir atliekanciu savo funkciją paakių kremu?Reikia, kad drėkintuvas ir naikintu raukšleles smile.gif

Rekomendavau daugybę iš Eveline smile.gif
Labai patiko ir Černyj žemčug tirpstanti emulsija paakiams - ji fantastiška wub.gif
Šiuo metu naudoju ir taip pat labai džiaugiuosi Ziaja goats milk paakių kremą, na irgi labai patinka, negaliu juo atsidžiaugti smile.gif
Bet negarantuoju, kad nors vienas tiks būtent jautriai odai...

QUOTE(guodzik @ 2016 01 21, 20:00)
Man irgi dauguma alergizuoja. Dbr naudoju Vichy Aqualia thermal, tai viskas ok.

Kaip tik į "pigi ir neprasta" temą tas Vichy laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 08:36)
Kaip tik į "pigi ir neprasta" temą tas Vichy  laugh.gif

Užsakinėjant iš užsienio ar perkant iš platintojų gaunasi kelis kart pigiau nei mūsų vaistinėse mirksiukas.gif

Dabar pigios kosmetikos temoj vienos šalies produkcija dominuoja cool.gif Norisi alternatyvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 01 22, 10:43)
Užsakinėjant iš užsienio ar perkant iš platintojų gaunasi kelis kart pigiau nei mūsų vaistinėse mirksiukas.gif 

Dabar pigios kosmetikos temoj vienos šalies produkcija dominuoja cool.gif Norisi alternatyvų smile.gif

Aš už alternatyvas thumbup.gif
Bet Vichy niekaip pigiai nesigaus unsure.gif 5 eur - konkrečiai man maximali kaina už paakių kremą. 2-3 eur moku realiai, nes taikau ant nuolaidų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 08:36)
Kaip tik į "pigi ir neprasta" temą tas Vichy  laugh.gif

kadangi turiu ta pacia beda tai dziaugiuosi radusi kainos/kokybes atzvilgiu tinkanti produkta, todel ir parasiau smile.gif man alergizavo netgi kremas uz 100 eur (buvau gavusi meginuka biggrin.gif ). Tai is dalies tas Vichy yra pigus biggrin.gif
Atsakyti
Kitoj temoj pradėtas masiškas pirkimas ir gyrimas šių šveitiklių, gal ir čia atsirastų naudojusių? smile.gif Parduodamas Martinoje, kaina iki 2€.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 15, 09:14)
Kitoj temoj pradėtas masiškas pirkimas ir gyrimas šių šveitiklių, gal ir čia atsirastų naudojusių? smile.gif Parduodamas Martinoje, kaina iki 2€.

Aš naudojau, bet man tai nebent kvapas patiko, nešiurkštus tas šveitiklis smile.gif (kurioj temoj masiškai perka pigią kosmetiką? biggrin.gif Gal ir man ten reikia? blush2.gif )
Atsakyti