Aciu o gal kuri bandet si seruma?
QUOTE(-Chloe- @ 2015 12 06, 11:46)
Aciu o gal kuri bandet si seruma?
Galiu aš atsakyti, bandžiau iki 35 metų. Man jis pradžioje patiko, paskui pradėjo pompa beveik nepaiimti produkto, tada reikdavo purtyti ir pan. Jis toks kaip plaukų balzamas (baltos spalvos) plius skiestas vandenuku. Poveikio nepastebėjau, bet tepiau sąžiningai apie mėnesį prieš šios pačios firmos kremą. Greitai susigeria, naudojau vasarą, nes labai lengvas produktas.
QUOTE(just11 @ 2015 12 06, 11:28)
Galiu aš atsakyti, bandžiau iki 35 metų. Man jis pradžioje patiko, paskui pradėjo pompa beveik nepaiimti produkto, tada reikdavo purtyti ir pan. Jis toks kaip plaukų balzamas (baltos spalvos) plius skiestas vandenuku. Poveikio nepastebėjau, bet tepiau sąžiningai apie mėnesį prieš šios pačios firmos kremą. Greitai susigeria, naudojau vasarą, nes labai lengvas produktas.
o jis nepalieka lipnumo ant veido?
QUOTE(-Chloe- @ 2015 12 06, 13:34)
o jis nepalieka lipnumo ant veido?
Nemanau, nes jis lengvos konsistencijos, kartais iš viso jį naudodavau prieš kreminę pudrą. Lengvas serumiukas-vandeniukas
As tai naudoju toki seruma "virs 50" metu,nes vienintelis kuri radau isigyti.Man patinka kvapas,tepu pries krema,vizualaus poveikio kazkokio nera,bet man labiau patinka jo ir kremo derinys negu tik kremo.Vasara naudojau tik ji ir daugiau nieko.
QUOTE(dontstop @ 2015 11 17, 12:48)
Atsiliepimai apie kosmetiką iš parduotuvių Multilux ir Elevita, trečia serija
Baigiau visus tuo kartu pirktus produktus ir tarpušventy važiuosiu vėl į Vilnių, papildyt kosmetinių atsargų
Babuška Agafja, medetkų šveitiklis veidui
Labai patiko. Tirštos konsistencijos, aliejingas, daug šveičiamųjų dalelių (druskos), ganėtinai šiurkštus, šveičia puikiai. Kvepia aštriai, žolelėmis, savotiškai...mano nosies nevargino Mano įvertinimas 9 balai (10tuko vertas tik Čistaja linija su abrikosų kauliukais )
Fitokosmetik kaukės nagams - augimui ir nuo sluoksniavimosi
Įdomūs produktai, sunku kažką panašaus rasti prekyboje
Poveikis yra, bet aš daug ką naudoju dar: voneles, vašką, aliejų. Naudotis patogu, greitai įsigeria, nelipni, neriebi tekstūra. Kvapai savotiški... Pirksiu dar ką nors iš šios serijos, nes kainos leidžia drąsiai eksperimentuoti (o nepatikusius produktus tiesiog mesi lauk) - 1,35 eur. 9 balai, nes kvapas galėtų būti malonesnis
Sto receptov krasoty, veido kremas "7 aliejai"
Paprastas kasdienis kremas, SRK moka ir geriau Bet ir trūkumų kažkokių įvardint negaliu, man tiko ir patiko, sausai odai žiemai labai gerai, greitai įsigeria, neriebus, kvapas neįkirus. Naudojau ir dienai, ir nakčiai. Įvertinimas 9 balai, nes iš koto neišvertė, bet savo darbą atliko
Tai kaip ir viskas, kelios priemonės nepatiko ir netiko, apie kelias rašiau kitose temose (Planeta organika). Užsipirkau didžiulį maišą, o sunaudojau per ~2,5 mėn
Ar verti dėmesio Eveline BB ir CC kremai?
Sveikos! Gal pražiūrėjau, o gal neuzfiksavau- ar dalinotes kokiu geru ir atliekanciu savo funkciją paakių kremu?Reikia, kad drėkintuvas ir naikintu raukšleles
QUOTE(just11 @ 2015 12 06, 12:58)
Nemanau, nes jis lengvos konsistencijos, kartais iš viso jį naudodavau prieš kreminę pudrą. Lengvas serumiukas-vandeniukas
Ieskojau to serumo per visas IKI, RIMI, MAXIMA, Kosmada, Drogas, Eurokos parduotuves, rusiskus skyrelius, bet niekur nematyt tokio Tik Rimi buvau macius toki seruma bet raso konkreciai kad paakiu serumas, tai speju ne tas?
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 14, 22:48)
Ieskojau to serumo per visas IKI, RIMI, MAXIMA, Kosmada, Drogas, Eurokos parduotuves, rusiskus skyrelius, bet niekur nematyt tokio Tik Rimi buvau macius toki seruma bet raso konkreciai kad paakiu serumas, tai speju ne tas?
Maciau. pries savaite vilkpedes bazeje, elevita berods parduotuveje, tiksliai neprisimenu bet toje kuri po safora ( papildu parduotuve), buvo keliu rusiu
Sveikos
Naudojau vivi paakiu krema, labai patinka, bet pakele kaina dvigubai, tai eiskau alternatyvos
parekomenduokit riebesni, gerai drekinanti, rauksleles ir tamsius paakius mazinanti paakiu krema
Dabar nusipirkau eveline sita:
Tai nepatinka, per sausi paakiai, rauksleles ryskios tapo, akis grauzia...
Tikiu, kad ir pigiu gali but geru ir tinkamu!
Naudojau vivi paakiu krema, labai patinka, bet pakele kaina dvigubai, tai eiskau alternatyvos
parekomenduokit riebesni, gerai drekinanti, rauksleles ir tamsius paakius mazinanti paakiu krema
Dabar nusipirkau eveline sita:
Tai nepatinka, per sausi paakiai, rauksleles ryskios tapo, akis grauzia...
Tikiu, kad ir pigiu gali but geru ir tinkamu!
Anadien vaistinej priciupau sita, bet sualergizavo . Ryta atsikeliau nieztinciu ir patinusiu paakiu
Dabar jau isitikinau,kad mano paakiai ziauriai jautrus ir kas jiems tinka net neisivaizduoju.Pries tai buvau pirkusi brangu Biotherm kremuka, tai irgi buvo lygiai tas pats
Dabar jau isitikinau,kad mano paakiai ziauriai jautrus ir kas jiems tinka net neisivaizduoju.Pries tai buvau pirkusi brangu Biotherm kremuka, tai irgi buvo lygiai tas pats