QUOTE(dontstop @ 2015 11 17, 12:48)
Antra serija

(bus ir trečia

)
Atsiliepimai apie kosmetiką iš parduotuvių Multilux ir Elevita, trečia serija
Baigiau visus tuo kartu pirktus produktus ir tarpušventy važiuosiu vėl į Vilnių, papildyt kosmetinių atsargų
Babuška Agafja, medetkų šveitiklis veidui
Labai patiko. Tirštos konsistencijos, aliejingas, daug šveičiamųjų dalelių (druskos), ganėtinai šiurkštus, šveičia puikiai. Kvepia aštriai, žolelėmis, savotiškai...mano nosies nevargino

Mano įvertinimas 9 balai (10tuko vertas tik Čistaja linija su abrikosų kauliukais

)
Fitokosmetik kaukės nagams - augimui ir nuo sluoksniavimosi
Įdomūs produktai, sunku kažką panašaus rasti prekyboje
Poveikis yra, bet aš daug ką naudoju dar: voneles, vašką, aliejų. Naudotis patogu, greitai įsigeria, nelipni, neriebi tekstūra. Kvapai savotiški... Pirksiu dar ką nors iš šios serijos, nes kainos leidžia drąsiai eksperimentuoti (o nepatikusius produktus tiesiog mesi lauk) - 1,35 eur. 9 balai, nes kvapas galėtų būti malonesnis
Sto receptov krasoty, veido kremas "7 aliejai"
Paprastas kasdienis kremas, SRK moka ir geriau

Bet ir trūkumų kažkokių įvardint negaliu, man tiko ir patiko, sausai odai žiemai labai gerai, greitai įsigeria, neriebus, kvapas neįkirus. Naudojau ir dienai, ir nakčiai. Įvertinimas 9 balai, nes iš koto neišvertė, bet savo darbą atliko
Tai kaip ir viskas, kelios priemonės nepatiko ir netiko, apie kelias rašiau kitose temose (Planeta organika). Užsipirkau didžiulį maišą, o sunaudojau per ~2,5 mėn