Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2015 11 01, 12:31)
Žadėjau palikti atsiliepimą apie pirkinius iš Multiluks ir Elevitos  smile.gif
Šiandien pirma serija  biggrin.gif

Antra serija biggrin.gif (bus ir trečia ax.gif )

Ačiū rekomendavusiai Dr. Sante liniją, užsikabliavau, dabar bandysiu viską šio gaintojo bigsmile.gif
Pirmai pažinčiai išsirinkau serumą plaukams "Skystas šilkas"

user posted image
Labai neįprasta priemonė smile.gif Tai permatoma želė, kurią reikia įtrint nakčiai, ryte nuplauti. Man neišeina plauti galvą ryte, plaudavau tik vakare, po paros. Ir ką galiu pasakyti, serumas kažkaip stebuklingai švarina ir purina plaukus bigsmile.gif lotuliukas.gif įsigeria ilgokai, jausmas, kad eini gult šlapiais plaukais. Bet iš ryto vualia, puiki ševeliūra biggrin.gif Pakuotės man užteko 2 savaitėm. Ar paaugo plaukai per šį laikotarpį - nepastebėjau. Visiškai nustojo slinkti. Mažiau riebalavosi (bet jie ir taip sausi). Man patiko smile.gif Smagu ir malonu naudot ( ne taip kaip kokius aliejus... cool.gif )

Emulsija paakimas Černyj Žemčug

user posted image

Puikus paakių kremas. Labai komfortiškas. Vienas geriausių pastaruoju metu turėtų, pranoko net mano mylimukus iš Eveline. Žinau yra analogiška emulsija veidui, pirksiu būtinai bigsmile.gif

Nony care dieninis veido kremas

user posted image

Buvo rekomenduotas šitoje temoje.
man patiko pakuotė (mėgstu tokias paprastas, patogias, tinkamas kelionėms), kvapas (papaja, kokosai, apelsinai, ananasai, vanilė bigsmile.gif ), konsistencija (gan skystas ir greitai įsigeria). Bet mano sausai odai žiemą neužtenka drėkinimo, kremas tiesiog per silpnas. Rekomenduoju normaliai/mišriai odai 4u.gif

Compliment prausimosi putos veidui

user posted image

Puikios, tiesiog 10 balų thumbup.gif
Nerealiai skaniai kvepia (persikas, marakuja), nuvalo makiažą labai gerai, švelnios, nesausina 4u.gif

Sto receptov krasoty, maitinamoji veido kaukė

user posted image

Gera kaukė: tiršta, nenubėga, gerai pasiskirsto; skaniai kvepia, malonu naudotis; jaučiasi malonus maitinimo poveikis, po jos odai nesinori kremo. Sausai odai liuks 4u.gif

Papildyta:
Belkosmex šokoladinė kaukė veidui ir rankoms

user posted image

Rankoms nebandžiau, nerandu laiko tokiems dalykams. O veidui labai tiko ir labai patiko naudotis bigsmile.gif Kvapas fantastiškas wub.gif Maitina, drėkina, minkština, oda kaip kūdikio po jos mirksiukas.gif Be galo maloni procedūra su šia kauke, būtinai nupirksiu mamai dovanų smile.gif
Atsakyti
compliment prausimosi putas ir as atradau neseniai. Kaina juokinga, o savo darba atlieka 10/10
Atsakyti
Patarkit, mielos žinovės, kokį gerą kremuką raminantį po depiliacijos kad išvengčiau odos sudirgimo.

Būtų gerai iš Drogas/ Eurokos asortimento, nes visokių Martinų ir t.t. nelabai pažįstu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 20 lapkričio 2015 - 12:46
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 20, 12:45)
Patarkit, mielos žinovės, kokį  gerą kremuką raminantį  po depiliacijos kad išvengčiau odos sudirgimo.

Paprasčiausią gryną alijošiaus gelį iš vaistinės (gal būna ir kosmetikos parduotuvėse, nežinau). Kainos jų svyruojančios, bet pirkti ekologišką visai nebūtina jei tai nėra aktualu. smile.gif
Atsakyti
O, zomša, laukiau tamstos biggrin.gif Gal gali pakartoti nuorodą, nuo kurios pradėt pažindintis su ortodontų reikalais? Neišsisaugojau tada, kai rašei, gėda man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 20, 13:45)
Patarkit, mielos žinovės, kokį  gerą kremuką raminantį  po depiliacijos kad išvengčiau odos sudirgimo.

Būtų gerai iš Drogas/ Eurokos asortimento, nes visokių Martinų ir t.t. nelabai pažįstu...  blush2.gif

seniai seniai buvo daug giriančių Nivea After Shave balzamą.
user posted image
Atsakyti
Ka galetumet rekomenduoti is nebrangiu lupdaziu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2015 11 21, 21:07)
Ka galetumet rekomenduoti is nebrangiu lupdaziu? 4u.gif

Mano patys mylimiausi - Gabriella salvete. Anksčiau jau gyriau juos 2 kartus biggrin.gif ir lyg nelabai sulaukiau pritarimų smile.gif Bet vis dėlto pagirsiu trečią kartą - išėjo nauja serija Al Bacio, na fantastiški lūpdažiai wub.gif Jie tokie drėkinantys, tepasi per lūpas kaip sviestas wub.gif Turiu atspalvį 02 My dream, tisiog tobulas kasdienis variantas, neryški raudona su rožiniu pustoniu, ale "mano lūpos, tik geriau" wub.gif

user posted image

user posted image

Tepdama, nešiodama šį lūpdažį aš tiesiog kaifuoju rolleyes.gif

Antroje vietoje man Catrice. Nepatiko tik viena jų serija, gelinių. Visos kitos, įskaitant ir limituotas kolekcijas, labai geros. Tik su atspalviais kažkokia problema unsure.gif Man labai sunku parinkti kažką kasdieniško g.gif Bet kokybei jokių priekaištų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 11 22, 08:13)
Mano patys mylimiausi - Gabriella salvete. Anksčiau jau gyriau juos 2 kartus  biggrin.gif ir lyg nelabai sulaukiau pritarimų  smile.gif  Bet vis dėlto pagirsiu trečią kartą - išėjo nauja serija Al Bacio, na fantastiški lūpdažiai  wub.gif Jie tokie drėkinantys, tepasi per lūpas kaip sviestas  wub.gif  Turiu atspalvį 02 My dream, tisiog tobulas kasdienis variantas, neryški raudona su rožiniu pustoniu, ale "mano lūpos, tik geriau"  wub.gif

user posted image

user posted image

Tepdama, nešiodama šį lūpdažį aš tiesiog kaifuoju  rolleyes.gif

Antroje vietoje man Catrice. Nepatiko tik viena jų serija, gelinių. Visos kitos, įskaitant ir limituotas kolekcijas, labai geros. Tik su atspalviais kažkokia problema  unsure.gif  Man labai sunku parinkti kažką kasdieniško  g.gif  Bet kokybei jokių priekaištų  4u.gif

Aciu Jums labai, butinai begsiu isbandyti Gabriella Salvete thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
o ku perkate Compliment prausimosi putas veidui ?Kur ju buna?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 11 22, 13:28)
Laba diena,
o ku perkate Compliment prausimosi putas veidui ?Kur ju buna?

Multiluks Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 11 21, 15:08)
seniai seniai buvo daug giriančių Nivea After Shave balzamą.
user posted image

Internete jis labai giriamas ir kaip veido primer'is biggrin.gif
Atsakyti