QUOTE(dontstop @ 2015 11 01, 12:31)
Žadėjau palikti atsiliepimą apie pirkinius iš Multiluks ir Elevitos
Šiandien pirma serija
Šiandien pirma serija
Antra serija (bus ir trečia )
Ačiū rekomendavusiai Dr. Sante liniją, užsikabliavau, dabar bandysiu viską šio gaintojo
Pirmai pažinčiai išsirinkau serumą plaukams "Skystas šilkas"
Labai neįprasta priemonė Tai permatoma želė, kurią reikia įtrint nakčiai, ryte nuplauti. Man neišeina plauti galvą ryte, plaudavau tik vakare, po paros. Ir ką galiu pasakyti, serumas kažkaip stebuklingai švarina ir purina plaukus įsigeria ilgokai, jausmas, kad eini gult šlapiais plaukais. Bet iš ryto vualia, puiki ševeliūra Pakuotės man užteko 2 savaitėm. Ar paaugo plaukai per šį laikotarpį - nepastebėjau. Visiškai nustojo slinkti. Mažiau riebalavosi (bet jie ir taip sausi). Man patiko Smagu ir malonu naudot ( ne taip kaip kokius aliejus... )
Emulsija paakimas Černyj Žemčug
Puikus paakių kremas. Labai komfortiškas. Vienas geriausių pastaruoju metu turėtų, pranoko net mano mylimukus iš Eveline. Žinau yra analogiška emulsija veidui, pirksiu būtinai
Nony care dieninis veido kremas
Buvo rekomenduotas šitoje temoje.
man patiko pakuotė (mėgstu tokias paprastas, patogias, tinkamas kelionėms), kvapas (papaja, kokosai, apelsinai, ananasai, vanilė ), konsistencija (gan skystas ir greitai įsigeria). Bet mano sausai odai žiemą neužtenka drėkinimo, kremas tiesiog per silpnas. Rekomenduoju normaliai/mišriai odai
Compliment prausimosi putos veidui
Puikios, tiesiog 10 balų
Nerealiai skaniai kvepia (persikas, marakuja), nuvalo makiažą labai gerai, švelnios, nesausina
Sto receptov krasoty, maitinamoji veido kaukė
Gera kaukė: tiršta, nenubėga, gerai pasiskirsto; skaniai kvepia, malonu naudotis; jaučiasi malonus maitinimo poveikis, po jos odai nesinori kremo. Sausai odai liuks
Papildyta:
Belkosmex šokoladinė kaukė veidui ir rankoms
Rankoms nebandžiau, nerandu laiko tokiems dalykams. O veidui labai tiko ir labai patiko naudotis Kvapas fantastiškas Maitina, drėkina, minkština, oda kaip kūdikio po jos Be galo maloni procedūra su šia kauke, būtinai nupirksiu mamai dovanų