Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

NORIU REKOMENDUOTI.

labai patiko, minkstino, grazino.
pakelio uzteko 4 kartams.
kaina iki 0,60 eur

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2015 11 01, 18:41)
Nu kodėėėėl kaunietės nuskriaustos ir neturi Multiluks verysad.gif  Po jūsų komentatų, užsimaniau daug ko iš SRK biggrin.gif

Tai ir aš kaunietė smile.gif Specialiai dėl Multiluks važiavau į Vilnių biggrin.gif (argi tikrą kosmetikos maniakę sustabdys kažkokie vargani 100 km laugh.gif ) Atsiprašau už OT poster_offtopic.gif
Atsakyti
O kur Kaune perkat flormar nagu lakus? Saleles lyg nebera akre, nors seniai buvau, gal vel kur yra.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 10 08, 10:43)
Nenuvylė veido kremas Eveline su kakava  (kaip ir kiti Eveline kremai, man jie labai patinka, kad ir kiek bandau kitus, vis nusivyliu ir grįžtu prie Eveline, kažkaip mano odai jie super  smile.gif )

user posted image

Mokėjau vos 1,47 eur (su nuolaida), bet kremas mano akimis puikus  smile.gif Skaniai kvepia, maloniai tepasi, greitai įsigeria, maitinimo ir drėkinimo mano sausai odai netrūksta. Mėnesį naudoju nakčiai, vieną savaitę naudojau ir kaip dieninį, ir kaip naktinį kremą. Sudėtis ne prasta  4u.gif Nežinau, ko daugiau norėti, kaip man tai 10 balų  clap_1.gif

O kokia ta sudetis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 11 02, 09:03)
Tai ir aš kaunietė  smile.gif  Specialiai dėl Multiluks važiavau į Vilnių  biggrin.gif  (argi tikrą kosmetikos maniakę sustabdys kažkokie vargani 100 km  laugh.gif ) Atsiprašau už OT  poster_offtopic.gif

Žinau, kad jūs kaunietė, dėl to ir sakau, kad mes nuskriaustos biggrin.gif Aš, matyt, dar ne tokia maniakė, kad į Vilnių dėl Multiluks keliaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 11 02, 16:39)
O kokia ta sudetis? ax.gif

Pakuotę jau išmečiau, bet va radau internete:
Skład: Aqua/Water, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Glycyne Soya Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ceteareth-20, Hydrolyzed Collagen/Hydrolyzed Elastin, Krameria Triandra Extract, Glycerin/Water/Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Hyaluronic Acid, Sodium Polyacrylate, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract, Panthenol, Water/Glycerin/Propylene Glycol/ Lecithin/ Carnitine/ Ubiquinone, Polysorbate-20/ PEG-20 Glyceryl Laurate/ Water/ Tocopherol/ Linoelic Acid/ Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol/ Methylparaben/ Butylparaben/ Ethylparaben/ Isobutylparaben/ Propylparaben, DMDM Hydrantion, Fragrance
Atsakyti
Po ilgų ilgiausių paieškų pagaliau aptikau ir Siauliuose geruosius Flormar nagų lakus thumbup.gif Akropolyje, Cascada parduotuvej, kaina nesiekia 2eu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius akiu pravedimus naudojat? 4u.gif Ieskau ka nusipirkt vietoj nebegaminamo Essence gelinio pravedimo, gal ka parekomenduotumet?

user posted image

Ir dar, ieskau kokio nors skaniai kvepiancio kuno pylingo, noreciau su gurmaniskais kvapais, visokiais vaisiu, uogu, vaniles, sokolado ir panasiai. ax.gif Kazin kur prapuole Organic Shop? g.gif Ar dar kur nors randat juos, nes as nei Drogas, nei Eurocos nebematau, unsure.gif pas juos skanus visokie budavo.
Skaiciau kad labai fainas yra Planeta Organica Jamaica pylingas, bet jo irgi niekur nematau, kitokius is PO esu macius o sio konkreciai niekur. Gal zinot kur ji galima isigyti Kaune?
Gal dar ka nors is tokiu didelese talpose parekomenduotumet? 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2015 10 08, 09:43)
Nenuvylė veido kremas Eveline su kakava  (kaip ir kiti Eveline kremai, man jie labai patinka, kad ir kiek bandau kitus, vis nusivyliu ir grįžtu prie Eveline, kažkaip mano odai jie super  smile.gif )

http://webcosmetica_...kao-koenzim.jpg

Mokėjau vos 1,47 eur (su nuolaida), bet kremas mano akimis puikus  smile.gif Skaniai kvepia, maloniai tepasi, greitai įsigeria, maitinimo ir drėkinimo mano sausai odai netrūksta. Mėnesį naudoju nakčiai, vieną savaitę naudojau ir kaip dieninį, ir kaip naktinį kremą. Sudėtis ne prasta  4u.gif Nežinau, ko daugiau norėti, kaip man tai 10 balų  clap_1.gif

Esu sita kazkada turejus ax.gif Mano odai nebuvo nei labai geras nei labai blogas, bet labai malonus kakavinis kvapas, ir buvo siurprizas kad is tiesu sudetyje yra elastinas ir kolagenas, bei kakavos sviestas. smile.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 02, 13:49)
O kur Kaune perkat flormar nagu lakus? Saleles lyg nebera akre, nors seniai buvau, gal vel kur yra.

Cascada prekiauja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 lapkričio 2015 - 22:47
kur Vilniuje didziausias Golden Rose nagu laku pasirinkimas? anksciau budavo bet kokiam droge, dabar ziuriu, kad yra tik tie pailgoj pakuoteje, o man geriausi care+ strong, nes savaite laiko islaiko g.gif
Atsakyti
Golden Rose nagu laku bent jau mano akimis labai daug Droge, Karolinsiu Maximoje.

Beje as tai atejau ir pasidziaugti ir pasiguosti,tapau beveik nuolatine elevitos kliente.Kai dalina nuolaidu kuponelius,kaip nepasinaudosi. doh.gif

Siaip man labiausiai patinka Babuskos serija ir PO veido linija.
Is babuskos giriu sia seruma (siaip turi buti daugiau rusiu bet buna tik sitas)
user posted image

Ir visus sampunus ir balzamus 100 ml pakiukuose.smile.gif
Dar mano plaukams labai patiko sios purskiamos priemones:
user posted image

Vienas su pieno baltymais,dar tik vakar isigijau,kvapas pasaka,lengvina sukavima,o pries tai turejau su amino rugstimis,tai pastiprino,pazvilgino plaukus.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 02, 13:49)

Save cascadoj yra, daugiau neteko niekur matyti.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal rekomenduotumėt drėkinantį kremuką veidui (mišri oda),
Serumą!! Beje,kalbant apie jį ar galima nusipirkt gerą pvz su vit c ir pan. Pasidalinkite info🎈
Atsakyti