Kokius akiu pravedimus naudojat?

Ieskau ka nusipirkt vietoj nebegaminamo Essence gelinio pravedimo, gal ka parekomenduotumet?
Ir dar, ieskau kokio nors skaniai kvepiancio kuno pylingo, noreciau su gurmaniskais kvapais, visokiais vaisiu, uogu, vaniles, sokolado ir panasiai.

Kazin kur prapuole Organic Shop?

Ar dar kur nors randat juos, nes as nei Drogas, nei Eurocos nebematau,

pas juos skanus visokie budavo.
Skaiciau kad labai fainas yra Planeta Organica Jamaica pylingas, bet jo irgi niekur nematau, kitokius is PO esu macius o sio konkreciai niekur. Gal zinot kur ji galima isigyti Kaune?
Gal dar ka nors is tokiu didelese talpose parekomenduotumet?
QUOTE(dontstop @ 2015 10 08, 09:43)
Nenuvylė veido kremas Eveline su kakava (kaip ir kiti Eveline kremai, man jie labai patinka, kad ir kiek bandau kitus, vis nusivyliu ir grįžtu prie Eveline, kažkaip mano odai jie super

)
http://webcosmetica_...kao-koenzim.jpg
Mokėjau vos 1,47 eur (su nuolaida), bet kremas mano akimis puikus

Skaniai kvepia, maloniai tepasi, greitai įsigeria, maitinimo ir drėkinimo mano sausai odai netrūksta. Mėnesį naudoju nakčiai, vieną savaitę naudojau ir kaip dieninį, ir kaip naktinį kremą. Sudėtis ne prasta

Nežinau, ko daugiau norėti, kaip man tai 10 balų
Esu sita kazkada turejus

Mano odai nebuvo nei labai geras nei labai blogas, bet labai malonus kakavinis kvapas, ir buvo siurprizas kad is tiesu sudetyje yra elastinas ir kolagenas, bei kakavos sviestas.
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 02, 13:49)
O kur Kaune perkat flormar nagu lakus? Saleles lyg nebera akre, nors seniai buvau, gal vel kur yra.
Cascada prekiauja.