Parenkomenduokit koki kremuka paakiams
Noretusi jau kazkaip tai vietai daugiau demesio skirti, bet nenoriu pradziai brangaus pirkti, gal visai nereikalingas daiktas pasirodys
QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 13, 09:28)
Noretusi jau kazkaip tai vietai daugiau demesio skirti, bet nenoriu pradziai brangaus pirkti, gal visai nereikalingas daiktas pasirodys
Manau, neblogi Eveline kremukai. Nera jie labai brangus, bet labiausiai apsimoka pirkti su nuolaida. O jos buna daznokai (Martina, Eurokos, Maxima itt.). Perziurekite kelias sias temas, tikrai rasit atsiliepimu, ypac dontstop nemazai ju palikusi.
As esu isbandziusi siuos:
Labiau patiko pirmasis (melynas), lengvesnis, greiciau isigerdavo ir negrauzdavo akiu.
Antras taip pat neblogas, bet riebesnis, sunkiau isigerdavo i oda ir jei per arti akiu uztepdavau, tai jas grauzdavo (nebent mano akys per daug jautrios), tai sis kremas man labiau tiko nakciai.
Abudu kremai berods neblogai drekino.
QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 13, 09:28)
As rekomenduociau Rasos Beauty Drop paakiams, jei nera dideliu problemu. Svelnus, padrekins Buna daznai jiems nuolaidu.
QUOTE(Sultry @ 2015 09 12, 20:00)
Gal dar kokią pigią alternatyvą žinot? Pabandyčiau kažką naujo
Planeta Organica
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 14, 20:14)
As rekomenduociau Rasos Beauty Drop paakiams, jei nera dideliu problemu. Svelnus, padrekins Buna daznai jiems nuolaidu.
Pritariu labai neblogas kremukas.
QUOTE(dontstop @ 2015 07 02, 15:31)
Bielita Viteks SPA koncentratas nuo celiulito
Susidomėjau dėl neįprastos tekstūros - tai skystis, buteliukas mažytis su nosyte - dozatoriumi. Koncentratas šiek tiek vėsina, greitai įsigeria, nelipnus, neriebus. Veiksmingumas 10 balų
o kokia kaina mokėjote?
šiandien mačiau už 4.53euro
netyčia radau nauja parduotuvėlė bielitos atstovus Vilniuje
į ką atkreipiau demesį pirties linija viskas iki 2 euru , daug prof kosmetikos, plaukams amppuliu bei kaukių nematytu Lietuvoje, pardavėja minejo kad veža ir pagal užsakymą iš gamintojo ko pvz nenori imt į parduotuvė, reikia laukti apie 3sav
nupirkau keleta prekių gavau meginukų dovanu, net nežinojau kad bielita turi tokius
QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 18:54)
netyčia radau nauja parduotuvėlė bielitos atstovus Vilniuje
Tai gal isduosit paslapti, kur ta parduotuve yra?
QUOTE(Renata123 @ 2015 09 16, 21:22)
Tai gal isduosit paslapti, kur ta parduotuve yra?
oj pamiršau
Pylimo gatvej, Vingrio sustojime išlipus iškart už sinagogos
QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 19:54)
Pigu Radau savo pačios žinutę:
QUOTE(dontstop @ 2015 07 24, 17:28)
Šiandien buvau Eurokose, kaip tik nuolaida Bielita Viteks serumui ir Černyj žemčug anticeliulitiniam geliui, abu kainuoja berods vienodai po 4,99 eur, abu man patiko pagal poveikį irgi labai panašiai
Tai aš jei be nuolaidos pirkau, reiškias dar daugiau mokėjau Kiek tiksliai, nepamenu, pirkau dar pavasarį...
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2015 09 17, 16:45)
labas, gal parekomenduotute kokį nebloga dezodorantą be aliuminio? dažniausiai naudodavau alūno kristalą, bet dabar norėtųsi dezodoranto.
į temą pigi:
https://www.assorti....o-herbena-50-ml
QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 21:56)
Pylimo gatvej, Vingrio sustojime išlipus iškart už sinagogos
Dekui!