Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Parenkomenduokit koki kremuka paakiams blush2.gif
Noretusi jau kazkaip tai vietai daugiau demesio skirti, bet nenoriu pradziai brangaus pirkti, gal visai nereikalingas daiktas pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 13, 09:28)
Noretusi jau kazkaip tai vietai daugiau demesio skirti, bet nenoriu pradziai brangaus pirkti, gal visai nereikalingas daiktas pasirodys biggrin.gif

Manau, neblogi Eveline kremukai. Nera jie labai brangus, bet labiausiai apsimoka pirkti su nuolaida. O jos buna daznokai (Martina, Eurokos, Maxima itt.). Perziurekite kelias sias temas, tikrai rasit atsiliepimu, ypac dontstop nemazai ju palikusi.

As esu isbandziusi siuos:
user posted image user posted image
Labiau patiko pirmasis (melynas), lengvesnis, greiciau isigerdavo ir negrauzdavo akiu.
Antras taip pat neblogas, bet riebesnis, sunkiau isigerdavo i oda ir jei per arti akiu uztepdavau, tai jas grauzdavo (nebent mano akys per daug jautrios), tai sis kremas man labiau tiko nakciai.
Abudu kremai berods neblogai drekino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 13 rugsėjo 2015 - 22:38
QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 13, 09:28)

As rekomenduociau Rasos Beauty Drop paakiams, jei nera dideliu problemu. Svelnus, padrekins smile.gif Buna daznai jiems nuolaidu.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 09 12, 20:00)
Gal dar kokią pigią alternatyvą žinot? Pabandyčiau kažką naujo  biggrin.gif

Planeta Organica
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 14, 20:14)
As rekomenduociau Rasos Beauty Drop paakiams, jei nera dideliu problemu. Svelnus, padrekins  smile.gif Buna daznai jiems nuolaidu.

Pritariu drinks_cheers.gif labai neblogas kremukas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 07 02, 15:31)

Bielita Viteks SPA koncentratas nuo celiulito

user posted image

Susidomėjau dėl neįprastos tekstūros - tai skystis, buteliukas mažytis su nosyte - dozatoriumi. Koncentratas šiek tiek vėsina, greitai įsigeria, nelipnus, neriebus. Veiksmingumas 10 balų  4u.gif

o kokia kaina mokėjote?

šiandien mačiau už 4.53euro g.gif
netyčia radau nauja parduotuvėlė bielitos atstovus Vilniuje bigsmile.gif
į ką atkreipiau demesį pirties linija viskas iki 2 euru , daug prof kosmetikos, plaukams amppuliu bei kaukių nematytu Lietuvoje, pardavėja minejo kad veža ir pagal užsakymą iš gamintojo ko pvz nenori imt į parduotuvė, reikia laukti apie 3sav

nupirkau keleta prekių gavau meginukų dovanu, net nežinojau kad bielita turi tokius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 16 rugsėjo 2015 - 17:55
QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 18:54)
netyčia radau nauja parduotuvėlė bielitos atstovus Vilniuje  bigsmile.gif

Tai gal isduosit paslapti, kur ta parduotuve yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 09 16, 21:22)
Tai gal isduosit paslapti, kur ta parduotuve yra? g.gif

oj biggrin.gif pamiršau biggrin.gif
Pylimo gatvej, Vingrio sustojime išlipus iškart už sinagogos
Atsakyti

QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 19:54)
o kokia kaina mokėjote?

šiandien mačiau už 4.53euro g.gif

Pigu ax.gif Radau savo pačios žinutę:

QUOTE(dontstop @ 2015 07 24, 17:28)
Šiandien buvau Eurokose, kaip tik nuolaida Bielita Viteks serumui ir Černyj žemčug anticeliulitiniam geliui, abu kainuoja berods vienodai po 4,99 eur, abu man patiko pagal poveikį irgi labai panašiai  4u.gif

Tai aš jei be nuolaidos pirkau, reiškias dar daugiau mokėjau ax.gif Kiek tiksliai, nepamenu, pirkau dar pavasarį...
Atsakyti
labas, gal parekomenduotute kokį nebloga dezodorantą be aliuminio? dažniausiai naudodavau alūno kristalą, bet dabar norėtųsi dezodoranto.
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2015 09 17, 16:45)
labas, gal parekomenduotute kokį nebloga dezodorantą be aliuminio? dažniausiai naudodavau alūno kristalą, bet dabar norėtųsi dezodoranto.

į temą pigi:
https://www.assorti....o-herbena-50-ml
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 09 16, 21:56)
Pylimo gatvej, Vingrio sustojime išlipus iškart už sinagogos

Dekui! 4u.gif
Atsakyti