Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Tynka @ 2015 09 07, 15:33)
Dontstop, o kur radote pirkti Bell kontūravimo paletę?

Lenkijoje, po teisybei ax.gif , bet turėtų pas mus būti Martinose g.gif
Atsakyti
Nei Droge nei Maximoj nebeužmatau šio šveitiklio, nebus jis dingęs iš prekybos? g.gif
Gal žinot ką nors tokio pat gerumo kaip šitas? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 09 07, 17:40)
Nei Droge nei Maximoj nebeužmatau šio šveitiklio, nebus jis dingęs iš prekybos?  g.gif
user posted image

Pirkau Urmo bazeje, man atrodo ar 12 ar 13 sandely
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 09 07, 15:20)
Lenkijoje, po teisybei  ax.gif , bet turėtų pas mus būti Martinose  g.gif

Ačiū, bandysiu rasti
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 09 07, 18:40)
Nei Droge nei Maximoj nebeužmatau šio šveitiklio, nebus jis dingęs iš prekybos?  g.gif
user posted image

praeita savaite pirkau Aleksoto Maximos "Eurokos" parduotuvelej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 08 rugsėjo 2015 - 09:31
QUOTE(Tynka @ 2015 09 07, 21:47)
Ačiū, bandysiu rasti

Šitą Hypo liniją esu mačius tik Pelenės parodoj, ten jie visą stendą savo turi. Daugiau nesu mačius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2015 09 08, 14:42)
Šitą Hypo liniją esu mačius tik Pelenės parodoj, ten jie visą stendą savo turi. Daugiau nesu mačius g.gif

Visai neseniai mačiau naują šitos bell hypo stendą Martinoje (konkrečiai tai Vilniuje, Mindaugo g. IKI). Tik va tada neatkreipiau dėmesio ar yra toks produktas, bet po atsiliepimo reikia jau ir man.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2015 09 09, 11:52)
Visai neseniai mačiau naują šitos bell hypo stendą Martinoje (konkrečiai tai Vilniuje, Mindaugo g. IKI). Tik va tada neatkreipiau dėmesio ar yra toks produktas, bet po atsiliepimo reikia jau ir man.

Galiu patvirtinti, yra, nusipirkau. Aišku, pas mus kainos didesnės. Mokėjau 3,01 eu, bet tik todėl, kad 30 %nuolaida stendui.
Atsakyti
Vadinas, visai neseniai atsorado, bo prieš kelias savaites buvau Martinoj, ir nebuvo.

Smagu, man labai tušas patiko, gal kada kokį kitokį pabandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 09 07, 17:40)
user posted image

Šiandien mačiau Aleksoto Camelijos vaistineje kur netoli turgaus.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 09 07, 10:24)
Geomar kūno šveitiklis

user posted image

Gali pasirodyti ne pats pigiausias variantas (6 eur su nuolaida), bet turint omeny kiekį (600 g) ir skalsumą, net labai apsimoka  thumbup.gif  Šveitiklis puikus  wub.gif  Labai tirštas, daug daug šveičiamųjų dalelių  thumbup.gif  Naudoju trečią mėnesį jau ir panašu, kad užteks visiems 3 mėn. Paprastai 400-500 g šveitiklio aš sunaudoju per 1 mėn. Pridėta mentelė, labai patogu. Kvapas neįkyrus, neutralus. Ryški kone turkio spalva gali gąsdinti, bet vonios nedažo  smile.gif

Šis buvo mano favoritas ilgą laiką. Dabar jį vėl po pertraukos nusipirkau ir .. nebepatinka doh.gif atrodo,kad nebešveičia (nebepadeda plaukelių įaugimo stabdyti/prevencijos nevykdo) ir nusišveitus kūnas toks nenatūraliai slidus (būtent slidus,o ne švelnus), kaip plėvele aptrauktas doh.gif Turiu užsipirkusi 2 vnt, įpusėjau pirmąjį ir nebekyla ranka pabaigt unsure.gif
sugadino mane 100% pure šveitikliai,matyt - pabandžiau ir noriu vėl, tik kaina jų kanda labai net.
Gal dar kokią pigią alternatyvą žinot? Pabandyčiau kažką naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 09 12, 20:00)
Šis buvo mano favoritas ilgą laiką. Dabar jį vėl po pertraukos nusipirkau ir .. nebepatinka  doh.gif atrodo,kad nebešveičia (nebepadeda plaukelių įaugimo stabdyti/prevencijos nevykdo) ir nusišveitus kūnas toks nenatūraliai slidus (būtent slidus,o ne švelnus), kaip plėvele aptrauktas  doh.gif Turiu užsipirkusi 2 vnt, įpusėjau pirmąjį ir nebekyla ranka pabaigt  unsure.gif
sugadino mane 100% pure šveitikliai,matyt - pabandžiau ir noriu vėl, tik kaina jų kanda labai net.
Gal dar kokią pigią alternatyvą žinot? Pabandyčiau kažką naujo  biggrin.gif

Tas pats Geomar dabar išleidęs naujų visokiausių šveitiklių. Šildančių, šaldančių, kokių tik norisi. Thalasso man asmeniškai labiau patinka ne šis nuotraukoje nurodytas o toks gelsvas. Jį priskirčiau prie švelnių. Jei norisi aštresnio, yra aštrus su rūgštimis. Planuoju išbandyti.
Atsakyti