Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo bei vaiko priežiūros atostogos

As lapkricio 23d iseinu i NGA.gal galite patarti kaip geriau pasirinkti kad suma pervestu per du kartus ir netsikyti npd?ar kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 11, 08:20)
Nu žinokit dėl šito ir aš abejočiau. Ar nėra taip, kad ir į naujas NGA, ir į naujas VPA turi patekti bent viena diena iš buvusių VPA. Sakyčiau klausimas, ar užtenka, kad patektų tik į NGA  g.gif

Man taip buvo kalbu is savo patirties Suneliui 2 metai suejo rugsejo 8 tai 2011metais rugsejo 9 gryzau i darba i NGA isejau 2012 rugsejo 30 tai plius 126 dienos plius turejau CP tai 14 dienu ir tada isejau VPA viska gavau kaip su pirmu vaiku

Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2015 11 02, 06:02)
Jei paimsiu tas 14 dienu del cp (jei tokio prireiks), skaiciuojant vpa pinigus nebepateks paskutinis menuo, kai buvau vpa su ankstesniu vaiku ir prarasiu teise i palankesni KDU skaiciavima.

Atsiprasau, kad tik dabar sugebejau atsakyt  4u.gif

Bet jeigu jūsų parase teisingos gimimo datos, tai jums jokiu problemų, apsiforminkit kokiai 1 sav VPA su antru vaiku ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2015 11 11, 20:06)
Man taip buvo kalbu is savo patirties Suneliui 2 metai suejo rugsejo 8 tai 2011metais rugsejo 9 gryzau i darba i NGA isejau 2012 rugsejo 30 tai plius 126 dienos plius turejau CP tai 14 dienu ir tada isejau VPA viska gavau kaip su pirmu vaiku

Aišku 4u.gif
Atsakyti
Kokia diena VPA pasalpa mokama
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 11 14, 22:09)
Kokia diena VPA pasalpa mokama

20 d. seniau mokėdavo.
Atsakyti
Labas.noriu paklausti ir as

2016 balandi vaikui sukanka 3 metukai.mokamos vpa buvo 2 metus. Nezinau ar priims mane i darba ar pasakyk isieiti savo noru.jai likciau be darbo o pvz liepos men ar veliau tureciau gimdyti ar gauciau ismokas NGA ir V P A???

Labai lauksiu ats.aciu
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2015 11 14, 23:34)
Labas.noriu paklausti ir as

2016 balandi vaikui sukanka 3 metukai.mokamos vpa buvo 2 metus. Nezinau ar priims mane i darba ar pasakyk isieiti savo noru.jai likciau be darbo o pvz liepos men ar veliau tureciau gimdyti ar gauciau ismokas NGA ir V P A???

Labai lauksiu ats.aciu

Kad jau čia labai apytiksliai gaunasi jeigu jeigu. Šiaip jeigu norit naują pašalpą gauti pagal senesnius skaičiavimus, turit pagimdyt iki kitų naujųjų metų ).
Beje, jūs dabar pasiėmus trečius metus VPA?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 15, 07:38)
Kad jau čia labai apytiksliai gaunasi jeigu jeigu. Šiaip jeigu norit naują pašalpą gauti pagal senesnius skaičiavimus, turit pagimdyt iki kitų naujųjų metų ).
Beje, jūs dabar pasiėmus trečius metus VPA?

Taip dabar esu trecius metus VPA.tai jai po 2016 04 likciau be darbo ir speciau pagimdyti iki 2016 12 31 tai gauciau ismokas?ar gerai jus supratau?
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2015 11 16, 18:11)
Taip dabar esu trecius metus VPA.tai jai po 2016 04 likciau be darbo ir speciau pagimdyti iki 2016 12 31 tai gauciau ismokas?ar gerai jus supratau?

Taip, tik aišku ta data plius minus. Svarbu, kad i naujuosius skaičiavimus įeitu bent 1 diena iš buvusių trečiųjų metų VPA.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 16, 18:16)
Taip, tik aišku ta data plius minus. Svarbu, kad i naujuosius skaičiavimus įeitu bent 1 diena iš buvusių trečiųjų metų VPA.

Aciu:)
Atsakyti
Mamos patarkit, kaip yra: as noriu paimti trecius metus VPA, vien del to kad planuojam antra leliuka ir kad man taikytu palankesni skaiciavima. Tai ta prasyma del treciu metu as turiu darbe parasyti ar sodroj? o ka daryt,jei as dirbti noriu (kiek zinau ir galiu) tai man vel reikia rasyt kazkoki prasyma kad leistu dirbti,nors esu pasiemus trecius metus VPA? Aciu!
Atsakyti
Sveikos mamytes, situacija tokia jog auginau pirmaji vaikeli be jokiu pinigeliu,neuzteko stazo. 2014m. Kai vaikui buvo pusantru metuku isidarbinau dirbau nuo 2014m.08.01 iki 2014.11.21 teko isseiti. Toliau priziurejau vaika. Is siemet nuo 2015.09.23 isidarbinau vel. Pries kelias dienas suzinojau kad laukiuosi. Preleminariai skaiciuojant 30sav. Gautusi geguzes 23d. Iki to laiko isdirbta gautusi 11men.21diena. Ar butu galima iseiti i dekretines 2sav.veliau ir gauti dekretiniu pinigelius? Ar man nieko cia nesigaus? doh.gif
Atsakyti