Labai aciu uz atsakyma, dar turiu viena klausima, jeigu vaikui 2 m. bus 2015 10 30, as galiu iseiti koki 2015 10 15 ir gauti pilna pasalpa is sodros iki 2015 10 30, as dirbu dabar kitame darbe?
Sveiki, ir aš turiu klausimą. Esu vaiko priežiūros atostogose pirmus metus. Darbe ir sodroje užsipildžiau, kad būsiu atostogose 2 metus. Ar aš galiu prašyti grįžti į darbą po metų ir ar darbdavys turi mane priimti ar gali ir nepriimti, jei nenori? Ar turėtų išmokėti man kompensaciją jei aš noriu grįšti, o manęs nepriima, ar jie gali man liepti būti 2 metus?
Sveiki, norejau suzinoti, kaip elgtis. Esu vpa 2-us metus. Pasalpa skaiciuojama nuo vyro du. Norejau dalinai grizti i darba, bent po 2 val per diena iki vaikui sueis 2 metai, o po to grizti dirbti pilnu etatu. Bet pasimeciau, nes nezinau kaip susitvarkyti reikalus su sutartimi, kad po to nebutu taip, kad suejus 2 metams darbdavys nebenores manes priimti dirbti pilnu etatu. Ar galiu su tuo paciu darbdaviu pasirasyti dar viena terminuota sutarti, tik kitoms pareigoms, iki vaikui sueis du metai, kurioje butu, tarkim, numatyta 0,2 etato? O tos sutarties, pagal kuria esu vpa, neliesti ir nieko joje nekeisti, kad suejus vaikui 2 metams, galeciau grizti ir dirbti pilnu etatu ir tose pareigose, kuriose buvau pries iseidama i dekreta?
Sveiki, ir aš turiu klausimą. Esu vaiko priežiūros atostogose pirmus metus. Darbe ir sodroje užsipildžiau, kad būsiu atostogose 2 metus. Ar aš galiu prašyti grįžti į darbą po metų ir ar darbdavys turi mane priimti ar gali ir nepriimti, jei nenori? Ar turėtų išmokėti man kompensaciją jei aš noriu grįšti, o manęs nepriima, ar jie gali man liepti būti 2 metus?