labas vakaras lapkricio 2 diena iseinu i NGA,bet esu dar VPA,ar man butinai skambint i darbuoviete pranesti? ir suzinojes darbdavys kad i darba grisiu tik 2018metais,ar turi jis teise mane atleisti neispejes?
QUOTE(jele25 @ 2015 09 19, 20:38)
labas vakaras lapkricio 2 diena iseinu i NGA,bet esu dar VPA,ar man butinai skambint i darbuoviete pranesti? ir suzinojes darbdavys kad i darba grisiu tik 2018metais,ar turi jis teise mane atleisti neispejes?
Taip.
Ne.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2015 09 19, 19:47)
Laba.
Gal kas žinot ar į pajamas , pagal kurias apskaičiuojamas VPA išmokos dydis, įsiskaičiuoja ir turėtos bedarbio pašalpos iš Darbo biržos? Stažo užtenka, šiuo metu dirbu.
Ačiū.
Gal kas žinot ar į pajamas , pagal kurias apskaičiuojamas VPA išmokos dydis, įsiskaičiuoja ir turėtos bedarbio pašalpos iš Darbo biržos? Stažo užtenka, šiuo metu dirbu.
Ačiū.
Taip.
laba diena,
mane domina klausimas del VPA ismokos perrasymo tevui antrais metais.. vaikui metai sueis 2015 lapkricio 27d. noriu ismokos gavima perrasyti tevui, bet pati toliau auginti vaika. kada man tai reiktu padaryti ? (uzpildyti atsisakymo forma ir kada tevas turi pateikti prasyma gauti pajamas uz VPA)
ar tevui darbovieteje reiktu kazka pranesti?
ir ar as nenukentesiu perrasydama pajamas tevui? nebus poto taip kad laukdamasi antro negausiu kokio NGA (jei pateks tas laikotarpis kuris bus perrasytas ant tecio)? nes cia kazkas pora psl anksciau rase kad perrase pajamas poto gryzo dirbti pastojo o kai reikejo skaiciuoti uz NGA ir pritruko stazo
Labai aciu uz kantrybe ir supratima, lauksiu paaiskinimu
mane domina klausimas del VPA ismokos perrasymo tevui antrais metais.. vaikui metai sueis 2015 lapkricio 27d. noriu ismokos gavima perrasyti tevui, bet pati toliau auginti vaika. kada man tai reiktu padaryti ? (uzpildyti atsisakymo forma ir kada tevas turi pateikti prasyma gauti pajamas uz VPA)
ir ar as nenukentesiu perrasydama pajamas tevui? nebus poto taip kad laukdamasi antro negausiu kokio NGA (jei pateks tas laikotarpis kuris bus perrasytas ant tecio)? nes cia kazkas pora psl anksciau rase kad perrase pajamas poto gryzo dirbti pastojo o kai reikejo skaiciuoti uz NGA ir pritruko stazo
QUOTE(zemaituke @ 2015 09 21, 10:58)
laba diena,
Galit ta pacia diena kai vaikui sueis metai. Nenukentesit. Jeigu bent viena diena is ankstesniu atostogu papuls i busimu atostogu pasalpos apskaiciavima, tai skaiciuos pagal palankesni vidurki, dazniausiai palankesnis buna, kad skaiciuos is to DU kaip ir pirmam vaikui.
aciu uz atsakyma JOLANCIUK
Sveikos mielos zinoves
Gal zinote, ar butina imti tas papildomas 14 NGA dienu komplikuoto nestumo atveju?
Gal zinote, ar butina imti tas papildomas 14 NGA dienu komplikuoto nestumo atveju?
QUOTE(Linni @ 2015 09 22, 05:08)
Sveikos mielos zinoves
Nebūtina, tik iš anksto gyd. įspėkit, kad automatiškai neišduotų.
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 22, 07:39)
Nebūtina, tik iš anksto gyd. įspėkit, kad automatiškai neišduotų.
Dekui geros zinios :-)
QUOTE(Linni @ 2015 09 22, 07:54)
Dekui geros zinios :-)
O kodėl nenorite, kad rašytų tų 14 dienų? Kame islosiat?
QUOTE(Eleina @ 2015 09 22, 20:55)
O kodėl nenorite, kad rašytų tų 14 dienų? Kame islosiat?
As manau, kad tada pasistumia VPA ir galbut nepalankesnis skaiciavimas gaunasi.
Labas
įdomu, ar įmanoma pasikeisti su vyru VPA nepraėjus metams?
Jau ne iš pirmo žmogaus girdžiu, kad įmanoma kažkaip padaryti, jog išeina tėvas tų atostogų, pabūna 2 mėn, tada apsikeičia su mama ir mama gauna išmoką tokio dydžio, kokią gavo tėvas.
Čia labai panašu kaip imant antrais metais tėvui VPA, bet motina vistiek prižiūri vaiką, o tėvas dirba ir gauna 40proc nuo atlyginimo.
Ar tai įmanoma pirmaisiais metais?
Nes aš gaučiau tik minimalią pašalpą, kadangi neįgijau stažo dėl studijų.
įdomu, ar įmanoma pasikeisti su vyru VPA nepraėjus metams?
Jau ne iš pirmo žmogaus girdžiu, kad įmanoma kažkaip padaryti, jog išeina tėvas tų atostogų, pabūna 2 mėn, tada apsikeičia su mama ir mama gauna išmoką tokio dydžio, kokią gavo tėvas.
Čia labai panašu kaip imant antrais metais tėvui VPA, bet motina vistiek prižiūri vaiką, o tėvas dirba ir gauna 40proc nuo atlyginimo.
Ar tai įmanoma pirmaisiais metais?
Nes aš gaučiau tik minimalią pašalpą, kadangi neįgijau stažo dėl studijų.