QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 28, 08:41)
Ačiū, žmogai
Kartais pomėgis knaisiotis smulkmenose atsiperka
Galbūt adekvatus galimybių ir pasiūlos - paklausos vertinimas? Pažiūrėkim, ką duoda vyrų neadekvatus pasitikėjimas savimi - MGTOW judėjimą ir šios temos autorių
Tai gal ir gerai, kad moterų pasitikėjimas savimi žemiškesnis, ne?
Dar daugiau, bet čia jau iš mano asmeninės patirties ir pastebėjimų, tie "gražiausi", nu kur nuotraukose baisiai dailūs, raumenys baisiai blizga, šypsena holivudinė ir akys žiba, iš jų realiam gyvenime
labai mažai naudos. Jie geri laikui praleisti, pasitūsinti, bet visiškai netinkami meilei ir šeimyniniam gyvenimui ar rimtiems santykiams. Jie, kaip ir tos populiariausios merginos, kurių visi nori, turi labai didelį pasirinkimą, dėl to gaišti savo laiką vardan abejotino rezultato (visom prasmėm) tiesiog neverta. Ar man reikia vyro, kuris daugiau laiko praleis sporto salėje, prie veidrodžio, "gerbėjų" apsupty, nei šeimoje? Man asmeniškai ne. Galbūt ir daugumai kitų moterų tai nėra prioritetas. Galų gale su išvaizda negyveni, ji daro įspūdį tik pirmam kartui. Todėl geriausi (visom prasmėm) variantai dažnai slypi ten, kur išvaizda ir poza nėra prioritetas numeris vienas.
va ir pripažinot, kad moterys iš vyrų nori naudos
(čia juokais )
rašėt, kad moterys renkasi mažai patrauklius. as supratau - mažiau patrauklius uz save? ar tai reiskia, kad ji vertina save pacia kaip mazai patrauklia, nepriklausomai nuo to, kokia ji išties yra, todel renkasi toki pati? ar tai samoningas pasirinkimas patrauklios ir tai suprantancios moters, idant nepatrauklus vyras nesidairys į kitas ir bus naudingesnis seimoje?
siaip ar taip, tie nublizgintais raumenim man niekad nebuvo patrauklus, tai nei i tusa, nei seimoj tokiu nenorejau