Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrų dėmesys ir pastangos -

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 27, 08:08)
jo, po skyrybu likusi turtingoji puse yra moteris - bet ne del materialiniu gerybiu, o del vaiku.
Siaip jau jei truputi atsipeiketum ir pazvelgtum i realybe tokia, kokia ji yra, tai statistika rodo, kad labiausiai skursta motinos likusios vienos su vaikais.

https://www.youtube....h?v=I6-m1JSBtrc
Atsakyti
QUOTE(blitzkrieg86 @ 2015 04 27, 12:56)

As tai nesuprantu koks tikslas eiti ir virkauti i foruma. Neveskit gi, ar kuri nors is cia esanciu jus vercia?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 27, 07:23)

oho! thumbup.gif Argumentuotai ir taikliai.
Atsakyti
Hmmm yra šaunuolė, tikėkimės kad jos įdirbis kada nors teiks naudos šiuolaikinėje hermafroditų visuomenėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 27, 09:23)
Tuo tarpu moterys siunčia žinutes tiems, kuriuos įvertino kaip "mažai patrauklius" ir patiems "patraukliausiems" realiai rašo labai maža moterų dalis.

Įdomu, kodėl? Nepasitikėjimas savimi? Baimė, kad liks be vyro, atstumta? g.gif
Atsakyti
Hmmm... tikra saunuole, kad nepatingejo perskaityti tu straipsniu atidziai ir paneigti Andriuxos teorijas ax.gif
Nemanau, kad pades atsipeiketi, bet bent jau man skaityti buvo labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 27, 17:23)
As tai nesuprantu koks tikslas eiti ir virkauti i foruma. Neveskit gi, ar kuri nors is cia esanciu jus vercia?

Jo jo, visos istroske isteketi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blitzkrieg86 @ 2015 04 26, 22:20)
Pritariu andriuxa mintims ir nuo savęs pridėsiu, kad mano nuomone šiuolaikiniame feminizmo pasaulyje, vyrams santuoka yra atgyvena ir labai rizikingas pasirinkimas, atsižvelgiant į skyrybų procentą ir kad daugeliu atvejų valstybių įstatymai palaiko moteris skyrybose, vyras lieka totaliai basas + alimentai.
Tegyvuoja MGTOW!

O ne atgyvena kokiu atveju būtų? Ką moteris turi daryti, kad vyras ją vestų? Kilimu klotis.

QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 27, 08:23)

Labai patiko.

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 27, 18:16)
Hmmm yra šaunuolė, tikėkimės kad jos įdirbis kada nors teiks naudos šiuolaikinėje hermafroditų visuomenėje 4u.gif

Jei žmogus nenori šeimos, kodėl jis hermafroditas? Jo argumentacija yra agresyvi beigi žeidžianti ir tiek. Jei jis pasakytų, jog yra įskaudintas, nes buvo išduotas ir pamestas, todėl siela kraujuoja ir nežino kada/ar užgis, o kol gyja šeimos tikrai nenori ir gyventi geriau vienam, tai tokie jo žodžiai būtų kitaip priimti.
Atsakyti
Ačiū, žmogai smile.gif Kartais pomėgis knaisiotis smulkmenose atsiperka 4u.gif

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 27, 19:17)
Įdomu, kodėl? Nepasitikėjimas savimi? Baimė, kad liks be vyro, atstumta? g.gif

Galbūt adekvatus galimybių ir pasiūlos - paklausos vertinimas? Pažiūrėkim, ką duoda vyrų neadekvatus pasitikėjimas savimi - MGTOW judėjimą ir šios temos autorių biggrin.gif Tai gal ir gerai, kad moterų pasitikėjimas savimi žemiškesnis, ne? biggrin.gif

Dar daugiau, bet čia jau iš mano asmeninės patirties ir pastebėjimų, tie "gražiausi", nu kur nuotraukose baisiai dailūs, raumenys baisiai blizga, šypsena holivudinė ir akys žiba, iš jų realiam gyvenime labai mažai naudos. Jie geri laikui praleisti, pasitūsinti, bet visiškai netinkami meilei ir šeimyniniam gyvenimui ar rimtiems santykiams. Jie, kaip ir tos populiariausios merginos, kurių visi nori, turi labai didelį pasirinkimą, dėl to gaišti savo laiką vardan abejotino rezultato (visom prasmėm) tiesiog neverta. Ar man reikia vyro, kuris daugiau laiko praleis sporto salėje, prie veidrodžio, "gerbėjų" apsupty, nei šeimoje? Man asmeniškai ne. Galbūt ir daugumai kitų moterų tai nėra prioritetas. Galų gale su išvaizda negyveni, ji daro įspūdį tik pirmam kartui. Todėl geriausi (visom prasmėm) variantai dažnai slypi ten, kur išvaizda ir poza nėra prioritetas numeris vienas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 28, 08:41)
Ačiū, žmogai smile.gif Kartais pomėgis knaisiotis smulkmenose atsiperka  4u.gif
Galbūt adekvatus galimybių ir pasiūlos - paklausos vertinimas? Pažiūrėkim, ką duoda vyrų neadekvatus pasitikėjimas savimi - MGTOW judėjimą ir šios temos autorių biggrin.gif Tai gal ir gerai, kad moterų pasitikėjimas savimi žemiškesnis, ne? biggrin.gif

Dar daugiau, bet čia jau iš mano asmeninės patirties ir pastebėjimų, tie "gražiausi", nu kur nuotraukose baisiai dailūs, raumenys baisiai blizga, šypsena holivudinė ir akys žiba, iš jų realiam gyvenime labai mažai naudos. Jie geri laikui praleisti, pasitūsinti, bet visiškai netinkami meilei ir šeimyniniam gyvenimui ar rimtiems santykiams. Jie, kaip ir tos populiariausios merginos, kurių visi nori, turi labai didelį pasirinkimą, dėl to gaišti savo laiką vardan abejotino rezultato (visom prasmėm) tiesiog neverta. Ar man reikia vyro, kuris daugiau laiko praleis sporto salėje, prie veidrodžio, "gerbėjų" apsupty, nei šeimoje? Man asmeniškai ne. Galbūt ir daugumai kitų moterų tai nėra prioritetas. Galų gale su išvaizda negyveni, ji daro įspūdį tik pirmam kartui. Todėl geriausi (visom prasmėm) variantai dažnai slypi ten, kur išvaizda ir poza nėra prioritetas numeris vienas.

va ir pripažinot, kad moterys iš vyrų nori naudos hihihi.gif (čia juokais mirksiukas.gif )

rašėt, kad moterys renkasi mažai patrauklius. as supratau - mažiau patrauklius uz save? ar tai reiskia, kad ji vertina save pacia kaip mazai patrauklia, nepriklausomai nuo to, kokia ji išties yra, todel renkasi toki pati? ar tai samoningas pasirinkimas patrauklios ir tai suprantancios moters, idant nepatrauklus vyras nesidairys į kitas ir bus naudingesnis seimoje?

siaip ar taip, tie nublizgintais raumenim man niekad nebuvo patrauklus, tai nei i tusa, nei seimoj tokiu nenorejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 28, 09:53)
va ir pripažinot, kad moterys iš vyrų nori naudos hihihi.gif  (čia juokais  mirksiukas.gif  )

rašėt, kad moterys renkasi mažai patrauklius. as supratau - mažiau patrauklius uz save? ar tai reiskia, kad ji vertina save pacia kaip mazai patrauklia, nepriklausomai nuo to, kokia ji išties yra, todel renkasi toki pati? ar tai samoningas pasirinkimas patrauklios ir tai suprantancios moters, idant nepatrauklus vyras nesidairys į kitas ir bus naudingesnis seimoje?

siaip ar taip, tie nublizgintais raumenim man niekad nebuvo patrauklus, tai nei i tusa, nei seimoj tokiu nenorejau  ax.gif

Žinoma, aš jau šios temos pradžioje rašiau, kad santykiai yra verti dėmesio tik tada, kai abi pusės viena kitai neša naudą. Visapusišką.

Ne, ten pagal tą tyrimą, kurį aprašinėjau, buvo pateikta statistika, kad moterys vyrų anketose įdėtas nuotraukas vertina gana kiritiškai (didžioji dalis žemiau "vidutinio"), tačiau, nepriklausomai nuo to, realiai jos žinutes rašo ir susipažinti nori su tais, kurių išvaizdą pačios įvertino nelabai kaip. Tuo tarpu geriausiai įvertintiems rašo gana maža dalis moterų. Tuo tarpu vyrai daugumą moterų vertina "vidutiniškai", tačiau realiai didžioji dalis jų žinutes rašo ir susipažinti nori su ta maža dalimi, kurios vertinamos kaip "gražios" ar "itin gražios". Ten nėra pateikiama duomenų apie tai, kaip moterys vertina pačios save, tik tai, kaip jos vertina vyrus ir kaip jas vertina vyrai.

Nu tai vat, Jūs matyt irgi patektumėt tarp tų, kurios rašo ne "super duper" nuotraukas susidėjusiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 28 balandžio 2015 - 09:22
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 28, 10:21)
Nu tai vat, Jūs matyt irgi patektumėt tarp tų, kurios rašo ne "super duper" nuotraukas susidėjusiems smile.gif

vat man idomu, o kas išties objektyviai ivertino, kurie ten super duper, o kurie ne? smile.gif ir ar dauguma vyru išties yra nekokie, ar tik moterų estetine kartele aukštai užkelta? smile.gif nes as tu nulaižytu super duper nevertinciau net. nepatinka man tokie netgi savo isvaizda.
Atsakyti