QUOTE(Andriuxa @ 2015 04 24, 22:47)
Visi ir taip zino, kad moterys turi tiek demesio is vyru, kad mums apie toki demesi is moteru tektu tik pasvajoti; jums tai tampa kone bufetu, kai tuo tarpu mes, vyrai, turim kovoti del kiekvieno demesio spindulio. Turint tai omeny naturaliai ir kyla klausimas, ar mes apskritai jums svarbus, reikalingi ir, apskritai, gerbtini, o ne tik kokie nors nuolat demesi rodantys klounai ar vaiksciojantys bankomatai, kuriu pirmine funkcija tera uztikrinti finansinius moteru (ir, veliau, vaiku) poreikius.
Zinau dabar nukreipsit pokalbi nuo pagrindiniu keliu sio posto klausimu naudodamasi "whataboutism" (
http://en.wikipedia....ki/Whataboutism ) strategija apeliuodamos i savo bedas mikro lygyje. "Diskusija" skaitosi.
Jei Jūs esate tikras, kad viskas yra būtent taip, todėl natūraliai kyla atsakymas - nesvarbūs, nereikalingi ir negerbtini. Nesistenkit, neverta. Aš čia rimtai. Jei jau nerandate moters, kuriai Jūs būtumėt spindulys, tada tikrai neverta bufete dalyvaut.
Jei žinote, tai koks tikslas diskusijoje dalyvaut?
QUOTE(Andriuxa @ 2015 04 24, 23:12)
"virkaujanciu"? Tu naudiji shaming language taktika (
http://www.mgtow.com/shaming-tactics/ ) nukreipiant demesi nuo temos ir diskusijos.
C'mon... grow up
QUOTE(Andriuxa @ 2015 04 25, 00:14)
Konstruktyvus atsakymas. Aciu.
Vis tik siulyciau nepamirsti, kad visas tas vyru rinkimasis yra kontekste, kuriame:
1. Moterims 80% vyru yra nepatrauklus ir below average (
http://blog.okcupid....-online-dating/ )
2. Vyrams fizine prasme tinka ~75% moteru (saltinio, deja, nepavyko rasti). T. y., 3/4 moteru atitinka minimalius patrauklumo reikalavimus
Tad, nors tavo postas turi reiksmes, taciau jo svarba kiek sumazeja, jei idesim ir tuos du mano paminetus faktorius. Deja, taciau vidutinis vyrai neretai tenkinasi tuo, ka gali gauti, nes labai jau daug pasirinkimo jis neturi. Tad tokie minimalus dalykai, kaip moteru sypsenos, kaip paprasciausias uzkalbinimas ir, apskritai, demesio davimas TIKRAI vyrams bus mielesnes net jei ta mergina yra vidutine (5-6 is 10) nei saltai stovinti grazuole (8-9 is 10), mananti, kokia ji nuostabi ir kaip vyrai turetu sokineti per visokius trukdzius siekiant jos.
Paskaityk siuos straipsnius (nors ir zinau, kad neskaitysi, bet vistiek. Reikia skleist zinias)
http://therationalma.../women-in-love/
http://therationalma...10/men-in-love/
Junti skirtuma?
Jūsų kontekstas yra niekinis (ir tai ne kokia nors language tactics, bet akivaizdus faktas). Jūs nesugebate savo konteksto pagrįsti objektyviais ir patikrinamais duomenimis, todėl vertinti kito žmogaus įžvalgas savo sugalvotų arba nieko nerodančių statistikų kontekste yra mažų mažiausiai klaidinga. Jūs susigalvojate savo argumentus savo sukurtame "kontekste" ir taip pagrindžiate savo išvadų pagrįstumą, tuo tarpu kitų argumentus atmetate kaip nereikšmingus, nes jie neįtelpa į Jūsų susikurtą kontekstą? Tokiu atveju geriausia yra diskutuoti su savimi, nes jokia racionali diskusija šitame "kontekste" yra neįmanoma.
Be to, Jūs kaltinate mane ("vis tiek neskaitysi") tuo, kuo esate "kaltas" pats. Nes aš skaitau prieš rašydama, o Jūs mėtotės nuorodomis, kurių iki galo perskaityti ir įvertinti nesivarginate.
Jei jau remiatės atitinkamais "tyrimais", pravartu būtų perskaityti visą informaciją, o ne tik vieną grafiką ir pirmą sakinį po juo.
Jūsų įdėtame "tyrime" aiškiai parašyta, kad moterys vertina vyrų nuotraukas (80 proc. vyrų nuotraukų) prastai, o absoliuti dauguma moterų iš vyrų pusės yra įvertinamos kaip "vidutinės" (čia reikia suprasti, anot Jūsų "atitinka minimalius patrauklumo reikalavimus"?). Tačiau vien žvaigždučių paspaudimas ties nuotrauka realiai nieko nerodo, nes tas pats "tyrimas" rodo, kad 2/3 vyrų realiai susipažint nori ir žinutes rašo tik nedideliam skaičiui geriausiai vertinamų (1/3) moterų (t.y. ne toms, "vidutinėms", bet toms, katros "gražiausios"). Taigi, absoliuti dauguma "minimalius patrauklumo reikalavimus" atitinkančių moterų yra ignoruojamos. Atitinkamai galėčiau pagrįstai teigti, jog tai tik patvirtina mano ankstesniame poste išsakytas mintis - vyrai renkasi ir būtent jų pasirinkimas nulemia tolimesnę tėkmę ir eigą. Jie renkasi "gražiausias", kurios paskui juos atmeta (natūralu), o ignoruoja "vidutines" (didžiąją dalį moterų) ir dėl to daro išvadas apie moteris iš sąlyginai nedidelio populiariausių merginų rato. Patys kalti
Tuo tarpu moterys siunčia žinutes tiems, kuriuos įvertino kaip "mažai patrauklius" ir patiems "patraukliausiems" realiai rašo labai maža moterų dalis.
Taigi, Jūsų paties įdėtas "tyrimas" visiškai paneigia Jūsų niekuo nepagrįstus teiginius, kad "vidutinis vyrai neretai tenkinasi tuo, ka gali gauti, nes labai jau daug pasirinkimo jis neturi", nes "vidutinis" vyras nori tos, kurios nori visi ir būtent todėl, kad jis nesugeba adekvačiai įvertinti savo galimybių ir šansų, nes jis visom prasmėm "vidutinis", jam tenka nusivilt. Ir ne moterys dėl to kaltos. Atitinkamai visa kita beleatristika yra tik Jūsų ir MGTWOW atstovų kompleksų, bet ne realios situacijos, išdava.
"
nors ir zinau, kad neskaitysi, bet vistiek" - gal galėtumėte įvardinti, kokia čia kalbos technika?
Vaikų darželis.
Nepaisant Jūsų prastos nuomonės apie mano skaitymo gebėjimus ir žinių kiekį, sutelkiau visas turimas jėgas ir perskaičiau Jūsų pateiktas nuorodas. Prarastos 10 mano gyvenimo minučių, kurių, deja, man niekas nesugražins
Pati kalta, kad pasidaviau provokacijai.
Anyway, diskutuot apie tose nuorodose sudėtas subjektyvias gyvenimo (moterų) "nuskriaustų" vyrų įžvalgas (galėčiau įdėti n blogų ir kitų "ekspertų" pasvaičiojimų šita tema, kurios rodytų priešingą situacijos vertinimą) nematau prasmės, todėl tik palinkėsiu laimės Jums. Net jei ta laimė bus be moters šalia.
Ir palinkėsiu tuo pačiu moterims niekada nenusipigint tiek, kad šypsotis kiekvienam kiaulei vien tam, kad jis geriau dėl to pasijaustų