Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrų dėmesys ir pastangos -

QUOTE(Andriuxa @ 2015 04 24, 22:32)
Yra tokiu vyrai. Tiesa. Jie yra tie top 20% vyru. Atliktas tyrimas parode, kad 80% vyru moterys laiko nepatraukliais, ir jas traukia tik 20% vyru. [ saltinis: http://blog.okcupid....-online-dating/ - ilgas skaitalas, bet esme tame, kad moterys 80 proc. vyru laiko below average... ] Butent jie, tie top 20%, ir gali rinktis is moteru, keisti jas kaip kojines, isnaudoti ir palikti kaip siuksles. Bet tai nera didzioji vyru dalis. Dauguma musu turime praeiti daug trukdziu, kad gautume kokio nors pozityvaus moteru demesio.

Tyrimas atliktas apie pazinciu anketu patraukluma. Galvoji, kad galima is to sakyti, kad tik 20 proc pasaulio vyru yra apskritai patrauklus? Ir beje, dar viena nesamone, kad tie patrauklieji gali su moterim ka nori daryti. Na jau tikrai toli grazu ne su visom. Su tom, kurios laiko save skudurais, grindis ir sluojamos. Su moterim, kuri turi savigarba, tai grindu kilimelio nepavalysi. mirksiukas.gif
Beje, moterys skirtingos, skirtingas ju skonis - joms patrauklus skirtingi vyrai. Tikrai tie tavo 20 proc nebus patrauklus VISOMS moterims.
O tau turbut visos 100 proc moteru idomios ir gaves demesi pvz is tetos paste is karto pakistum savo telefono numeri?
Siaip, as nezinau kokioj realybeje, gyveni, bet toks jausmas, kad vyru ir moteru santykius matai per kazkoki iskreipta veidrodi. Vaikystes traumos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 20, 10:27)
Visų pirma, praleidote savo refleksijose labai svarbią detalę - visų pirma renkasi vyras. Jis renkasi kuriai ir kokį dėmesį rodyti. O tai yra labai labai svarbus pasirinkimas, kuris nulemia tolimesnę veiksmų eigą bei moterų galimybes daryti savo pasirinkimą.
Daugelio besirenkančiųjų problema yra ta, kad jei neretai renkasi viršelį, t.y. jie nori tos, kurios nori visi/dauguma. iš to kyla visos Jūsų toliau nurodytos "problemos". Natūralu, kad ta, kurią renkasi daugelis, turi daugiau variantų, kuriuos reikia "atmesti". Todėl ir kriterijų, kuriuos reikia atitikt, kad būtum atrinktas tuo vieninteliu iš didelės krūvos yra daugiau. Tai natūralu.
Tai nereiškia, kad konkrečios populiarios merginos kriterijai bus "protingi" arba tokie, kurie Jums atrodys tinkami, bet tai jau ne vyro, o konkrečios moters reikalas. Jei jai labiausiai patinka banditas, katras karts nuo karto jau į nosį pasiūlys, o mainais duos jau krūtą mašiną ir brangų rankinuką, tai - jos reikalas.

Dėl Jūsų klausimų:
"Ar jūs, moterys, bent įvertinate iš mūsų gaunamą dėmesį, ar į jį žiūrite, kaip savaime suprantamą dalyką, o mes, vyrai, jums esame tiesiog kokie klounai, skirti jūsų pramogai? "

Dėmesys dėmesiui nelygus. Kartais tas dėmesys yra toks desperatiškas ir apgailėtinas, kad belieka tik tyliai į saują pakikent, nes tiesiai į akis pasakomo "atstok, nelįsk ir nerašyk man daugiau" tokie nesupranta schmoll.gif Vyras (kaip ir moteris) visų pirma turi gerbti save. Tada ir moterys, kurias jis rinksis, bus pagal jį, o ne pagal madą.

" O ar mes, vyrai, nesame verti jūsų rodo tiesioginio dėmesio ir pastangų meilės „medžioklėje“? "

Jei vyras protingas ir save gerbiantis, jis visada stebės atsakomąją reakciją. Jei jos nėra, tai kokio ... tęsti pastangas. Moteris, kurią vyras tikrai sudomino, visuomet parodys atsakomąjį dėmesį "medžioklėje". Pradžioje tai žvilgsniai, šypsenos, kitos nesunkiai pastebimos reakcijos. Vėliau, tai ir visa krūva kitų pastangų. O jei jau mergina tik su draugėm kikena ir akimis varto, tai reiktų susiprast, kad medžiojate tą, kuri visai nenori būti Jūsų suviliota rolleyes.gif .

"Nes jūs labai dažnai būnate tokios abejingos (vėlgi, pasikartosiu, kalbu apie romantiškų santykiu kontekstą, o ne paprasčiausią mandagumą), kad imi abejoti, ar mes, vyrai, jums apskritai reikalingi..."

Vėlgi - žiūrėkit, ką renkatės ir kam dėmesį rodot. Tai Jūsų pasirinkimas. Jei nuolat susiduriat su abejingomis, galbūt reikia peržiūrėti atrankos kriterijus biggrin.gif


Konstruktyvus atsakymas. Aciu.

Vis tik siulyciau nepamirsti, kad visas tas vyru rinkimasis yra kontekste, kuriame:
1. Moterims 80% vyru yra nepatrauklus ir below average ( http://blog.okcupid....-online-dating/ )
2. Vyrams fizine prasme tinka ~75% moteru (saltinio, deja, nepavyko rasti). T. y., 3/4 moteru atitinka minimalius patrauklumo reikalavimus

Tad, nors tavo postas turi reiksmes, taciau jo svarba kiek sumazeja, jei idesim ir tuos du mano paminetus faktorius. Deja, taciau vidutinis vyrai neretai tenkinasi tuo, ka gali gauti, nes labai jau daug pasirinkimo jis neturi. Tad tokie minimalus dalykai, kaip moteru sypsenos, kaip paprasciausias uzkalbinimas ir, apskritai, demesio davimas TIKRAI vyrams bus mielesnes net jei ta mergina yra vidutine (5-6 is 10) nei saltai stovinti grazuole (8-9 is 10), mananti, kokia ji nuostabi ir kaip vyrai turetu sokineti per visokius trukdzius siekiant jos.

Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 20, 01:30)
taip yra visur gyvunijos pasaulyje. patele poruosis su stipriausiu patinu.
todel jei nei viena neivertino, reiskia dar nesi pakankamai stiprus. arba moters ieskai per geros sau. tiesiog ivertink save kritiskai


Tarsi toks dalykas, kaip "civilizacija" nereikstu nieko... Gyvunai taip pat ir prievartauja pateles bei jas netgi nuzudo. Nejaugi pateisinsi ir tai?

Tai, zinoma, jau retorinis klausimas (tikriausiai), nes esi issiregistravusi.
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2015 04 23, 10:06)


Idomus straipsnis. Aciu. Man, deja, tinkantis nelabai (gal tik 1 aspektas ale lyg ir atitiko).
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 23, 10:36)
Bet kokie santykiai yra reikalingi tol, kol jie teikia įvairiapusę naudą abiems santykio šalims. Kam moteriai vyras, iš kurio jokios naudos? Nu nebent jis ligonis koks. Visiškai neįgalus patampa. Bet jei sveikas jaunas vyras į santykius neatneša nieko, išskyrus savo išpūstą ego ir itin svarbų asmenį, tai staltiese takelis jam irnesakyk.gif Toks ir vienas su savim turėtų puikiai sutart biggrin.gif

WGTOW dirol.gif


Paskaityk siuos straipsnius (nors ir zinau, kad neskaitysi, bet vistiek. Reikia skleist zinias)
http://therationalma.../women-in-love/
http://therationalma...10/men-in-love/

Junti skirtuma?
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:45)
Tyrimas atliktas apie pazinciu anketu patraukluma. Galvoji, kad galima is to sakyti, kad tik 20 proc pasaulio vyru yra apskritai patrauklus?

Deja, bet taip. Daznai vyru patrauklumas gali buti kompensuojamas kai kuriais aspektais, kaip nebloga karjera, pakankamas uzdribamas pinigu kiekis, geresnis automobilis, geresnis apsirengimo stilius ir pns., taciau tie substitutai tikrai nepaskatins moteri GEISTI vyro. O jaustis geidziamomis nori juk ne vien moterys...

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:45)
Ir beje, dar viena nesamone, kad tie patrauklieji gali su moterim ka nori daryti. Na jau tikrai toli grazu ne su visom. Su tom, kurios laiko save skudurais, grindis ir sluojamos. Su moterim, kuri turi savigarba, tai grindu kilimelio nepavalysi.  mirksiukas.gif

Tiesa. Moteru saviverte gali buti saugikliu nuo suviliojimo, isdulkinimo ir ismetimo kaip siuksles (a. k. a., "pump and dump").

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:45)
Beje, moterys skirtingos, skirtingas ju skonis - joms patrauklus skirtingi vyrai. Tikrai tie tavo 20 proc nebus patrauklus VISOMS moterims.
O tau turbut visos 100 proc moteru idomios ir gaves demesi pvz is tetos paste is karto pakistum savo telefono numeri?

Kalbant apie mano amziaus merginas ir moteris (+- 5 metai), isvaizdos prasme man priimtinos 75 proc. moteru.

Zinoma, merginas kalbina ir pusamziai vyrai, del ko joms tenka nedalineti numeriu ar patirti nemalonaus demesio dazniau, taciau, velgi, kad ir kaip ten bebutu, butent mes, vyrai, turime "irodyti", kad esame verti tos "princeses".

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:45)
Siaip, as nezinau kokioj realybeje, gyveni, bet toks jausmas, kad vyru ir moteru santykius matai per kazkoki iskreipta veidrodi. Vaikystes traumos?  smile.gif


Gali buti. Nezinau. Bet cia veikiau yra tas faktorius, kad, norint pasimyleti su kokia mergina, tenka padaryti kokius 50-70 uzkalbinimu, is kuriu gaunasi kokie 7-10 pirmu pasimatymu su skirtingomis merginomis, is kuriu vienai esu pakankamai priimtinas nueiti iki lovos reikalu.

Tiesa, pripazinsiu, visa bendravima teigiamai vertinu ir su dalimi tu moteru, su kuriomis *nepavyko*. Nes tiesiog nuosirdziai gerai praleistas laikas (uz kuri, aisku, teko susimoketi, o kaip gi kitaip), o tai irgi nera blogai. Ir, aisku, seksas nera vienintelis dalykas, kurio noriu, taciau labai svarbus, nes mes, vyrai, kol esame jauni, jo norime labai labai. Labiau nei merginos. (taciau tai nereiskia, kad mes, vyrai, del savo didelio libido turime teise moteris apgaudinet, jas prievartaut ar pns.)

Beje, idomu, kiek jums, moterys, prireiktu uzkalbinimu norint pasiekti, tarkim, sekso? My point exactly.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 25, 00:37)
Nemąstau taip apie savo vyrą schmoll.gif Kaip tik pagalvoju ar gerai atrodau, ar gerai elgiuosi, kad vis dar jam patikčiau ir būčiau nepakeičiama ir t.t. Jis daro tą patį, matau tai. Nors jis ne mano vaikas, o suaugęs, bet aš juo labai rūpinuosi, jis daro tą patį. Ir tai darome visame kame, dideliuose ir mažuose dalykuose.
Papildyta:
Beje, kažkaip jūs nešate į žurnaliūgą ax.gif Straipsnis bus? Tai nepamirškite pažymėti, jog rašiau, kad normalioje šeimoje stengiasi abu ir aukų nėra tongue.gif

OK. Malonu girdet, kad tu taip nemastai apie vyra kaip pirmiausia apie bankomata. Tik, man idomu, ar tu i ji vis dar ziuretum taip pat, jei jis nuspresti nepersistengdamas dirbti jam malonu darba, uz kuri gautu tik kokius 300 euru i rankas?

Ne, nesu zurnalistas.
Atsakyti
kaip suzinojai, kad tau isvaizdos prasme 75 proc priimtinos? suskaiciavai aplinkui? Ir beje, jei uzpakalis tinka, tai jau ir kabinsi, neatsizvelgdamas daugiau i nieka kita?
Nzn kaip visoms pasaulio moterims, bet manes vyras nesuvilios nei grazia subine, nei stora pinigine. Visu pirma svarbiausias yra jo elgesys ir demesys man. mirksiukas.gif
Jei atsisedes prades svarstyti, kokie vyrai yra nuskriausti, nes turi asistuoti moteriai, tai sansu musu meilei nera biggrin.gif .
Beje, straipsniai, kuriuos cituoji pilni kazkokiu kvailu stereotipu ir niekuo nepagristu teiginiu (Pvz tie, apie tai, kaip moterys myli ir kaip vyrai.) Kaip ir visi tavo postai.
Tu pats susikurei bauba - isnaudotojas moteris, remdamasis tais keistais straipsniais ir dar, speju, kokiom vaikystes traumom, ir dabar kovoji su tuo baubu.
O galui, tai pasakysiu, kad santykiai kuriami ne procentus skaiciuojant ir analizuojant uz keliolika uzkalbinimu i lova tave isileido. Su tokiu poziuriu, zinok, nelabai matau skirtumo tarp barakudos ir taves. Tu irgi va skaiciuoji, delioji, mazdaug kiek investavai, o kokia pelno marza gavos.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 02:08)
kaip suzinojai, kad tau isvaizdos prasme 75 proc priimtinos? suskaiciavai aplinkui? Ir beje, jei uzpakalis tinka, tai jau ir kabinsi, neatsizvelgdamas daugiau i nieka kita?

Teko skaityti pries keleta metu viename didziuju informaciniu saitu, tokiu kaip DailyMail, The Guardian ir pns. Deja, saltinio rasti nepavyko, nors ieskojau per google sistema.

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 02:08)
Nzn kaip visoms pasaulio moterims, bet manes vyras nesuvilios nei grazia subine, nei stora pinigine. Visu pirma svarbiausias yra jo elgesys ir demesys man.  mirksiukas.gif
Jei atsisedes prades svarstyti, kokie vyrai yra nuskriausti, nes turi asistuoti moteriai, tai sansu musu meilei nera  biggrin.gif .

Suprantama. Moterims jums vyro isvaizda nera pirmoj vietoj. Mes jums esame tarsi paketas - pasitikejimas, intelektas, socialinis statusas, iskalba, tie patys pinigai (su varguoliu juk susitikineti nenorit) ir, tam tikra prasme, isvaizda (ne pirmoje vietoje nereiskia, kad nerupi).

Tuo tarpu vyrai ko nori is moterms? Kad turetu padoria figura/veida (kas, aisku, suponuoja ir seksa) ir perdaug neknistu proto. Viskas. Patikek.


QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 02:08)
Beje, straipsniai, kuriuos cituoji pilni kazkokiu kvailu stereotipu ir niekuo nepagristu teiginiu (Pvz tie, apie tai, kaip moterys myli ir kaip vyrai.) Kaip ir visi tavo postai.
Tu pats susikurei bauba - isnaudotojas moteris, remdamasis tais keistais straipsniais ir dar, speju, kokiom vaikystes traumom, ir dabar kovoji su tuo baubu.

Tie straipsniai ir mano postai provokuojantys. Tas tiesa. Kazkiek hiperbolizuojantys, kame irgi pritarsiu. Bet tai nereiskia, kad juose nera tiesos. Juk mes, vyrai ir moterys, esame skirtingi. To nepaneigsi. Tad kodel tai, kaip vyrai myli moteris ir moterys - vyrus privalo tapatu?

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 02:08)
O galui, tai pasakysiu, kad santykiai kuriami ne procentus skaiciuojant ir analizuojant uz keliolika uzkalbinimu i lova tave isileido. Su tokiu poziuriu, zinok, nelabai matau skirtumo tarp barakudos ir taves. Tu irgi va skaiciuoji, delioji, mazdaug kiek investavai, o kokia pelno marza gavos.

Tu velgi esi teisi. Bet vel, kalbejau apie tai, kad moterys ne tik, kad musu rodoma demesi ir pastangas priima kaip savaime suprantama dalyka, bet ir to rodomo demesio ir pastangu net nevertina apskritai. Tie kad ir keli padrasinantys zodziai padarytu daug, ir jie vyrams, kuriems nelabai sekasi su moterimis, butu labai lauktas dalykas, praskaidrinantis diena ar, netgi, savaite.

Jau nekalbant apie tai, kad kodel butinai vyrai viska turi daryti - rizikuoti savo ego, savo saviverte, savo laiku ir resursais, savo mentaline sveikata vardan to, kad praeit ugni ir vandeni vardan moters tarsi ji vienintele tebutu prizas, ji vienintele turi buti siekiama/geidziama. Tarsi mes esame mazesnes vertes.
Papildyta:
Be to, Amelie, neatkreipei demesio i mano posto dali, kurioje rasoma apie tai, kaip merginoms gali buti lengva patraukti vaikino demesi paprastu nuosirdziu sypsniu, "netyciniu" prisilietimu, rodomu demesiu ir pns. Taip vidutine mergina (~6 is 10) gali drasiai kovoti su salta ir abejinga grazuole (~8-9 is 10).


Tad, nors tavo postas turi reiksmes, taciau jo svarba kiek sumazeja, jei idesim ir tuos du mano paminetus faktorius. Deja, taciau vidutinis vyrai neretai tenkinasi tuo, ka gali gauti, nes labai jau daug pasirinkimo jis neturi. Tad tokie minimalus dalykai, kaip moteru sypsenos, kaip paprasciausias uzkalbinimas ir, apskritai, demesio davimas TIKRAI vyrams bus mielesnes net jei ta mergina yra vidutine (5-6 is 10) nei saltai stovinti grazuole (8-9 is 10), mananti, kokia ji nuostabi ir kaip vyrai turetu sokineti per visokius trukdzius siekiant jos."
Atsakyti

Suprantu taip: viskas kas nėra taip - yra nedėmesys. g.gif doh.gif
Atsakyti
Kazkoks apsedimas biggrin.gif .
Vel tas tavo "jus, moterys", "musu vyru".
Tu pazisti visas pasaulio moteris? Matai kaip jos visos elgiasi su vyrais? VISI pasaulio vyrai manai tokias problemas izvelgia kaip tu?
Tu koncentruokis ne i daily mail straipsnius apie statistini patrauklu vyra, ar viduramzio lygio straipsnelius. Ne i visas baisias pasaulio moterys ir vargsus, jus, vyrus. Susifokusuok ties savo vidumi, nes is jo kyla visi sitie gerokai iskreipti vaizdiniai. Ne is isores, o is taves paties. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:47)
Kazkoks apsedimas  biggrin.gif .
Vel tas tavo "jus, moterys", "musu vyru".
Tu pazisti visas pasaulio moteris? Matai kaip jos visos elgiasi su vyrais? VISI pasaulio vyrai manai tokias problemas izvelgia kaip tu?
Tu koncentruokis ne i daily mail straipsnius apie statistini patrauklu vyra, ar viduramzio lygio straipsnelius. Ne i visas baisias pasaulio moterys ir vargsus, jus, vyrus. Susifokusuok ties savo vidumi, nes is jo kyla visi sitie gerokai iskreipti vaizdiniai. Ne is isores, o is taves paties.  mirksiukas.gif


Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif Mes paprastai stori, pliki, pražilę, tai ką jau nenusipelnėme būti bent truputį pamylėti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andriuxa @ 2015 04 25, 00:39)
Jau nekalbant apie tai, kad kodel butinai vyrai viska turi daryti - rizikuoti savo ego, savo saviverte, savo laiku ir resursais, savo mentaline sveikata vardan to, kad praeit ugni ir vandeni vardan moters tarsi ji vienintele tebutu prizas, ji vienintele turi buti siekiama/geidziama. Tarsi mes esame mazesnes vertes.

Tu isvis nieko neturi daryti. Gali nedaryti nieko. Sedek ant sofkes atsisedes, krapstyk bamba ir lauk, gal paskambins kokia pastininke i duris.
Matai, apskritai gyvenime, norint bet ka pasiekti, reikia ideti laiko, pastangu, ir energijos, cia ne tik su moterimis galioja.


Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2015 04 25, 00:51)
Visiškai pritariu.  drinks_cheers.gif  Mes paprastai stori, pliki, pražilę, tai ką jau nenusipelnėme būti bent truputį pamylėti?  verysad.gif

biggrin.gif nusipelne nusipelne buti pamyleti. Statistiskai po 50ojo uzkalbinimo ir po 15os vyro sumoketu (!) puodeliu kavos. Bet cia tik tuo atveju jei moteris pakliuvo i tuos 75 proc vyrui patraukliu, o vyras i 20 proc moterims patraukliu. Tada va turetu strategiskai mastant gautis. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:52)
Tu isvis nieko neturi daryti. Gali nedaryti nieko. Sedek ant sofkes atsisedes, krapstyk bamba ir lauk, gal paskambins kokia pastininke i duris.
Matai, apskritai gyvenime, norint bet ka pasiekti, reikia ideti laiko, pastangu, ir energijos, cia ne tik su moterimis galioja.


Dyydelis bereikalingas reikals ginčytis kas ką turi. biggrin.gif Psichologai paprastai sako taip: vienintėlis dalykas gyvenime ką žmogus TURI DARYTI, TAI KVĖPUOTI. biggrin.gif Galiama tai supasti tiesiogiai, arba asociatyviai. biggrin.gif Bet tik tiek žmogus daryti TURI daryti, visa kita pagal situaciją. biggrin.gif Gerai būtų turėti skėtį kiekvienu gyvenimo atveju. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 04 25, 00:46)

lotuliukas.gif video ziauriai i tema. Taip va viskas ir vyksta. As tai su salmu vaikstau, kad del manes duztanciu ferrariu dalys sukuosenos nesugadintu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 25, 00:59)
biggrin.gif nusipelne nusipelne buti pamyleti. Statistiskai po 50ojo uzkalbinimo ir po 15os vyro sumoketu (!) puodeliu kavos. Bet cia tik tuo atveju jei moteris pakliuvo i tuos 75 proc vyrui patraukliu, o vyras i 20 proc moterims patraukliu. Tada va turetu strategiskai mastant gautis.  karsta.gif


Kiek daug %ir kiek mažai tevęs. ax.gif O kur pati Amelija, jau nekalbant apie gražųjį Monmarto senamiestį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 04 25, 00:59)
Dyydelis bereikalingas reikals ginčytis kas ką turi.  biggrin.gif  Psichologai paprastai sako taip: vienintėlis dalykas gyvenime ką žmogus TURI DARYTI, TAI KVĖPUOTI.  biggrin.gif  Galiama tai supasti tiesiogiai, arba asociatyviai.  biggrin.gif  Bet tik tiek žmogus daryti TURI daryti, visa kita pagal situaciją.  biggrin.gif  Gerai būtų turėti skėtį kiekvienu gyvenimo atveju.  biggrin.gif  4u.gif

taip va, pamirsau pamineti, kad kvepuoti tai turi. biggrin.gif bet realiai ties tuo sarasas ir uzsibaigia. biggrin.gif
Atsakyti