Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2015 04 18, 00:02)
herlitz smart sveria 850 gr - belmil sunkesnes unsure.gif

Na bent jau cia berniukiska, raso, kad Smart sveria 1080g g.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 17, 19:35)
O JIS TIK ODAI ? Raso baldams....Odiniams, ta prasme, ar medziui ?  blush2.gif

viskam kas iš odos wink.gif superinis thumbup.gif

QUOTE(lina0612 @ 2015 04 17, 20:16)
Bet SM tai irgi tokiu geruliu skelbimu pilna doh.gif
Dabar basuciu ziurineju mazajai
Puikios būklės, truput dėvėti Crocs, dydis 6 C 7, tinka 25/26. Vidpadis-15 cm
Defektų nėra
Kaina 18EUR
doh.gif

drinks_cheers.gif ir kaina, o paskutiniu metai dažnai "puikios būklės" ir jei padori kaina, tai gausi nusklabta ir tinkama tik namie grūsts kai niekas nemato , anksčiau tikrai buvo geresnės kokybės ir kainos santykiu galima nusipirkti

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 17, 21:15)
O as vat ir mastau, kiek pirmokui svarbi kuprine, ypac, - ortopedine.
Bent jau dauguma tokius pyplius veza su automobiliu. Tai ne kazka lieka jam jos ir nesiotis g.gif Gal svarbiau geresne kuprine nuo vyresnes klases, kai ir knygu daugiau?
Tiesa, dar neturiu zalio supratimo, kiek knygu reikia pirmokui, bet jau greit zinosiu blush2.gif

mes turim tokią , visos gyrė nupirkau ir aš
user posted image
šiaip viskas su ja gerai,realiai gražesnė, patogi, bet sunkoka gy:oh , dabar net pasvėriau, ką parsinešus iš mokyklos, svoris 2800 g blink.gif doh.gif Penalas, vadovelis, pratybos,piešimo sąsiuvinis, pieštukai, flomasteriai, papke su 2 sasiuvinukais, perskaitytos 4 knygelės vidutinio svorio , o dar nesasi sumsutinių dėžutę, buteliuką su gėrimu .... Gėrio daug kuprinėj, nors gali pasilikti mokykloj, bet tamposi viską doh.gif
Ryte tėtukas nuveža, tik pareiti tenka pačiai smile.gif

QUOTE(Carlin @ 2015 04 17, 22:04)
o tai tamsta į mokyklą eis ar vaikas?  bigsmile.gif  lai vaikas renkasi, gal jam visai gražu bus biggrin.gif

galima gi gražiai ir patarti, aš džiaugiuosi kol kas (tfu tfu tfu) , kad nekyla ginčų ėl norų kuo rengtis, kuo autis, kokia kuprinė ar dar kas, viska stinka, ką turi, kas nupirkta , pasitariam ir įtikinu,kad gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 04 17, 22:15)
pasitariam ir įtikinu,kad gražu  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 17, 23:18)

o kaip gi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 04 17, 23:15)
galima gi gražiai ir patarti, aš džiaugiuosi kol kas (tfu tfu tfu) , kad nekyla ginčų ėl norų kuo rengtis, kuo autis, kokia kuprinė ar dar kas, viska stinka, ką turi, kas nupirkta , pasitariam ir įtikinu,kad gražu  biggrin.gif

teisingai thumbup.gif Man kol kas irgi pavyksta. idomu, kaip su mazaja..

______

labai parupo, kad palieka mokykloj kuprines turini... o namu darbu siais laikais nebuna? unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 balandžio 2015 - 22:26
QUOTE(lili* @ 2015 04 18, 00:15)
pasitariam ir įtikinu,kad gražu  biggrin.gif

Sioj vietoj ir as nesusilaikiau biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif

O kiek ji sveria tuscia? Nebus virs kilo? Kokiu raktiniu zodziu man tokios pasizvalgyti ax.gif ?
Jai pliusa dedu uz tai, kad nera dangcio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 04 17, 22:22)
o kaip gi kitaip  biggrin.gif

Pas mus jau atvirkščiai - pasitariam ir ji įtikina mane, kad negražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 04 17, 23:28)
Sioj vietoj ir as nesusilaikiau  biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

O kiek ji sveria tuscia? Nebus virs kilo? Kokiu raktiniu zodziu man tokios pasizvalgyti ax.gif ?
Jai pliusa dedu uz tai, kad nera dangcio drinks_cheers.gif

Tuščia apie 1 kg , neviršija kg, bent jau taip buvo rašoma gamintojo etiketėj, neturiu tikslių svarstyklių, tik su virtuvinių pagalba +/- primečiau .
Pabandykit paieškoti herlitz be.bag smile.gif
man irgi didelis pliusas ,kad ji be dangčio thumbup.gif tie užtrauktukai puikūs thumbup.gif Ir mano ne labai iš tvarkingųjų mergaitė, nesaugo ji labai savo daiktų doh.gif blush2.gif O kuprinės jokių dėvėjimo ženklų thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 17, 22:02)
Man landsendo tokios baisios, liudnos, purvinu spalvu ir tos potery negrazios. Ar as i senatve nieka nebenutuokiu. Nezinau kas bus kai reiks pypliui eit i moksa biggrin.gif

As landsendo pirkau pirmokui ryskiu spalvu, tik per kelis men parejo uztrauktukas... antrai klasei pirkom prismoj herlitz, patogesne, nes kieta, bet sugeba ir joje suglamzyt viska... tamposi visas knygas vien del to, kad daug namu darbu uzduoda. Kitiems metams pakeisiu senoj landendo uztrauktuka jauciu, gales rinktis kuria tampyt...
O sasiuviniai ar minkstoj, ar kietoj kaip is sh... istraukti buna, nes i dekla mokykloj ju nesudeda, is vakaro viskas dekle buna sudeta, o parvezus namo viskas ten kruvoj sumesta ir sumalta... nebutu bernas

Musu herlitz be.bag
Del jos kokybes priekaistu neturiu, tik smulkiu ibrezimu atsirado per metus ant piesinuko. Sveria apie kila tuscia, o landsend gal 300 gr kokiu, nes ji tik ant nugaros vos pastorinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 17 balandžio 2015 - 22:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 17, 23:26)
labai parupo, kad palieka mokykloj kuprines turini... o namu darbu siais laikais nebuna? unsure.gif  bigsmile.gif

na oficialiai pirmokams namų darbų nėra ir negali būti, bet dažnoj mokykloj tėveliams sutikus namų darbų užduoda, mes sutikom , kad namų darbų reikia. Vieni namų darbus atlieka pailgintoj grupėj, kiti nešasi namo, saviškei uždraudėm grupėj daryti,nes ten toks švelniai tariant bardakėlis , tai ką padaro, tą namie iš naujo tenka perrrašinėti ir mūsų mokytoja kas penktadienį pasakiusi atsiskaityti už perskaitytą knygutę/es , tai šiandien ir tempėsi tiek daug, nes gi dvi savaitės atostogų buvo.

QUOTE(roka @ 2015 04 17, 23:31)
Pas mus jau atvirkščiai - pasitariam ir ji įtikina mane, kad negražu lotuliukas.gif

jūsų vyresnė, ko gero ir pas msu taip bus po kelerių metų, kol galiu diplomatiškai madas diktuoju aš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2015 04 17, 23:33)
O sasiuviniai ar minkstoj, ar kietoj kaip is sh... istraukti buna, nes i dekla mokykloj ju nesudeda, is vakaro viskas dekle buna sudeta, o parvezus namo viskas ten kruvoj sumesta ir sumalta... nebutu bernas

čia ne tik pa sbernus taip deja ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 04 17, 23:38)
čia ne tik pa sbernus taip deja ... doh.gif

Maniskis po pailgintos paskubom dar kartais sugeba i kuprine basankes igrusti doh.gif
Beje siemet nebepirkom didelio penalo, svorio sutaupem... ir jam patogiau viska susimest i minksta vieno skyriaus penala, pirkom maza tipo dezute su uztrauktuku, o piestukai savoj dezutej
Atsakyti
I-II klasems pirkau McNeill dezute, svoris apie 900g - pasiteisino, nes viskas matosi kur kas sudeta, tikrai kokybiska;
III-IV herlitz be.bag irgi apie 950 g sveria - priekaistu nera, patogi, daili, kokybiska.
V klasei ziuresim BEBAG Herlitz BEAT XL arba BESTWAY GREEN FLOWER arba Ecco 4u.gif ziuresiu kuria issirinks, dar gal dakine galima paziureti koki modeli
man vistik norisi ortopedines - ir maniskei patinka ta nugara ortopedine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebriuk: 17 balandžio 2015 - 23:14