Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ievakata @ 2015 04 17, 20:40)
Merginos ar galit palyginti GAP USA ir GAP EU kokybe? Ar slkiriasi? Ir dar klausimas, jei prikrauni krepsi uz 50 eur, atsisiunti ir paskui grazini dali, tai uz iuntima kaip ir nereikia moketi?

kokybė lygtai ir panaši

grąžinimas yra nemokamas. Apsimoka prisikrauti už 50 eurų ir nemokamai atsisiųsti, o tada grąžinti kas netinka. Tik ilgokai pinigų reikia laukti..
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 04 17, 21:57)
atsakymas viršuje smile.gif potery, landsend dar  ax.gif

Man landsendo tokios baisios, liudnos, purvinu spalvu ir tos potery negrazios. Ar as i senatve nieka nebenutuokiu. Nezinau kas bus kai reiks pypliui eit i moksa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 17, 21:55)
O kokios kuprines sveria maziau nei 700 g? Sita kur uz 69 eur ziurejau rodos 1060 g. Herlitzo akmenines. Tikrai lengvos yra kitajozines biggrin.gif

pernai ieškojau kuprinės, neradau nė vienos pakietintos, kuri svertų mažiau nei 850 g. Maniškė išsirinko Herlitz BeBag. Tik jos šiaip vyresniems skirtos, tai mažesnio ūgio pirmokams šiek tiek per didelės būtų. Dar Ecco kuprinės patiko, jaučiu kokiai ketviratai-penktai klasei tokią pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 17, 21:02)
Man landsendo tokios baisios, liudnos, purvinu spalvu ir tos potery negrazios. Ar as i senatve nieka nebenutuokiu. Nezinau kas bus kai reiks pypliui eit i moksa biggrin.gif

o tai tamsta į mokyklą eis ar vaikas? bigsmile.gif lai vaikas renkasi, gal jam visai gražu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 17, 20:55)
O kokios kuprines sveria maziau nei 700 g? Sita kur uz 69 eur ziurejau rodos 1060 g. Herlitzo akmenines. Tikrai lengvos yra kitajozines biggrin.gif

Ecco mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 17, 21:20)
Patikėkit, svoris labai didelis... Nebent pateksit į tokią mokyklą, kur vadovėlius laikysite klasėje ir vaikams nereikės nešiotis.

nzn- maniske truksta svorio zenkliai - ir tai kuprine nevirsija leistino - nors nesiojasi viska g.gif

QUOTE(JMD @ 2015 04 17, 21:55)
Herlitzo akmenines.

nu kad ne - turim - sveria 850gr - sver, nevirsijo su visom knygom schmoll.gif
Atsakyti
Sekmadieni zadu pirkti is coconcenter
Vilniuje 4u.gif
Gal noretu kas prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 04 17, 22:04)
o tai tamsta į mokyklą eis ar vaikas?  bigsmile.gif  lai vaikas renkasi, gal jam visai gražu bus biggrin.gif

Bus tragedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 04 17, 20:25)
Aš prisiskaičiau apie didelius nešiojamus svorius, tai nupirkau už vaiką didesnę doh.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 17, 20:53)
Dabar antroj pirkau Herlitz, po sverimo atsinese lapeli, kad per sunki vaikui kuprine.  doh.gif

Mūsų irgi Herlitz, dabar įdomumo dėlei pasvėriau su penktadienio knygomis ir sąsiuviniais svoris, net pačiai sunku patikėt, 2520g doh.gif Ir penktadieniais mes nešamės mažiausiai knygų.
Penktokės kuprinės svoris 3750g doh.gif Kuprinė iš tekstilės, be jokių ortopedinių priedų, tad grynasis kuprinės svoris kokie 300gr.
Atsakyti
Merginos, help, kur rasti lego frozen
http://www.windeln.d...-eispalast.html
padoria kaina, noretusi maziau nei 40 eur ax.gif
galvos skausmas artejantis 5 dukrytes gimtadienis, uzsiprase seneliu svieciancio ponio ir lego frozen, bet surasti kur pirkti turiu as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 17, 22:53)
Maniske pirmoj klasej is Potery nesiojo, jos truputi virs 600gr. Svere atsimenu higienistai, tai nevirsijo normos su knygom. Ir tokiu, patekusiu i normas buvo tik keletas klasej. Dabar antroj pirkau Herlitz, po sverimo atsinese lapeli, kad per sunki vaikui kuprine.  doh.gif

As asmeniskai noreciau Herlitz, Belmil ar Ars una tos dezutes, jos sveria apie 1000gr. Nera man jos grazios, bet mano pana nera is tvarkinguju, minkstoj kuprinej viskas bus sugrusta belekaip ir suglamzyta. O ta dezute kazkiek apsaugo knygu/sasiuviniu kampus nuo glamzymosi. Tik ta kur man grazi, sveria virs kilo doh.gif O Herlitz buna uzgrusti prekybcentriai (Prismoj, maxej tikrai maciau) buna joms dideliu akciju, tai kaip visi uzsiperka, tai beveik esu garantuota, kad klaseje vienodu buna ne viena. O zioplas pirmokas blush2.gif gali pareiti ir ne su savo. Ir jei pirkciau Herlitz, tai laukciau ir as nuolaidu ax.gif Net officeday rugpjuti joms buvo 30% nuolaida, lyg ir Belmil.

Man Kaune PC ''Molas'' vienoj rankiniu pardeje siule sia
/1/]My Webpage
tuo metu ji dar 25eurai kainavo. Sako pardaveja, lengva, ryski, pigi kaip tik pirmokui trinti. O man ji atrodo pigi, nepatvari, neortopedine, niekam tikusi ir pan blush2.gif
Ir tiesiog esu pasimetusi paieskose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 04 17, 22:59)
As asmeniskai noreciau Herlitz, Belmil ar Ars una tos dezutes, jos sveria apie 1000gr.

herlitz smart sveria 850 gr - belmil sunkesnes unsure.gif
Atsakyti