QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 17, 22:53)
Maniske pirmoj klasej is Potery nesiojo, jos truputi virs 600gr. Svere atsimenu higienistai, tai nevirsijo normos su knygom. Ir tokiu, patekusiu i normas buvo tik keletas klasej. Dabar antroj pirkau Herlitz, po sverimo atsinese lapeli, kad per sunki vaikui kuprine.
As asmeniskai noreciau Herlitz, Belmil ar Ars una tos dezutes, jos sveria apie 1000gr. Nera man jos grazios, bet mano pana nera is tvarkinguju, minkstoj kuprinej viskas bus sugrusta belekaip ir suglamzyta. O ta dezute kazkiek apsaugo knygu/sasiuviniu kampus nuo glamzymosi. Tik ta kur man grazi, sveria virs kilo
O Herlitz buna uzgrusti prekybcentriai (Prismoj, maxej tikrai maciau) buna joms dideliu akciju, tai kaip visi uzsiperka, tai beveik esu garantuota, kad klaseje vienodu buna ne viena. O zioplas pirmokas
gali pareiti ir ne su savo. Ir jei pirkciau Herlitz, tai laukciau ir as nuolaidu
Net officeday rugpjuti joms buvo 30% nuolaida, lyg ir Belmil.
Man Kaune PC ''Molas'' vienoj rankiniu pardeje siule sia
/1/]My Webpage
tuo metu ji dar 25eurai kainavo. Sako pardaveja, lengva, ryski, pigi kaip tik pirmokui trinti. O man ji atrodo pigi, nepatvari, neortopedine, niekam tikusi ir pan
Ir tiesiog esu pasimetusi paieskose