QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 23, 11:47)
Lyginant su skystu azotu, tai visiškai nešaldo , vos vos dilgčiojimas buvo juntamas. Pats efektyviausias būdas, tai šaldyti skystu azotu, tik kad skauda labai, ir matyt man blogai padarė, nes po 3 mėn. vėl ataugo. Jeigu rusiškas tas tirpalas nepadėjo, Wartner tikrai nepadės
Man tokioj pačioj vietoj už tai ugniažole patepu, pamirštu, rankas sušlapinu ir gal dėl to nieks nenyksta. O skystu azotu irgi teko naikinti lb seniai, skauda, bet iškenčiama, irgi ataugo, toks jau tas brudas karpos, užpuola, kai imunitetas susilpnėja, o paskui va išsinaikinti reik pastangų
QUOTE(Tahoe @ 2015 04 23, 11:59)
As buvau parsisiuntusi Scholl skystą azotą, vyras naudojo, nulis rezultatų
Nu gaila, kad šie specialūs preparatai neveikia.
Prieš kokia 15m buvo prekyboj pleistriukai karpom naikint. Užklijuoji, o ten jau veikia vaistai, gaila dbr nėra tokių, o tikrai buvo veiksmingi.
Papildyta:
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 23, 12:43)
Man ten darė, bet matyt per mažai degino, nes šaknis liko ir kažkur po 3 mėn ataugo, be to tikrai labai skauda
Dar kažkas minėjo liaudišką būdą su bulvę, bet aš taip ir neišbandžiau, kopijuoju iš kitos temos:
reikia zalia bulve perpjauti pusiau ir su viena pusele zalios bulves patrinti karpa, po to sudejus abi puses perristi juodu siulu ir pakasti po palasu.pagalvojau,kad per galva negausiu,jei pameginsiu ir tikrai blogiau nuo to nebus.bet as perrisusi bulve siulu tiesiog ismeciau pro langa ir ka jus manot, po kokio menesio ziuriu, karpos nei kvapo
Dar kažkas minėjo liaudišką būdą su bulvę, bet aš taip ir neišbandžiau, kopijuoju iš kitos temos:
reikia zalia bulve perpjauti pusiau ir su viena pusele zalios bulves patrinti karpa, po to sudejus abi puses perristi juodu siulu ir pakasti po palasu.pagalvojau,kad per galva negausiu,jei pameginsiu ir tikrai blogiau nuo to nebus.bet as perrisusi bulve siulu tiesiog ismeciau pro langa ir ka jus manot, po kokio menesio ziuriu, karpos nei kvapo
gal sutapimas.