Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 23, 11:47)
Lyginant su skystu azotu, tai visiškai nešaldo  biggrin.gif , vos vos dilgčiojimas buvo juntamas. Pats efektyviausias būdas, tai šaldyti skystu azotu, tik kad skauda labai, ir matyt man blogai padarė, nes po 3 mėn. vėl ataugo. Jeigu rusiškas tas tirpalas nepadėjo, Wartner tikrai nepadės  4u.gif

Man tokioj pačioj vietoj smile.gif už tai ugniažole patepu, pamirštu, rankas sušlapinu ir gal dėl to nieks nenyksta. O skystu azotu irgi teko naikinti lb seniai, skauda, bet iškenčiama, irgi ataugo, toks jau tas brudas karpos, užpuola, kai imunitetas susilpnėja, o paskui va išsinaikinti reik pastangų smile.gif

QUOTE(Tahoe @ 2015 04 23, 11:59)
As buvau parsisiuntusi Scholl skystą azotą, vyras naudojo, nulis rezultatų  unsure.gif

Nu gaila, kad šie specialūs preparatai neveikia.

Prieš kokia 15m buvo prekyboj pleistriukai karpom naikint. Užklijuoji, o ten jau veikia vaistai, gaila dbr nėra tokių, o tikrai buvo veiksmingi.
Papildyta:
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 23, 12:43)
Man ten darė, bet matyt per mažai degino, nes šaknis liko ir kažkur po 3 mėn ataugo, be to tikrai labai skauda  biggrin.gif

Dar kažkas minėjo liaudišką būdą su bulvę, bet aš taip ir neišbandžiau, kopijuoju iš kitos temos:
reikia zalia bulve perpjauti pusiau ir su viena pusele zalios bulves patrinti karpa, po to sudejus abi puses perristi juodu siulu ir pakasti po palasu.pagalvojau,kad per galva negausiu,jei pameginsiu ir tikrai blogiau nuo to nebus.bet as perrisusi bulve siulu tiesiog ismeciau pro langa ir ka jus manot, po kokio menesio ziuriu, karpos nei kvapo

biggrin.gif gal sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 04 23, 12:28)
manau ir everything5pound reikia rinkti smile.gif))

Prisijungčiau su 2 prekytėm:)

Atsakyti
Gal yra renkanciu GAP kaune?
Prisijungciau wink.gif
Atsakyti
Jau tikrai buvo kažkada kalbėta, bet kai nereikėjo, tai ir neįsiddėmėjau blush2.gif
kur pigiausiai ir daugmaž normaliai galima fotoalbumą pasidaryt
Atsakyti
Gal kamnors reik kazko is Hollister? Nuo 50Eur nemokamas siuntimas. Truksta 36Eur ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kur matet, tokiu ar panasiu batuku berniukams, labai labai ieskau:
IESKAU tokiu, arba labai panasiu Zara baby mokasinu, 22 dydzio.
user posted image
Atsakyti
Gal kas bandėte pirkti Tesco rūbus šiandien ar vakar? Niekaip nepavyksta susimokėti doh.gif Viskas lyg gerai, išmeta lentelę, kur reik įvesti kodą iš telefono, nu bet žinutės niekaip nesulaukiu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 23, 14:48)
Mergaites, gal kur matet, tokiu ar panasiu batuku berniukams, labai labai ieskau:
IESKAU tokiu, arba labai panasiu Zara baby mokasinu, 22 dydzio.
user posted image

Minnetonka mokasinai kone 1:1, esu pirkus tokius savo vaikui. apie 14 usd kainavo

dar labai rekomenduociau vaikam Sperry top Sider mokasinus. Nerealaus lengvumo, minkstumo ir lankstumo ir grazumo, kaip zaisliukai tie batukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 balandžio 2015 - 13:58
QUOTE(JMD @ 2015 04 23, 13:51)
Minnetonka mokasinai kone 1:1, esu pirkus tokius savo vaikui. apie 14 usd kainavo

Einu ieskoti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2015 04 23, 13:58)

Nera smelines spalvos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 23 balandžio 2015 - 14:01
QUOTE(D'esire @ 2015 04 23, 15:01)
Papildyta:

Nera smelines spalvos doh.gif  verysad.gif

o cia?
https://www.moccasinsales.com/

Atsakyti
Ar jums www.lessthan10pounds.com nestringa? Kokia 20 min bandau ir niekaip neina normaliai vartyt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 23, 14:03)

Tas pats. Matyt seis metais tos spalvos nera. Kai ir tie kur ikeliaiu zaros, tai senesnes kolekcijos, o seis metasi jie melynos spalvis doh.gif
Atsakyti