Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, kas ieškojote kuprinių. Prismoje mačiau reklamą, šiuo metu 35proc nuolaida. Bent jau pernai prieš rugsėjį ten buvo labai didelis Herlitz pasirinkimas palankiomis kainomis. Nežinau, koks pasirinkimas dabar, nežiūrėjau nes neaktualu, bet gal kam pravers informacija.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 04 23, 11:34)
Windeln.de  pavarė  doh.gif  gavau ne pilną siuntinį, 3 prekės mažesnė įdėtos, o auto kėdutės nėra  g.gif 
ką daryyyttt???  laukti gal atkirai atsiųs ar rašyti?
įdomu angliškai galima rašyti g.gif

Jus patikrinkite e-mail'a kuriame jie raso, kad prekes issiustos, ten yra nuoroda i dhl psl. su Jusu siuntiniais, pvz. as ten pamaciau kad mano 2 prekes keliauja atskirai - mazesne jau kazkur LT yra, o didesne dar pakeliui.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 23, 10:03)
Gal kas kovojate su karpomis? Kuris preparatas geresnis, gal naudojote?
Scholl: http://www.cocooncen...80ml/18644.html arba

Va šitą būtent išbandėm ir nieko gero. Irgi giluminėms pėdų karpoms. MB sakė, kad labai gerai padeda actas - reikia į duonos gabaliuką pamirkyti ir užklijuoti pleistru (ar kuo kitu užrišti) ant tos vietos prieš miegą Jeigu nelabai įsisenėjusi, galbūt padėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 23 balandžio 2015 - 11:14
ugniazole jeigu karpa giliai reikia dazniau patept-mano vaikas turejo gilumine karpa isnaikinom bet tik tept dazniau reikia ax.gif o skystas azotas nieko nepadejo schmoll.gif gal tos karpos skirtingos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 balandžio 2015 - 11:10
QUOTE(Tahoe @ 2015 04 23, 11:08)
Va šitą būtent išbandėm ir nieko gero. Irgi giluminėms pėdų karpoms. MB sakė, kad labai gerai padeda actas - reikia į duonos gabaliuką pamirkyti ir užklijuoti pleistru (ar kuo kitu užrišti) ant tos vietos prieš miegą Jeigu nelabai įsisenėjusi, galbūt padėtų.

as su actu irgi zaidziau, ilgokai uztrunka, taciau rezultatas teigiamas (bent jau man buvo). ausu krapstuku pamirkai ir palaikai kelias minutes ir taip 3-5 kartus dienoje, jei nori greitesnio rezultato. jo veikimo principas - actas atskiria karpa nuo odos, nudegina ta vieta, kur susiliecia su oda, kol pasiekia sakni ir issirauna, na kad karpa nebesimaitintu oda. lieka duobute, kuri veliau uzsitraukia.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2015 04 23, 11:37)
Teisingai, galioja ir sale prekems  4u.gif
Susidejus prekiu uz 50 euru - nemokamas siuntimas ir po to dar nuolaida pritaikys  thumbup.gif

Kažin ar iki nuolaidos 50 eur turi būt, ar po nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 23, 11:23)
Kažin ar iki nuolaidos 50 eur turi būt, ar po nuolaidos?

Jei trūksta iki nuolaidos ir esate iš Vilniaus, galėčiau ir norėčiau prisijungt smile.gif
Atsakyti
hello visoms, gal kas renka bonprix.de? ar jau isvaziavo traukinys?

Zadu iki savaitgalio uzsakyti ASDA GROCERIES, jei kam reikia ko rasykite smile.gif

manau ir everything5pound reikia rinkti smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blacksunflower: 23 balandžio 2015 - 11:31
Na, damos, isradinejat dviracius su tom priemonemis ir dar pinigelius laidot. Drauges nuejo i (dabar galvoju - http://www.vovlc.lt/ cia lyg g.gif ) ir pasinaikino, niekas nebeatauga.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 23, 12:05)
Jus patikrinkite e-mail'a kuriame jie raso, kad prekes issiustos, ten yra nuoroda i dhl psl. su Jusu siuntiniais, pvz. as ten pamaciau kad mano 2 prekes keliauja atskirai - mazesne jau kazkur LT yra, o didesne dar pakeliui.

ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif
jau radau kad ir man dvi siuntos doh.gif gali infarktą įvaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 23, 11:28)
Na, damos, isradinejat dviracius su tom priemonemis ir dar pinigelius laidot. Drauges nuejo i (dabar galvoju - http://www.vovlc.lt/ cia lyg g.gif ) ir pasinaikino, niekas nebeatauga.

Man ten darė, bet matyt per mažai degino, nes šaknis liko ir kažkur po 3 mėn ataugo, be to tikrai labai skauda biggrin.gif

Dar kažkas minėjo liaudišką būdą su bulvę, bet aš taip ir neišbandžiau, kopijuoju iš kitos temos:
reikia zalia bulve perpjauti pusiau ir su viena pusele zalios bulves patrinti karpa, po to sudejus abi puses perristi juodu siulu ir pakasti po palasu.pagalvojau,kad per galva negausiu,jei pameginsiu ir tikrai blogiau nuo to nebus.bet as perrisusi bulve siulu tiesiog ismeciau pro langa ir ka jus manot, po kokio menesio ziuriu, karpos nei kvapo
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 22, 14:27)
kadangi atsirado mano norima prekė, bandau surinkti http://lessthan10pounds.com/ krepšiuką
rinksiu, kad prekės gautųsi apie 7.90eur
Klaipėda, persiuntimas lp expressu
d.kvasnia@gmail.com
tema lessthan10pounds.com

gal dar kas nori jungtis smile.gif
Atsakyti