http://www.3s-sports.de/ užsakyta Lauksim paspirtukų atvykstant, ačiū kas prisijungė.
O kiek gap .EU kainuoja siuntimas? Kaip bodziukai kudikiams?
Niekada nepirkau.
Niekada nepirkau.
QUOTE(Asstule @ 2015 04 22, 21:35)
Uzteko ir vakare apsipirkti
As pries 2 dienas papirkau, nors dydziu buvo. Dabar tik isrankos arba xxxxxxs arba xxxxxxxl
QUOTE(JMD @ 2015 04 22, 22:06)
As pries 2 dienas papirkau, nors dydziu buvo. Dabar tik isrankos arba xxxxxxs arba xxxxxxxl
Man tinka dydziai Man XXXXXXS, vyrui - XXXXXXXXL, dukrytei - per viduri
QUOTE(rufalija @ 2015 04 22, 21:15)
Renku skubiai GAP iki nemokamo atsiuntimo. Vilnius, Vievis, Elektrenai. Galiu persiusti pastomaturufalija@gmail.com
Uzsakyta
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 21:34)
Jau praslavem ,uztat nieko ir nera Iki pietu buvo ohoho kiek visko Tik pikta, jog visada didesnem mergaitem superines kainos, o va bernams tai nebuna tiek.
nežinau, aš ir iki pietų žiūrėjau, nu nieko savo bernams neradau
mergiukai kas jungesi su salmiukais- jie LT, bet nepristatyti dar. kadangi siunta kazkodel velavo-tai nespejau gauti ir turejau isvykti ir siunta padalins mano drauge
bet dpd perspejau is anksto apie pakeista adresa..taciau kaip zadejo siandien nepristate
tiesiog noriu perspeti,kas viskas vyksta siek tiek sunku ne LT interneta gaudyt
bet dpd perspejau is anksto apie pakeista adresa..taciau kaip zadejo siandien nepristate
tiesiog noriu perspeti,kas viskas vyksta siek tiek sunku ne LT interneta gaudyt
QUOTE(keistuole @ 2015 04 22, 22:19)
nežinau, aš ir iki pietų žiūrėjau, nu nieko savo bernams neradau
as savo bernam siais metais irgi nieko GAP'e nerandu, praeitais metais grazesni rubeliai buvo
Mergaites, pasidalinkit patirtimi, kurios perkate is sportdirect. Darydamos uzsakyma kiek mazdaug mergaiciu ir su kokiais krepseliais priimate? Nes as dabar deliojuosi uzsakymus ir man kaina gan stipriai isauga
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 22, 22:45)
as savo bernam siais metais irgi nieko GAP'e nerandu, praeitais metais grazesni rubeliai buvo
aš didesniems žiūriu, tai baisūs rūbai ir baisios kainos
QUOTE(lola.lola @ 2015 04 21, 15:43)
Aciu, radau JAV amazone uz 30 $. Bet LT vakar radau deveta ir nusipirkau. Bet...netiko musu kedems. Musu kedziu atlosai vientisi, be tarpu ir platus, tai dirzai neuzsisege, pritruko ilgio. Gerai, kad pardaveja geranoriskai prieme preke atgal. O siaip tikrai labai faina kedute
Nedaskaiciau temos iki galo, gal jau rode, bet netycia uzmaciau akcijine gal dar kam pravers: Kedute