Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

http://www.3s-sports.de/ užsakyta thumbup.gif Lauksim paspirtukų atvykstant, ačiū kas prisijungė.
Atsakyti
O kiek gap .EU kainuoja siuntimas? Kaip bodziukai kudikiams?
Niekada nepirkau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 04 22, 21:35)
Uzteko ir vakare apsipirkti  biggrin.gif  thumbup.gif

As pries 2 dienas papirkau, nors dydziu buvo. Dabar tik isrankos arba xxxxxxs arba xxxxxxxl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 22, 22:06)
As pries 2 dienas papirkau, nors dydziu buvo. Dabar tik isrankos arba xxxxxxs arba xxxxxxxl  biggrin.gif

Man tinka dydziai biggrin.gif Man XXXXXXS, vyrui - XXXXXXXXL, dukrytei - per viduri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2015 04 22, 21:15)
Renku skubiai GAP iki nemokamo atsiuntimo. Vilnius, Vievis, Elektrenai. Galiu persiusti pastomaturufalija@gmail.com

Uzsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 21:34)
Jau praslavem ,uztat nieko ir nera  biggrin.gif Iki pietu buvo ohoho kiek visko  thumbup.gif  Tik pikta, jog visada didesnem mergaitem superines kainos, o va bernams tai nebuna tiek.

nežinau, aš ir iki pietų žiūrėjau, nu nieko savo bernams neradau unsure.gif
Atsakyti
Gal dar kas Gap pirksit, viena maza daikciuka gal galetumet paimti man blush2.gif

Labai noreciau prisijungti.

Geriausia butu Kaunas arba Vilnius
Atsakyti
mergiukai kas jungesi su salmiukais- jie LT, bet nepristatyti dar. kadangi siunta kazkodel velavo-tai nespejau gauti ir turejau isvykti ir siunta padalins mano drauge 4u.gif
bet dpd perspejau is anksto apie pakeista adresa..taciau kaip zadejo siandien nepristate 4u.gif
tiesiog noriu perspeti,kas viskas vyksta 4u.gif siek tiek sunku ne LT interneta gaudyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 22, 22:19)
nežinau, aš ir iki pietų žiūrėjau, nu nieko savo bernams neradau  unsure.gif

as savo bernam siais metais irgi nieko GAP'e nerandu, praeitais metais grazesni rubeliai buvo unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit patirtimi, kurios perkate is sportdirect. Darydamos uzsakyma kiek mazdaug mergaiciu ir su kokiais krepseliais priimate? Nes as dabar deliojuosi uzsakymus ir man kaina gan stipriai isauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 22, 22:45)
as savo bernam siais metais irgi nieko GAP'e nerandu, praeitais metais grazesni rubeliai buvo  unsure.gif

drinks_cheers.gif
aš didesniems žiūriu, tai baisūs rūbai ir baisios kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 04 21, 15:43)
Aciu, radau JAV amazone uz 30 $. Bet LT vakar radau deveta ir nusipirkau. Bet...netiko musu kedems. Musu kedziu atlosai vientisi, be tarpu ir platus, tai dirzai neuzsisege, pritruko ilgio. Gerai, kad pardaveja geranoriskai prieme preke atgal. O siaip tikrai labai faina kedute  thumbup.gif

Nedaskaiciau temos iki galo, gal jau rode, bet netycia uzmaciau akcijine gal dar kam pravers: Kedute
Atsakyti