Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas priimtų su GAP vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 04 22, 18:27)
Laba,
Sakykit, kuriam žingsnį GAP reikia įvesti nuolaidos kodą  ax.gif  Jau 10 kartų gal žiūrėjau, ir nematau,  doh.gif  Nesuprantu ant akių užkrito gal  doh.gif

Nu *****, atsiprašau, tame pačiame puslapyje dviem žinutėmis aukščiau viskas parašyta...
Atsakyti
Ką jūs tam GAPe perkat taip, nieko nerandu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 17:07)
Ar kas nors pirkote siandien Gap su Mylimiausia kortele ir Tele 2 tinklu? Nu niekaip nepavyksta puse dienos apmoketi, neatsiuncia sms security kodo. Pries pora menesiu taip buvo Tele 2 uzstriges, tai tik vidurnakti atsoko, negi vel tas pats!?

Ta pati problema buvo. Skambinau i Seb'a kazkokia apsauga nueme parai ir leido apmoketi be to kodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 04 22, 18:20)
Kiekvienas pagal savo skonį renkasi  biggrin.gif Niekam neperšu savo pasirinikimo  biggrin.gif O kodėl pradėjot abejoti?

Vat kad tas vaikas man ten atrode toks prispaustas, rankytes i virsu iskeltos, nu net nzn ar labai patogu ilgoms kelionems nutu g.gif
Atsakyti
Gal kas nori prisijungti Kaune prie Gap, nemokamo siuntimo? rasykit i kristuke@gmail.com
Atsakyti
Renku skubiai GAP iki nemokamo atsiuntimo. Vilnius, Vievis, Elektrenai. Galiu persiusti pastomaturufalija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 22, 20:43)
Ta pati problema buvo. Skambinau i Seb'a kazkokia apsauga nueme parai ir leido apmoketi be to kodo.  4u.gif

Man dar sunku patiketi, bet su kita narsykle praejo! Su Mozila neejo, o su Explorer iskart apmokejau. As pirma kart ir i tele 2 skambinau ,ir i banka, bet nepasiule man apsaugos rupkes nuimti, tik nustatyti, jog i el.pasta kodas ateitu, bet po keliu val jis isigaliotu. Bet jei narsykles pakeitus pavyko, tai kaip ir Gap'o beda? Baisiai nervina, kai negali nusipirkti, ko taip uzsigeidi. smile.gif
Atsakyti
Matau mergaites apie kedutes diskutuojat. Daug matavomes, pradzio norejom Tobi maxicosi, poto Cybex ar kaip (kur kaip su staliuku), o finale pirkom Britax Evolva. Vaikas auks, ziema su striukem pustesnem ir t.t. Ir pirma turejom Britax (nuo 0 iki 18).
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 22, 20:42)
Ką jūs tam GAPe perkat taip, nieko nerandu  lens.gif

Jau praslavem ,uztat nieko ir nera biggrin.gif Iki pietu buvo ohoho kiek visko thumbup.gif Tik pikta, jog visada didesnem mergaitem superines kainos, o va bernams tai nebuna tiek.
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 21:34)
Jau praslavem ,uztat nieko ir nera  biggrin.gif Iki pietu buvo ohoho kiek visko  thumbup.gif 

Uzteko ir vakare apsipirkti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 20:29)
Man dar sunku patiketi, bet su kita narsykle praejo! Su Mozila neejo, o su Explorer iskart apmokejau. As pirma kart ir i tele 2 skambinau ,ir i banka, bet nepasiule man apsaugos rupkes nuimti, tik nustatyti, jog i el.pasta kodas ateitu, bet po keliu val jis isigaliotu. Bet jei narsykles pakeitus pavyko, tai kaip ir Gap'o beda? Baisiai nervina, kai negali nusipirkti, ko taip uzsigeidi. smile.gif

Man ji irgi aiskino, kad po pakeitimo kodas ateis i el. pasta, bet bandant apmoketi issoko tas langelis ir is karto dingo, ir gap atsiunte uzsakymo patvirtinima. Man pasake, kad isigalios poros min. begyje biggrin.gif. As google chrome naudojau, kitos narsykles net minties nekilo isbandyti smile.gif
Atsakyti