QUOTE(Radmile @ 2015 04 22, 18:27)
Laba,
Sakykit, kuriam žingsnį GAP reikia įvesti nuolaidos kodą Jau 10 kartų gal žiūrėjau, ir nematau, Nesuprantu ant akių užkrito gal
Sakykit, kuriam žingsnį GAP reikia įvesti nuolaidos kodą Jau 10 kartų gal žiūrėjau, ir nematau, Nesuprantu ant akių užkrito gal
Nu *****, atsiprašau, tame pačiame puslapyje dviem žinutėmis aukščiau viskas parašyta...
Ką jūs tam GAPe perkat taip, nieko nerandu
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 17:07)
Ar kas nors pirkote siandien Gap su Mylimiausia kortele ir Tele 2 tinklu? Nu niekaip nepavyksta puse dienos apmoketi, neatsiuncia sms security kodo. Pries pora menesiu taip buvo Tele 2 uzstriges, tai tik vidurnakti atsoko, negi vel tas pats!?
Ta pati problema buvo. Skambinau i Seb'a kazkokia apsauga nueme parai ir leido apmoketi be to kodo.
QUOTE(irisas @ 2015 04 22, 18:20)
Kiekvienas pagal savo skonį renkasi Niekam neperšu savo pasirinikimo O kodėl pradėjot abejoti?
Vat kad tas vaikas man ten atrode toks prispaustas, rankytes i virsu iskeltos, nu net nzn ar labai patogu ilgoms kelionems nutu
Gal kas nori prisijungti Kaune prie Gap, nemokamo siuntimo? rasykit i kristuke@gmail.com
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 22, 20:43)
Ta pati problema buvo. Skambinau i Seb'a kazkokia apsauga nueme parai ir leido apmoketi be to kodo.
Man dar sunku patiketi, bet su kita narsykle praejo! Su Mozila neejo, o su Explorer iskart apmokejau. As pirma kart ir i tele 2 skambinau ,ir i banka, bet nepasiule man apsaugos rupkes nuimti, tik nustatyti, jog i el.pasta kodas ateitu, bet po keliu val jis isigaliotu. Bet jei narsykles pakeitus pavyko, tai kaip ir Gap'o beda? Baisiai nervina, kai negali nusipirkti, ko taip uzsigeidi.
QUOTE(keistuole @ 2015 04 22, 20:42)
Ką jūs tam GAPe perkat taip, nieko nerandu
Jau praslavem ,uztat nieko ir nera Iki pietu buvo ohoho kiek visko Tik pikta, jog visada didesnem mergaitem superines kainos, o va bernams tai nebuna tiek.
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 21:34)
Jau praslavem ,uztat nieko ir nera Iki pietu buvo ohoho kiek visko
Uzteko ir vakare apsipirkti
QUOTE(paurelija @ 2015 04 22, 20:29)
Man dar sunku patiketi, bet su kita narsykle praejo! Su Mozila neejo, o su Explorer iskart apmokejau. As pirma kart ir i tele 2 skambinau ,ir i banka, bet nepasiule man apsaugos rupkes nuimti, tik nustatyti, jog i el.pasta kodas ateitu, bet po keliu val jis isigaliotu. Bet jei narsykles pakeitus pavyko, tai kaip ir Gap'o beda? Baisiai nervina, kai negali nusipirkti, ko taip uzsigeidi.
Man ji irgi aiskino, kad po pakeitimo kodas ateis i el. pasta, bet bandant apmoketi issoko tas langelis ir is karto dingo, ir gap atsiunte uzsakymo patvirtinima. Man pasake, kad isigalios poros min. begyje . As google chrome naudojau, kitos narsykles net minties nekilo isbandyti