Gal kas is vilnieciu pirks HM? prireike vieno dzemperiuko
UK ar DE nesvarbu
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 22, 14:14)
Gal neuždėjot varnelės, kad sutinkat su pirkimo sąlygom?
Buvau uzdejus,pagaliau issiaiskinau-per mazai pinigeliu saskaitoj buvo,nors ir buvo 10 euru daugiau ,nei pirkimo suma,bet matyt nuskaite uz konvertavima I svarus Dameciau truputi pinigeliu ir viskas pavyko..
QUOTE(bellateja @ 2015 04 22, 15:12)
mergaitės, kur tą LOVEGAP įrašyt
Ten jau kai uzregistruojat kortele ,einat zemiau ir yra langelis Promokode ar pan.
kadangi atsirado mano norima prekė, bandau surinkti http://lessthan10pounds.com/ krepšiuką
rinksiu, kad prekės gautųsi apie 7.90eur
Klaipėda, persiuntimas lp expressu
d.kvasnia@gmail.com
tema lessthan10pounds.com
rinksiu, kad prekės gautųsi apie 7.90eur
Klaipėda, persiuntimas lp expressu
d.kvasnia@gmail.com
tema lessthan10pounds.com
QUOTE(blacksunflower @ 2015 04 22, 10:29)
Sveikutes;) ar renka kas bonprix.de vilniuje;) prisijungciau
Ar radai, kas Vilniuje daro bonprix?
Gal kas Klaipėdoje rinks GAP?
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 22, 17:02)
Ar radai, kas Vilniuje daro bonprix?
Ne, galiu parinkti jeigu susirinktu kompanija. kaip upratau reikia nuomuotis de adresa?
QUOTE(blacksunflower @ 2015 04 22, 17:21)
Ne, galiu parinkti jeigu susirinktu kompanija. kaip upratau reikia nuomuotis de adresa?
taip as parasiau del adreso bet kol kas tylu
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 21, 22:52)
Turiu šitą, labai smirdi, bent jau man , jau tada arbatmedis geriau, arba tas tepaliukas kur rodžiau
uztat ilgiau veiksmingas Bet jei rimtai - as ant tu apyrankiu po lasiuka uzlasinu vieno, kito - jei baisiai daug uodu ner - tai gerai, o jei daug - kvapas nebesvarbu, svarbu jie nekapoja
Renku MATALANA iki nemokamo UK siuntimo (50 svaru) - mergina paskendo maudymuke , gal kas nori (10-11 yrs dydis):
Gal Kaune iš sportdirect renkat užsakymą?
Merginos, o kur galima issinuomoti de adresa? surinkau krepsiuka is amazon.de ir ziuriu, kad shipas i LT net 15 eur
QUOTE(zeneta @ 2015 04 22, 17:24)
taip as parasiau del adreso bet kol kas tylu
Juk rase gretuxxx, kad sia savaite ne LT bus ir pasto netikrins.
QUOTE(me2za @ 2015 04 22, 14:27)
Kai atėjo laikas aš irgi dairiausi 9-36 kg, sakiau ilgai užteks, bet parduotuvėse kiek matavomės, tai mano smulki kūdena įkrisdavo į kėdę, akivaizdžiai per didelė jai buvo 9-18 kg buvo tip top, bet tikrai neilgai būt užtekę, tad pirkom tarpinį variantą 9-27 (o gal 9-25 kg ) MILLI berods turim
Na, man labai aktualus ir svarbiausias kriterijus saugumas, todėl ir kėdes rinkausi i pačių saugiausių Su axiss vežioju ir bijau Suprantu, kad ir pati geriausia kėdė negali nuo visko apsaugoti, bet bet mano nervai ramesni,kai žinau,kad kėdė saugiausia Atsiprašau, nenoriu kritikuot, bet visokio plauko neaiškias kėdes nepirkčiau O Cybex kėdutės tikrai nėra labai didelės, jos dar su staliuku vaiką užfiksuoja, bet kita vertus, jeigu vaikas smulkutis, dar galima ir 0-13 juk pavežiot, kol tuos 13 kg pririnks