Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 22, 12:37)
Tai kad kažką gal ne taip žiūrit g.gif Pirkau už maždaug 36€, svarais gavosi apie 26 smile.gif

QUOTE(JMD @ 2015 04 22, 12:40)
negali taip but. pirkau uz 61,75 eur, gavau saskaita 44,86 GBP. tai galima sakyt kursas toks pabozeskas dar  g.gif

turbūt supratau, ką ne taip žiūrėjau - žiūrėjau kainą prie prekės po konvertavimo, o nuolaidą gi numinusavo tik apačioje doh.gif
ačiū visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 04 22, 11:11)
Mes maxi cosI Tobi Lietuvoje uz pilna kaina pirkom, nesprazioplinom mytoys akcija joms... doh.gif
Kedutes puikios, labai patenkinti  mirksiukas.gif

o gal atsimenate kokia ta kaina gera buvo mytoys - ieškau ir aš maxi cosi tobi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 04 22, 12:51)
Mergaites,padekit,ka ne taip darau..Pirmakart uzsakineju is GAP,viska suvedziau ir jau visiskai paskutiniam zingsnyje reik paspausti Confirm and pay,ir man nieko po to nevyksta... g.gif Jau spaudziau kelis kartus,bijau prisispaudyt.. unsure.gif Pagelbekit,gal zinot kame reikalas help.gif  help.gif

Gal neuždėjot varnelės, kad sutinkat su pirkimo sąlygom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 22, 10:06)
bigsmile.gif  įdomu kiek mokėjot, jei atsimenat  blush2.gif

Tada atmenu pirkom per akciją viršutiniams rūbams, tai striukė kainavo apie 45-50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 04 22, 13:40)
O jūs nenorit pirkti iškarto 9-36 kgkėdutę? 9-18 kg realiai neilgam užtenka, paskui reikės vėl dairytis naujos kėdės, tai išlaidos dvigubos smile.gif

Kai atėjo laikas aš irgi dairiausi 9-36 kg, sakiau ilgai užteks, bet parduotuvėse kiek matavomės, tai mano smulki kūdena įkrisdavo į kėdę, akivaizdžiai per didelė jai buvo doh.gif 9-18 kg buvo tip top, bet tikrai neilgai būt užtekę, tad pirkom tarpinį variantą 9-27 (o gal 9-25 kg g.gif ) mirksiukas.gif MILLI berods turim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 22 balandžio 2015 - 13:28
o man GAP-e kažkaip prašoka langelį, kad nuolaidos kodą įvesti g.gif g.gif
Atsakyti

GAP NEBESIUSKITE - jau surinkta 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, kur tą LOVEGAP įrašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 22, 14:04)
o gal atsimenate kokia ta kaina gera buvo mytoys - ieškau ir aš maxi cosi tobi  blush2.gif

Jeigu gerai pamenu 179eur+papildoma 20proc nuolaida davė kelias dienas viskam.
Aš kaip susiruošiau pirkti buvo katik ta nuolaida pasibaigus, tai iš pirktumo nusipirkom akropolyje biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žino. Pirkau prekę tukio adresu Pardavėjas siunčia per "Delivery service : Royal Mail 1st Class Signed For". Kaip pasiskaičiau turėtų pristatyti sekančią dieną nuo išsiuntimo, praėjo savaitė, bet tukio sistemoje dar nematau prekės. Kažkaip neramu darosi....
Atsakyti
Mergaites, padekit, is kokiu ten skyresiu Sportdirect yra limituotas prekiu pirkimo kiekis?
Atsakyti
QUOTE(bellateja @ 2015 04 22, 14:12)
mergaitės, kur tą LOVEGAP įrašyt g.gif

dašuto pačiai doh.gif
Atsakyti