Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(proksi @ 2015 04 17, 19:54)
Ne tu viena smile.gif as nebevaziuoju jau, kainos uzkeltos, jeigu kaina normali tai daiktas jau tragiskos bukles.

Tai, kai dar procenta uzdeda nemaza, tai ir kaina susidaro..
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 17, 20:15)
issiunciau mergaites jums laiskucius su apmokejimu del vokisko Bioleder-ir butu gerai, kad siandien pervestumete, nes rytoj noriu is everything5pounds daryti  mirksiukas.gif p.s. jeigu nespejote parasyti del balsamo, tai dar galite rasyti-pasirodo turesiu atliekamu  mirksiukas.gif

Apmokejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 17, 17:01)
Įdomu, kaip vilnietėms sekasi mamų mugė šiemet?  tongue.gif Mums kolkas kūdai, tolokai trenktis, matyt ne kiekvienas nuvažiuoja. Ir prekių kaskart vis daugėja, pirkėjui sunku besurast kažką, daug lieka nenupirkta manyčiau.

As buvau kaip pirkeja vakar, tai galiu pasakyt, kad pavydziu vilnietems ir erdviu patalpu, ir prekiu gausos. As per 3,5h nesugebejau apvaiksciot visko, nes jau lekt namo reikejo. Radau visko su kaupu - ir batu, ir rubu, ir zaislu. Aisku ir dar buciau radus, jei kas laiko butu daves. O del prekiu kainos ir kokybes tai nesibaigianti diskusija, gal tikrai kazkam Lindex devetas bodis tinka uz 6 eur, as praleidziu tokius daiktus nesinervuodama ir tiek ziniu. Zodziu man tos muges kazkas nerealaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 17, 19:00)

Nera jokiu %, kiek mamos pacios paraso - tiek ir mokat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 17, 19:08)
As buvau kaip pirkeja vakar, tai galiu pasakyt, kad pavydziu vilnietems ir erdviu patalpu, ir prekiu gausos. As per 3,5h nesugebejau apvaiksciot visko, nes jau lekt namo reikejo. Radau visko su kaupu - ir batu, ir rubu, ir zaislu. Aisku ir dar buciau radus, jei kas laiko butu daves. O del prekiu kainos ir kokybes tai nesibaigianti diskusija, gal tikrai kazkam Lindex devetas bodis tinka uz 6 eur, as praleidziu tokius daiktus nesinervuodama ir tiek ziniu. Zodziu man tos muges kazkas nerealaus  rolleyes.gif
Papildyta:
Nera jokiu %, kiek mamos pacios paraso - tiek ir mokat  mirksiukas.gif

Cia turbut apie tai, kad % mamu muge sau pasilieka nuo prekes kainos
Kainu tikrai toj mugej yra ivairiu, bet galima pasirinkt
As pati naujus, tik etiketes nuimtos, george bodikus po 1 eur ikainavau
Nusibodo namuose sandeliuot
Rudeni sukneliu is ali maciau po 25-35 lt
Tiesiog, kas neperka internete, gal joms ir tinka tokios prekes
Bet galima ju "nematyti"

Bet SM tai irgi tokiu geruliu skelbimu pilna doh.gif
Dabar basuciu ziurineju mazajai
Puikios būklės, truput dėvėti Crocs, dydis 6 C 7, tinka 25/26. Vidpadis-15 cm
Defektų nėra
Kaina 18EUR
doh.gif
As dar pagalvociau ar naujus uz tiek pirkt lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 17, 18:54)
as nebevaziuoju jau, kainos uzkeltos

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 17, 19:00)

Tą patį norėjau parašyti drinks_cheers.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 17, 19:08)
Nera jokiu %, kiek mamos pacios paraso - tiek ir mokat  mirksiukas.gif

Organizatoriai pasiima 25proc, tas turėta omenyje.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 17, 19:17)

Organizatoriai pasiima 25proc, tas turėta omenyje.

Nu taip taip, sita zinau, pati visose dalyvauju biggrin.gif, bet man vis tiek gerai ir kaip pirkejai, ir kaip dalyvei.
Atsakyti
Gera vakara,

Gal kas esat turejusios tokius ar panasius baciukus vasarai, kazin patogu g.gif Ir kur tokiu uz pigiau paieskot?

http://www.amazon.co.....ds=toms shoes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 17 balandžio 2015 - 19:39
Sveiki.is kur parsiusti sothys krema pigiau? Cocoone nera.
Atsakyti
čia kaip nusiteiksi Mamų mugei rolleyes.gif aš šian nulėkiau trumpam, kol vaikai pas močiutę buvo smile.gif per 30 min nupirkau geltoną striukytę mažiukei už 2 eur smile.gif suknytę už 2 eur smile.gif vyrensiukei naują suknelę už 3,5 eur smile.gif tikrai niekas nenuskalba smile.gif švarūs gražūs rūbeliai. dar norėjau daugiau suknelių, bet pamačiau,kad jom bus 50 % tai pamedžiosiu sekmadienį smile.gif
aišku ir stebuklingų kainų buvo rolleyes.gif bet būna ir tikrai gerų rūbelių, viskas nuo požiūrio priklauso smile.gif

patalpos superinės, nesistumdo niekas, erdvė thumbup.gif nemokamai nuveža autobusas/ parveža...nežinau kame reikia būti nepatenkintu dėl vietos...parkingas laisvas po pietų. ryte ant stogo vietos tikrai ras..man tai vieni pliusai...bet aš iš principo teigiamai žiūriu į Mugės idėją smile.gif Tai todėl man matyt viskas tik pliusai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 17 balandžio 2015 - 19:41
Merginos ar galit palyginti GAP USA ir GAP EU kokybe? Ar slkiriasi? Ir dar klausimas, jei prikrauni krepsi uz 50 eur, atsisiunti ir paskui grazini dali, tai uz iuntima kaip ir nereikia moketi?
Atsakyti
man atrodo Mamų mugės 25% labai sąžiningas %...juk viskas kainuoja... plius nereikia sm ar MM klausytis mamų priekiaštų kad 1 cm per trumpa ar per ilga rankovė biggrin.gif kad ne tik pigiai parduotum,bet dar nemokamai atsiųstum biggrin.gif kad gautas daiktas prie vaiko plaukų spalvos netinka biggrin.gif

ai..ir daug daug visko..man tai tikrai išsigelbėjimas Mamų mugė smile.gif daug labai parduodu nešiotų rūbelių/žaislų..tiek,kad reikia prisiruošti ir parinkti teisingas kainas smile.gif
Atsakyti
Gal kas patartu, is kur butu galima parsisiusti kuprine ortopedine pirmokui pigiau? Amazonej, ebay jau ziurejau. Is kur dar?
Atsakyti