Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 04 21, 13:56)
Ma irgi su citrinžole veiksmingi preaparatai, o jei jos neturiu arbatmedžio kvapas nors trumpam, bet atbaido drinks_cheers.gif 
Kaip tik užsakymą pasidariau, nes jau uodai pradeda pulti:
nuo uodų
Paprastu arbatmedžio aliejum atviras vietas paterliot veiksminga  ax.gif

Ačiū išsisaugojau nuorodą reiks užsisakyti
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 04 21, 20:17)
Kurį perkate gal nuorodą galėtumėte įmesti ax.gif

toki perku, ir arbatmedi to pacio gamintojo perku wink.gif :
citronella
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 04 20, 23:39)

Ryt zadu uzsakinet, jei vel busim ne maziau kaip 7, kad siuntimas po 2 eur vienai butu
Jei ne, tuomet palauksiu dar diena kita

http://www.sportsdirect.com/
Kaunas

krepsiukus i lina0612@gmail.com

Dar siandien laukiu prisijungianciu

18 dienos 1 dalis jau Poznane pasieke:)
3 dalys dar tik siandien iskeliavo
Atsakyti
Ar pirkdamos iš strawberrynet.com renkatės, kad supakuoti kaip dovaną ar čia nereik žiūrėti dėl muito? blush2.gif
Atsakyti
gal kas padėtų su mytoys 10 eurų nuoldos koduku pirmam kartui, niekur nerandu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(babija @ 2015 04 21, 21:21)
gal kas padėtų su mytoys 10 eurų nuoldos koduku pirmam kartui, niekur nerandu doh.gif

Radau 7, nebereik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2015 04 20, 22:33)
Nesulaukiau norinčių, tai neužsisakiau, vis dar laukiu  bigsmile.gif

Gal dar kas nori paspirtukų? Ar kokio kito gėrio iš http://www.3s-sports.de ? Planuočiau užsakyti savaitgalį. Vilnius. Yra galimybė pristatyti į Panevėžį jei neskubu.

uchhh, radau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2015 04 21, 21:35)
Papildyta:

Radau 7, nebereik 4u.gif

Man reikia smile.gif Kur radot?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 21, 20:24)
citronella

Ačiū bandysim
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 04 21, 20:07)
Man šiandien irgi atvežė, ant dėžės numerio vokiečiai neužrašė, o adresas mano be gatvės ir namo numerio, tiesiog neturim mes adreso biggrin.gif

nu kokie grybai tie vokiečiai doh.gif
aš jau pradedu bijoti kad nenugrybautų siuntinys, o dar žadu užsisakinėti kol nemokamai siunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2015 04 21, 18:09)
O nuo erkiu jis padeda?  blush2.gif

Praeitą vasarą eidama į mišką terliojaus, nepasigavau nė vienos. Bet mes pasiskiepiję, nebent Laimo ligą susigriebt galim ax.gif

QUOTE(Kriiste @ 2015 04 21, 20:24)
citronella

Turiu šitą, labai smirdi, bent jau man ax.gif , jau tada arbatmedis geriau, arba tas tepaliukas kur rodžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 21, 14:49)
apie pašto kurjerius man net bloga šnekėti..nežinau kiek skundų rašiau..niekad neskambina, lapelį atneša tik kitą dieną per pietus, tai realiai prekes atsiimu tik po dar vienos vienos

bet is ryto ar is vakaro atsiuncia sms zinute, kad laukti kurjerio tam tikru laiku. tai as paskambinu nurodytu telefonu, jei po 14val neatvaziuoja. nes dpd atveza tarp 9-10val, o lpexpress tarp 13-14val dazniausiai
Atsakyti
Mergaites, maciau kazkas rinko is unserekleineaphoteke.de. ar nepavelavau??? Prireike vaikui nuo persalimu.... Geriau Vilnius.
Atsakyti