Gal kontaktinius lesius kuri renkat pirkt ?😊
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 21, 12:56)
O nuo erkiu jis padeda?
Iš čia niekas nerenkat?
http://www.3s-sports.de/marke/micro/
http://www.3s-sports.de/marke/micro/
QUOTE(audradv @ 2015 04 21, 11:57)
O čia kaip mišinuką tokį reikia pasidaryti ar būna pirkti
perku is iherbo - nieko nemiksuoju - tiesiog pasitepu (vaikam patepu) - riesus, smilkinius ir gurnelius - bent musu nebeeda tie kraugeriai
Iš asda.co.uk nerenkat nei viena užsakymo?
asda i LT siuncia uz 10 svaru o kiek max kilogramu?
Dar galeciau kazka priimti is SD. Vilnius ilonzara@yahoo.com
QUOTE(elizieja @ 2015 04 21, 14:40)
gavau siuntinuką iš windeln.de - užsakyma dariau 14d.
kurjeris nesiskambino sako nėr tel - sakau specialiai užrašiau prie papildomos info - pažiūrėjom dėžę visgi buvo užrašytas
kurjeris nesiskambino sako nėr tel - sakau specialiai užrašiau prie papildomos info - pažiūrėjom dėžę visgi buvo užrašytas
Man šiandien irgi atvežė, ant dėžės numerio vokiečiai neužrašė, o adresas mano be gatvės ir namo numerio, tiesiog neturim mes adreso Tai kurjeris mano vardą ir pavardę googlėj suvedį ir rado kur dirbu, atvežė į darbą O aš tai dar motinystės atostogose Gerai kolegė man paskambino, tai atsiuntė kurjerį į namus. Bet kažkaip niekad nemačiau, kad pagal mano vardą ir pavardę darbovietę rodytų, einu aiškintis
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 21, 18:48)
perku is iherbo - nieko nemiksuoju - tiesiog pasitepu (vaikam patepu) - riesus, smilkinius ir gurnelius - bent musu nebeeda tie kraugeriai
Kurį perkate gal nuorodą galėtumėte įmesti
QUOTE(irisas @ 2015 04 21, 20:07)
Man šiandien irgi atvežė, ant dėžės numerio vokiečiai neužrašė, o adresas mano be gatvės ir namo numerio, tiesiog neturim mes adreso Tai kurjeris mano vardą ir pavardę googlėj suvedį ir rado kur dirbu, atvežė į darbą O aš tai dar motinystės atostogose Gerai kolegė man paskambino, tai atsiuntė kurjerį į namus. Bet kažkaip niekad nemačiau, kad pagal mano vardą ir pavardę darbovietę rodytų, einu aiškintis
na bet šaunuolis kurjeris, rado išeiti iš padėties