Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kontaktinius lesius kuri renkat pirkt ?😊
Atsakyti
merginos gal jums girdeta si persona: Aurelija Bockiene?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 21, 12:56)
Kaip tik užsakymą pasidariau, nes jau uodai pradeda pulti:
nuo uodų

O nuo erkiu jis padeda? blush2.gif
Atsakyti
Iš čia niekas nerenkat?
http://www.3s-sports.de/marke/micro/
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 04 21, 11:57)
O čia kaip mišinuką tokį reikia pasidaryti ar būna pirkti g.gif  g.gif  bigsmile.gif

perku is iherbo - nieko nemiksuoju - tiesiog pasitepu (vaikam patepu) - riesus, smilkinius ir gurnelius - bent musu nebeeda tie kraugeriai blush2.gif
Atsakyti
Iš asda.co.uk nerenkat nei viena užsakymo? blush2.gif
Atsakyti
asda i LT siuncia uz 10 svaru o kiek max kilogramu? smile.gif
Atsakyti
Dar galeciau kazka priimti is SD. Vilnius 4u.gif ilonzara@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 21, 14:40)
gavau siuntinuką iš windeln.de - užsakyma dariau 14d.  4u.gif
kurjeris nesiskambino  doh.gif sako nėr tel - sakau specialiai užrašiau prie papildomos info - pažiūrėjom dėžę visgi buvo užrašytas  lotuliukas.gif

Man šiandien irgi atvežė, ant dėžės numerio vokiečiai neužrašė, o adresas mano be gatvės ir namo numerio, tiesiog neturim mes adreso biggrin.gif Tai kurjeris mano vardą ir pavardę googlėj suvedį ir rado kur dirbu, atvežė į darbą biggrin.gif O aš tai dar motinystės atostogose lotuliukas.gif Gerai kolegė man paskambino, tai atsiuntė kurjerį į namus. Bet kažkaip niekad nemačiau, kad pagal mano vardą ir pavardę darbovietę rodytų, einu aiškintis cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

pirkčiau iš Mytoys

Priimčiau, ką nors, kad pasidalinti siuntimo mokestį.
Bandysiu taikyti 7 eur kodą. Dalintume 7 eur siuntimą, ant užsakančių skaičiaus.

Siųskite krepšiukus: varike.varike@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 21, 18:48)
perku is iherbo - nieko nemiksuoju - tiesiog pasitepu (vaikam patepu) - riesus, smilkinius ir gurnelius - bent musu nebeeda tie kraugeriai blush2.gif

Kurį perkate gal nuorodą galėtumėte įmesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 04 21, 20:07)
Man šiandien irgi atvežė, ant dėžės numerio vokiečiai neužrašė, o adresas mano be gatvės ir namo numerio, tiesiog neturim mes adreso biggrin.gif Tai kurjeris mano vardą ir pavardę googlėj suvedį ir rado kur dirbu, atvežė į darbą  biggrin.gif O aš tai dar motinystės atostogose  lotuliukas.gif Gerai kolegė man paskambino, tai atsiuntė kurjerį į namus. Bet kažkaip niekad nemačiau, kad pagal mano vardą ir pavardę darbovietę rodytų, einu aiškintis  cool.gif

na bet šaunuolis kurjeris, rado išeiti iš padėties thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti