Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linaj @ 2015 04 21, 12:52)
Gyvunam maistus, kraikus is kokios pardes siunciates?  smile.gif

Kalvariju turguje arba zooplus.de
Atsakyti
Arba Maximoj kai būna gyvūnų prekėms 30 proc lotuliukas.gif

Tiesa, Senukuose irgi būna trečiadieniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 21 balandžio 2015 - 13:13
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 21, 12:57)
biški ne visai į temą:
kaip panaikint tas reklamas per visą ekraną doh.gif paskutinėmis savaitėmis mane jos baigia užknist  doh.gif

na ir as ne i tema.
padarytu maziau reklamu, tai gal puse nedaryti adblocku.. dabar SM tai cerezciur, kai neimanoma naudotis forumu doh.gif
Atsakyti
gavau siuntinuką iš windeln.de - užsakyma dariau 14d. 4u.gif
kurjeris nesiskambino doh.gif sako nėr tel - sakau specialiai užrašiau prie papildomos info - pažiūrėjom dėžę visgi buvo užrašytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nupirkau cocooncenter. Aciu prisijungusioms. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif siandien gavau is asos siuntinuka ir deja man netiko maudymukas, o tiek jo laukiau verysad.gif siaip jis superinis,gan kokybiskas,man liemenukas permazas,nors savo dydi pirkau, 34D (6D/DD), bet mazintas, tiktu kas nesioja 34B. Taigi galiu pasiulyti,gal kas nores. jei nieks neatsilieps, siusiu atgal. Prasom i AZ.
http://www.asos.com/...a...&gridsize=3
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elituke: 21 balandžio 2015 - 14:13
QUOTE(elizieja @ 2015 04 21, 13:40)
gavau siuntinuką iš windeln.de - užsakyma dariau 14d.  4u.gif
kurjeris nesiskambino  doh.gif sako nėr tel - sakau specialiai užrašiau prie papildomos info - pažiūrėjom dėžę visgi buvo užrašytas  lotuliukas.gif

Mums ir neskambino, vyras nespejo atidaryt duru ir isvaziavo doh.gif tai kaip dabar unsure.gif rytoj atves?
Atsakyti
Jau nuo kurjerio priklauso. Man Lp express kurjeris rytais skambina, dar net 8 nebuna. Nepakelei, tai jis tavo siuntos nepasiima. Ir nevaziuoja pas tave ta diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 21, 14:04)
Mums ir neskambino, vyras nespejo atidaryt duru ir isvaziavo doh.gif  tai kaip dabar unsure.gif  rytoj atves?

man yra buvę, kad nuveža į pašto skyrių, o tada ten tokia moteriškė išnagrinėja, suranda tel.nr ir paskambina, atseit atvažiuokite paatys pasiimti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 20, 23:04)
As labai seniai panasia pirkau USA, siunciau laivu. Man ziauriai pasiteisines dalykas. Antras vaikas naudoja. Kompaktiska, saugu, patogu. Tada isejo apie 100 lt.
Maciau ir LT panasiu..

Aciu, radau JAV amazone uz 30 $. Bet LT vakar radau deveta ir nusipirkau. Bet...netiko musu kedems. Musu kedziu atlosai vientisi, be tarpu ir platus, tai dirzai neuzsisege, pritruko ilgio. Gerai, kad pardaveja geranoriskai prieme preke atgal. O siaip tikrai labai faina kedute thumbup.gif
Atsakyti
apie pašto kurjerius man net bloga šnekėti..nežinau kiek skundų rašiau..niekad neskambina, lapelį atneša tik kitą dieną per pietus, tai realiai prekes atsiimu tik po dar vienos vienos
Atsakyti
Mergaites, siandien zadu is amazon.de uzsakyma daryt,gal kas nores jungtis? Rasykit i AZ 4u.gif Vilnius mirksiukas.gif
Atsakyti