Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 08:52)
Ka pirkau sau, vyrui ir vaikams, tai nesiskundziu kokybe.  smile.gif Dar mane tos ryskios vaikiskos striukytes domina, tikrai maciau pirko, idomu, kaip dydziai.  g.gif
Papildyta:

Man tai Krilo topinis.  lotuliukas.gif Atsimenu pries pora metu katinuks stanikus skalbe, maciau, kad ir dabar tebeskalbia.  biggrin.gif

Man irgi Krilo,bet jis tik crocsus skalbia biggrin.gif

Bonprix viena suknele pirkau,kokybe atrodo nebloga,bet dar mazai nesiota,nezinau kaip po skalbimo.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 20, 10:15)
Gretuxxx butinai bet,kad negavau jokiu skaiciu uz zalia megztini.

Gausi veliau, kartu su zaliais kvepalais. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2015 04 20, 10:18)
Man irgi Krilo,bet jis tik crocsus skalbia  biggrin.gif

Nu stanika raudona. lotuliukas.gif Arba man su regejimu nekas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 20, 11:18)
Man irgi Krilo,bet jis tik crocsus skalbia  biggrin.gif

Bonprix viena suknele pirkau,kokybe atrodo nebloga,bet dar mazai nesiota,nezinau kaip po skalbimo.

tai kad cia VENUS suknele. Ir is viso nezinia kieno ta suknele biggrin.gif bet ne bonprixo tai tikrai biggrin.gif bet siaip grazios jos spalvos kiek maciau biggrin.gif ir rodes medziaga jos irgi grazi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 balandžio 2015 - 10:26
Gal kas SD renka? daug gimtadienių ant nosies ax.gif
Atsakyti
Ar buvo kam nors, kad Cocooncenter ne ta preke atsiustu? Ziuriu, kad krema ne ta idejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 04 20, 10:49)
Tai negi norit, kad amazonas dykai siųstų??? g.gif

Čia kaip iš tos operos kai pardavinėji prekę SM - turi būtinai surašyti visus išmatavimus, nufotografuoti iš visų kampų, atsakyti į krūvą klausimų apie KITOKIUS išmatavimus, apie sudėtį, apie kaip nešiojasi  biggrin.gif , pusvelčiui parduoti ir dar atsiųsti dykai lotuliukas.gif

Aš pirmą kartą pirkau pati iš amazono, tai ir nustebau, kad tiek daug už siuntimą doh.gif bet daugiau paskaitinėjau temų ir viskas ok. Belieka tikėtis, kad gausiu tikrai tą, ką užsakiau, ne brokuotą ir ne šiaip kokį šlamštą, kaip iš Aliexpress biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 20, 09:46)

Supratau viena, kad daugiau nei 15 euru, o paskui galimos variacijos smile.gif)))))))

Kiek kalbejom ir su uk gyvenanciais ir internetu perkanciais, bent visi sake, kad suma neapmokestinama yra didesne nei lt.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 10:23)
Gausi veliau, kartu su zaliais kvepalais.  biggrin.gif
Papildyta:

Nu stanika raudona.  lotuliukas.gif  Arba man su regejimu nekas.  doh.gif

Ne,cia as netiesiogiai. Pasirodo temoj, tik kai crocsus renka. Tai stanika skalbia crocsais apsiaves katinuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 04 20, 11:15)
dekui merginos uz patirti  4u.gif rasykit jei pirksit is bonprix  doh.gif bandysiu ...nes saskaitos usa tai nedziugina  rolleyes.gif

Tu dar is ten perki ????? As laaabai retai smile.gif)))) nebent koki carters, mattel, jcrew smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 20, 10:25)
tai kad cia VENUS suknele. Ir is viso nezinia kieno ta suknele biggrin.gif bet ne bonprixo tai tikrai biggrin.gif bet siaip grazios jos spalvos kiek maciau biggrin.gif ir rodes medziaga jos irgi grazi  ax.gif

Taip, suknele Venus, nepamenu, bet lyg nebuvo parasyta prie pavadinimo. Tai del kitu ir nezinai ka gausi ar bonprix ar Venus, bet galvoju kokybe butu visu nebloga.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 04 20, 09:44)
bonprix de igi nieks nenori rinkt  ar ten kokybe bloga  g.gif ten pigu-bet ar kokybiska  ax.gif pasidalinkit kas pirkot patirtim  g.gif

Gavau toki megztuka, tai pagal kokybę kaina (8.99 eur) atitinka smile.gif plonokas, skystokas, bet nesiojamas

http://www.bonprix.d...da_superbox_ptp
Atsakyti
Gal būtų norinčių prisijungti prie gap.eu pirkimo?
Šiandien yra papildoma 20% nuolaida išpardavimo prekėms, rinkčiau iki nemokamo siuntimo.

Siųskit užsakymus į migleim@yahoo.com
Atsakyti