Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zeneta @ 2015 04 20, 08:53)
man su vokiskais dydziais katastrofa  doh.gif ypac del rubu  biggrin.gif su uk paprasciau  blush2.gif man bonprix tai bateliu visai nieko yra kasdienai  ax.gif
http://www.bonprix.d...lerinas/?page=2

Galvoju 38, musu gi kojos vienodos, kiek pamenu. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 09:55)
Galvoju 38, musu gi kojos vienodos, kiek pamenu.  g.gif  biggrin.gif

vienodos biggrin.gif bet pagal ju lentele iseina 38.5 g.gif tai i kuria puse imt i didesne ar mazesne g.gif 38 tai 24.3 peda -netilpciau g.gif o pusinio dydzio nera ..tai gal 39 reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 balandžio 2015 - 09:02
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 08:46)
Galvoju, kad nereiktu du kartus pavedimu daryt, uz prekes, paskui uz atsiuntima, tai sumoku savais. Tik kai prekes Lietuvoj, tik tada atsiunciu bendrus skaiciukus. Bet turbut mano gerumas tuoj baigsis.  doh.gif  unsure.gif

4u.gif Man rodos, geriau gyvenkit jūs ramiai ir tikrai nemokėkit už svetimas prekes savais pinigais. Dėl vieno papildomo bankinio pavedimo niekas juk tikrai nenubiednės mirksiukas.gif (tuo labiau, kad normaliu atveju juk tie du pavedimai ir būna - vieną kartą susimokant parduotuvėje, antrą kartą už persiuntimą)
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 20, 09:57)
4u.gif Man rodos, geriau gyvenkit jūs ramiai ir tikrai nemokėkit už svetimas prekes savais pinigais. Dėl vieno papildomo bankinio pavedimo niekas juk tikrai nenubiednės mirksiukas.gif (tuo labiau, kad normaliu atveju juk tie du pavedimai ir būna - vieną kartą susimokant parduotuvėje, antrą kartą už persiuntimą)

drinks_cheers.gif tarpininkes uz tai gauna savo %, o cia labdara darai ir drista sitaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 20, 09:57)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 19, 23:47)

bigsmile.gif
Reikėjo, dydis tiko, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 09:08)
Merginos, bukit malonios, susimokekit uz H&Ma
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 09:46)
Bet turbut mano gerumas tuoj baigsis.  doh.gif  unsure.gif

o ką aš sakiau smile.gif
Atsakyti
Pirksiu is cocooncenter, Vilnius. Kvieciu prisijungti rugile.ragaisiene@gmail.com smile.gif
Atsakyti
gretuxxx jei pirksi bonprix parasyk i az prisidesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 04 20, 09:16)
gretuxxx jei pirksi bonprix parasyk i az prisidesiu  blush2.gif

Nepirksiu, neturiu uz ka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 10:22)
Nepirksiu, neturiu uz ka.  biggrin.gif

skaudi pamoka doh.gif prasyt savu pinigu ...zinau ir as ka reiskia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 balandžio 2015 - 09:26
mergaites, gal kas pirksit ecco, prisijungciau su siais http://shopeu.ecco.c...56834?navId=631
Atsakyti