Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 08:08)
Merginos, bukit malonios, susimokekit uz H&Ma.  Nesu as bankas, ar kita kreditavimo istaiga. Uz jusu prekes as jau pries pora savaiciu sumokejau. Dabar tenka rasinet ne po viena laiska ir prasinet savu pinigu.  frusty.gif  Iki vakaro negavus pinigu, jau viesinsiu nickus temoj.

kaip negraziai daro merginos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2015 04 19, 18:47)
Ieškau kompanijos ECCO  avalynės pirkimui su nemokamu siuntimu 
Yra įvairių pasiūlymų, bet šių kainos  thumbup.gif
Berniukams nuo  33-40 dydžio batai su gore- tex membrana 38,70 eur

mergaitėms nuo  27-35 dydzio 32,70 eur
dar  vienas modeliukas mergaitėms kaina  34,47 eur

http://shopeu.ecco.c...56210?navId=631
p.s.  Vilniaus , bet galiu ir persiųst, jei apmokat siuntimo išlaidas

Atsakyti
Merginos, reikia Eye q baby zuvu tauku, gal kas renkate arba turite laisva perleidimui?
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 08:08)
Merginos, bukit malonios, susimokekit uz H&Ma.  Nesu as bankas, ar kita kreditavimo istaiga. Uz jusu prekes as jau pries pora savaiciu sumokejau. Dabar tenka rasinet ne po viena laiska ir prasinet savu pinigu.  frusty.gif  Iki vakaro negavus pinigu, jau viesinsiu nickus temoj.

tai kad negavau laisko sumoketi uz striukyte g.gif 4u.gif sakete, kai gausite tada, bet jokiu ziniu iki siol
Atsakyti
bonprix de igi nieks nenori rinkt ar ten kokybe bloga g.gif ten pigu-bet ar kokybiska ax.gif pasidalinkit kas pirkot patirtim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 04 20, 08:40)
tai kad negavau laisko sumoketi uz striukyte g.gif  4u.gif sakete, kai gausite tada, bet jokiu ziniu iki siol

Cia liecia tik tas, kuriu prekes jau atvaziave i LT. Jusu uzsakymas atejo i de adresa, pusdieniu veliau, nei isvaziavo siunta. smile.gif Galvoju, kad nereiktu du kartus pavedimu daryt, uz prekes, paskui uz atsiuntima, tai sumoku savais. Tik kai prekes Lietuvoj, tik tada atsiunciu bendrus skaiciukus. Bet turbut mano gerumas tuoj baigsis. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 20, 08:14)
Jeigu nuomojat uk adresa paskambinkit jiems, bet ju neapmokestinama suma yra daug didesne nei lt, jeigu neklystu 120 ar svaru ar euru, nes teko pirkti brangesni daikta, tai praleido ju muitine, be mokesciu, lt butu paskaiciave antra karta tiek pat, siuntemes auto dali, kur lt nera.

kad neklaidintumem zmoniu:

http://www.thepocpac...asked-questions

Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 20, 08:46)
Cia liecia tik tas, kuriu prekes jau atvaziave i LT. Jusu uzsakymas atejo i de adresa, pusdieniu veliau, nei isvaziavo siunta.  smile.gif  Galvoju, kad nereiktu du kartus pavedimu daryt, uz prekes, paskui uz atsiuntima, tai sumoku savais. Tik kai prekes Lietuvoj, tik tada atsiunciu bendrus skaiciukus. Bet turbut mano gerumas tuoj baigsis.  doh.gif  unsure.gif

supratau 4u.gif o tai jau issigandau, kad laiska praleidau ax.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet man SENSE avataras kasryt nuotaika pakelia biggrin.gif net kava skanesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 04 20, 08:44)
bonprix de igi nieks nenori rinkt  ar ten kokybe bloga  g.gif ten pigu-bet ar kokybiska  ax.gif pasidalinkit kas pirkot patirtim  g.gif

Ka pirkau sau, vyrui ir vaikams, tai nesiskundziu kokybe. smile.gif Dar mane tos ryskios vaikiskos striukytes domina, tikrai maciau pirko, idomu, kaip dydziai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bureja @ 2015 04 20, 08:48)
Ne i tema, bet man SENSE avataras kasryt nuotaika pakelia biggrin.gif net kava skanesne biggrin.gif

Man tai Krilo topinis. lotuliukas.gif Atsimenu pries pora metu katinuks stanikus skalbe, maciau, kad ir dabar tebeskalbia. biggrin.gif
Atsakyti
man su vokiskais dydziais katastrofa doh.gif ypac del rubu biggrin.gif su uk paprasciau blush2.gif man bonprix tai bateliu visai nieko yra kasdienai ax.gif
http://www.bonprix.d...lerinas/?page=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 balandžio 2015 - 08:53
QUOTE(JMD @ 2015 04 20, 09:46)

tai, kad sitas psl irgi klaidina tongue.gif
https://www.gov.uk/g...ad/tax-and-duty
Atsakyti