SVEIKI. grizome ir mes is Lenkijos pajurio. Pora dieneliu buvome apsistoje Gdanske, rezervavau nakvyne per bookinga, kuo labai dziaugiausi, nes nereikejo blaskytis ir ieskoti.
butas GdanskePo keliu dienu, ismaise Gdanska, patraukeme link Wladyslavovo, tiesa, vaisktinejant po Gdanska buvau uzejus pasiteirauti kiek kainuoja issinuomoti apartamentus
siaip, del idomumo. Mums 2+2 pas bobulyte pasiule uz 200 zl, man pasirode brangu ir labai kuklu. Vaziuodami link Wladyslavovo pamateme nuoroda i miesteli PUCK, ten ir pasukome. Is karto susiradau miesto informacini centra ir pasiklausiau ar zino, kur laisvi apartamentai. Arogantiska ponia padave man sarasa su telefonais ir adresais, pasiule pasiskambinti, bet, kai suprato, kad mes uzsienieciai - pati paskambino keliais numeriais ir nukreipe mus nurodytu adresu. Iseidama paklausiau, kiek mazdaug gali kainuoti nakvyne, tai ji mestelejo, kad sezono metu nuo 300 zl, tiesa pasakius suglumau isgirdus tokia suma
. Pagal ponios is infocentro pateikta adresa nepavyko susitarti, tad toliau iekojau savarankiskai ir neilgai trukus susiradome privaciame name kambari su vonia uz 140 zl. kieme buvo batutas vaikams, supynes, ciuozykla, didele pavesine, kepsnine. Turiu pamineti, kad neturejome virtuves, bet koridoriuje buvo spintele su indais, saldytuvas ir mikrobange, kambaryje buvo virdulys. Man truko normalios virtuves, bet issiverteme be jos. Keliones metu aplankeme Wladyslavovo ir Heli, man labiau patiko Helis, bet cia jau skonio reiklas. Per savaite keturiese isleidome 600 euru, brangiuose restoranuose nevalgeme, prabangos nesivaikeme, bet kavinukese pietavome, vaikus lepinome skaniais ledais, vafliais su grietinele
Jei kas neaisku, klauskit, gal galesiu pagelbet