Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos pajūris

QUOTE(agnir @ 2015 07 17, 14:02)
Gal kas zinot g.gif  kokios dabar nuomos kainos pajuryje? Nerezervuojant is anksto o ieskantis vietoje
(Prabangos nereikia)

QUOTE(barra @ 2015 07 17, 16:01)
Ir mane taip pat domina. Lauksim atsakymo. Dėkojam 4u.gif

Dvivietį paprastą kambariuką su bendru san.mazgu tikrai galima rasti ir už 20€ (gal ir pigiau galima,bet jau tiek neieškojom) Na gal išskyrus Helį, ten tai jie šiek tiek išprotėję su kainom smile.gif Važiuojant į tą pusiasalį rekomenduočiau Jastarnia, o į Hel nuvažiuot galima dienai su mašina.
O šiaip visokiausių variantų tam lenkijos pajūryje yra, pagal kišenę jau.
Atsakyti
kur dar galima pasidairyti nakvynės be www.booking.com?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 07 20, 18:24)

Aš bandžiau - http://e-nocleg.pl/
Bet man nepatinko, nes iš anksto nežinai, ar laisva, ar ne, siųsti užklausas.
Booking'e viskas paprasta ir aišku. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas pasakytų kur geriau keistis zlotus. Manau vis tiek gali grynų prireikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2015 07 20, 19:29)
Sveiki,

Gal kas pasakytų kur geriau keistis zlotus. Manau vis tiek gali grynų prireikti g.gif

Mes jau senokai išsikeitėme 300zl, dažnai važiuojame į Suvalkus, tačiau visada atsiskaitome kortele ir jų net nereikia. Pasikeitėme, po to, kaip Augustave sugalvojome pavalgyti ir būtent toje kavinėje tik gryni. Keitykloje eilė, nes sustojo autobusas su lenkų turistais, kurie važiavo į Lt. Bestovint eilėje laukiantiems pardavėm ir jiems, ir mums gerai smile.gif
Sutinku, važiuojant poilsiauti kiek kitaip, ledams,visokios smukmenom, galų gale WC reikia grynųjų, bet tai nėra didelės sumos, manyčiau galima ir banke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamk: 20 liepos 2015 - 20:27
Ieškau, kur apsigyventi 2 šeimynoms su mažais vaikais, gal galite ką rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2015 07 20, 20:29)
Sveiki,

Visada zlotus keičiame pasienio poste, ten yra keitykla ir visada buna geriausias keitimo kurso santykis.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 07 20, 19:24)

susiveskit google noclegi ir miestelio pavadinima, kuriam norit apsistoti .

O siaip tu puslapiu daug www.nocowanie.pl
meteor-turystyka.pl/
noclegi.interia.pl/
www.noclegowo.pl/ ir t.t
Atsakyti
Sveikos,
Grįžome pakeliavę po Gdanską—Sopotą—Gdynę. Pirmiausia tai labai džiaugiausi, kad užsisakėme nakvynę ir nevažiavome aklai. Kaip patys lenkai sako, tokiu metu išsinuomoti labai sunku. Iš tiesų turistų daugybė. Patiko kelionė. Bet pinigų reikia turėti: pravažiavimas miesto transportu 3 zl vienam į vieną pusę, tulikas pliaže 2 zl, Olivos katedra vargonų 20 min muzikos 20 zl, kavos puodelis Gdansko senamiestyje apie 15 zl, Sopote pietūs kavinėje 4 suaugusiems (pagrindinis patiekalas ir atsigėrimas) 160 zl. Gdanske Dlugos, Motlavos gatvėse keturiese tik paragausite pvz žuvies už 70 zl, pavalgyti nuo 20 zl patiekalas (meniu lyg ir yra kažkoks užkandis, bet realiai rimtesni patiekalai brangesni). Prekybos centro kavinėse maisto kainos beveik tos pačios, sumokėjome geroje picerijoje apie 68 zl. Miesto pakrašty už pietus suplojome vėlgi apie 70 zl. Nežinau kokios šiemet kainos Palangoje ir Nidoje, bet mums pasirodė poilsis Gdanske brangus. Jei pinigai ne kliūtis, ir nevargina kelionės miesto transportu taIšieno taško į kitą, tikrai važiuokite. Tiesa, paplūdimiai mums padirodė geresni Latvijoje.
Atsakyti
SVEIKI. grizome ir mes is Lenkijos pajurio. Pora dieneliu buvome apsistoje Gdanske, rezervavau nakvyne per bookinga, kuo labai dziaugiausi, nes nereikejo blaskytis ir ieskoti.
butas Gdanske

Po keliu dienu, ismaise Gdanska, patraukeme link Wladyslavovo, tiesa, vaisktinejant po Gdanska buvau uzejus pasiteirauti kiek kainuoja issinuomoti apartamentus blush2.gif siaip, del idomumo. Mums 2+2 pas bobulyte pasiule uz 200 zl, man pasirode brangu ir labai kuklu. Vaziuodami link Wladyslavovo pamateme nuoroda i miesteli PUCK, ten ir pasukome. Is karto susiradau miesto informacini centra ir pasiklausiau ar zino, kur laisvi apartamentai. Arogantiska ponia padave man sarasa su telefonais ir adresais, pasiule pasiskambinti, bet, kai suprato, kad mes uzsienieciai - pati paskambino keliais numeriais ir nukreipe mus nurodytu adresu. Iseidama paklausiau, kiek mazdaug gali kainuoti nakvyne, tai ji mestelejo, kad sezono metu nuo 300 zl, tiesa pasakius suglumau isgirdus tokia suma doh.gif . Pagal ponios is infocentro pateikta adresa nepavyko susitarti, tad toliau iekojau savarankiskai ir neilgai trukus susiradome privaciame name kambari su vonia uz 140 zl. kieme buvo batutas vaikams, supynes, ciuozykla, didele pavesine, kepsnine. Turiu pamineti, kad neturejome virtuves, bet koridoriuje buvo spintele su indais, saldytuvas ir mikrobange, kambaryje buvo virdulys. Man truko normalios virtuves, bet issiverteme be jos. Keliones metu aplankeme Wladyslavovo ir Heli, man labiau patiko Helis, bet cia jau skonio reiklas. Per savaite keturiese isleidome 600 euru, brangiuose restoranuose nevalgeme, prabangos nesivaikeme, bet kavinukese pietavome, vaikus lepinome skaniais ledais, vafliais su grietinele thumbup.gif
Jei kas neaisku, klauskit, gal galesiu pagelbet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniažolė: 02 rugpjūčio 2015 - 08:53
Aciu Adelina40 ir Ugniazole, kad pasidalino savo keliones ispudziais. Kaip supratau,kad ir ten nera pigu. Tikėjausi, kad ten pigiau,bet nei velnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(206 @ 2015 08 02, 16:42)
Aciu Adelina40 ir Ugniazole, kad pasidalino savo keliones ispudziais. Kaip supratau,kad ir ten nera pigu. Tikėjausi, kad ten pigiau,bet nei velnio  g.gif

aš kaip pasidėliojau kelionės biudžetą, tai tikrai nepigu nepigu, o ir oras nieko gero nežadantis, tai už tokius pinigus man per brangu su striuke per lietųslampinėti, todėl pasigriebėme last minute į saulėtą Bulgariją, oLenkijos pajūrį atidedam geresniems orams bigsmile.gif
Atsakyti