Sveikos, mes ir planuojame kelionę į Lenkijos pajūrį.
Gal kas turite susidarę maršrutą ir galite pasidalinti???
Ar bent pasidalinti vietomis ar maršruto dalimis - kur neverta užsukti.
Būtumėm labai dėkingi
QUOTE(fuksas @ 2015 06 21, 16:07)
Sveikos, mes ir planuojame kelionę į Lenkijos pajūrį.
Būtumėm labai dėkingi
Būtumėm labai dėkingi
kazkada Buvome Hel uz Gdansko toks iskysulys kaip musu nereinga .. visai patiko ..laukiniai platus papludimiai skaidrus vanduo
QUOTE(trintuks @ 2015 06 23, 16:56)
kazkada Buvome Hel uz Gdansko toks iskysulys kaip musu nereinga .. visai patiko ..laukiniai platus papludimiai skaidrus vanduo
O įdomu, gal pamenat, ar kraštovaizdis panašus į Neringos, ar nelabai? Kur gražiau, jeigu galima išvis palyginti?
QUOTE(Ayaan @ 2015 06 23, 21:36)
O įdomu, gal pamenat, ar kraštovaizdis panašus į Neringos, ar nelabai? Kur gražiau, jeigu galima išvis palyginti?
Nepanasus,bet Helyje daug graziau
Gal jau yra grįžusiu iš Lenkijos pajūrio? Įdomu butu sužinoti kaip sekėsi.
Sveikos mamytes,
noretume ir mes koki savaitgali nuvykti su vaikais i PL,tik truputi nerimauju,nes su mazaja 2,5 m.dar nesam taip toli vyke ir man kiek neramu.Gal kas patartu kokiu atsutumu geriausia vaziuoti,kad nei vaikas nepervargtu,nei tevai suirze butu:). Gal kas galetu pasidalinti patirtimi ar marsrutu 2-3 dienu kelionei?Aciu.
noretume ir mes koki savaitgali nuvykti su vaikais i PL,tik truputi nerimauju,nes su mazaja 2,5 m.dar nesam taip toli vyke ir man kiek neramu.Gal kas patartu kokiu atsutumu geriausia vaziuoti,kad nei vaikas nepervargtu,nei tevai suirze butu:). Gal kas galetu pasidalinti patirtimi ar marsrutu 2-3 dienu kelionei?Aciu.
QUOTE(EsuMa @ 2015 07 06, 17:45)
Sveikos mamytes,
Viskas priklauso nuo to, kaip jūsų vaikui sekasi važiuoti. Mes pvz išvykstame naktį arba paryčiais, kadangi dar vaikas miega, tai praparpia nemažą gabalą kelio. O paskui stojam kas tris-keturias val po 20-30 min. Bet čia iki Lenkijos pajūrio nėra taip toli jau.
Gal kas zinot kokios dabar nuomos kainos pajuryje? Nerezervuojant is anksto o ieskantis vietoje
(Prabangos nereikia)
(Prabangos nereikia)
QUOTE(agnir @ 2015 07 17, 13:02)
Gal kas zinot kokios dabar nuomos kainos pajuryje? Nerezervuojant is anksto o ieskantis vietoje
(Prabangos nereikia)
(Prabangos nereikia)
Ir mane taip pat domina. Lauksim atsakymo. Dėkojam
QUOTE(kitox @ 2015 07 17, 13:10)
o kip dabar ten keliai iki Gdansko?
užbookinau namuka Leboje - kiek SKAICIAU TEN FANTASTIKA .... BUVO KAS?
užbookinau namuka Leboje - kiek SKAICIAU TEN FANTASTIKA .... BUVO KAS?
Gal galite placiau apie Leba?